Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psychicznie chora 28

Awantura

Polecane posty

mamy slub za miesiac i wiadomo kasa jest potrzebna brat mojego wisi mu od roku 800zł, w tym czasie był sobie z dziewczyna 3 razy na wczasach. Wczoraj mój sie wkurzył i napisał do prata, ze fajnie ale mógłby wreszcieoddac kase. Ten sie wsiekła, nawyzywał, ze nie ma, ze nad morze to dziewczyna mu sponsoruje itp. Potem sms, ze przeleje nam 200 zł ale mamy sie do niego nie odzywac i zamiast sie cieszyc, ze on jedzie to my tacy pazerni!!! zatkało nas. Za chwilke dzwoni ich matka z pretensjami, ze onna nam odda, ze my sie wtracamy, ze dlaczego ich nie odwiedzamy itp. Ano jak....kazano mi sie do tej małej nie odzywac to sie rok nie odzywałam ale se mysle to bracia to młodego zapraszalam na obiad ale nigdy nie wpał. Po pijaku gada jak ma jej dosc itp chcielismy isc do nich z zaproszeniem na nasz slub to nie bo cos tam i , ze on sam przyjdzie. No to jak mam odwiedzac? zreszta zawsze jest tak, ze my 1 słowo powiemy a oni robią mega awanture na 3 dni. Wyszło, ze mi im zazdroscimy itp a my mamy gdzies kto ile makasy, stac nas na 5 wyjazdów w roku ale nie jezdzimy tak czesto bo wolimy sie sami utrzymac a nie ciagle kase porzyczac. Młody sie wkurzał, ze my jakas kase na wesele od ich rodziców dostaniemy. Po pierwsze co mu do tego, po drugie jak bede wiedziec, ze unich z kasą kiepsko to nie wezme ale tesciowa sie upiera bo jednemu dała to i nam chce a i młodemu na slub tez by dała. Mam dosc. Nie spałam całą noc:(

Gość nie pozyczaj dobry zwyczaj
zapamietajcie to sobie do konca zycia albo - chcesz stracic rodzine, przyjaciela?? - pozycz pieniadze 🖐️

nic juz nigdy nie dostnie własnie sprawdzałam przelewy...mówił, ze przeleje 200 zł, a jest 150...

Gość asfdssda
Ten twój narzeczony to też piczka. 800 zł. na ulicy nie leży. Czy on języka w gębie nie ma? Powinien rozmawiać z bratem krótko i na temat.

rozmawiał ale zawsze było ze nie ma no to co pobic go miał?

Gość asfdssda
Na pewno miał tylko zwyczajnie w chuja was robił. Mogliście się umówić, że będzie oddawał po 100 czy 200 zł. i tyle. Na pewno wszystko sponsorowała dziewczyna, akurat. Nie bądź nawina. A jak ona była taka dobra dla niego to mogła mu dać czy pożyczyć te piniądze.

pewnie, ze móg po 100 oddawac, tak miał tez zapoponowane i nie wierze w sponsoring dziewczyny. Na wyjazd to mu da ale na długi to nie

Gość asfdssda
A on pracuje?

tak pracuje

Gość asfdssda
W takim razie macie nauczkę na przyszłość. Dziwię się, że brat się obraża, bo chcecie zwrotu pieniędzy i jeszcze ta mama. Właśnie ona nie powinna się wtrącać.

rece opadają:(

jeszcze sobie wymyslili, ze oni maja pierwszenstwo do wynajecia mieszkania mojego narzeczonego