Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z góry dziękiiiii

Pytanie o dostawę z EMPIKU!!

Polecane posty

Gość z góry dziękiiiii

Jeśli zaznaczę opcję płatnośc przy odbiorze to mam książkę odebrać na poczcie czy listonosz przyniesie?

Gość Listonosz przyniesie :)
:)

Gość z góry dziękiiiii
ahai jeszcze jedno , czy jest możliwość zmiany adresu jak już raz wpiszę ?

Gość z góry dziękiiiii
pisze ,że można przez pocztę polską ,ale nie pisze gdzie do odebrania.. ale chyba jednak na adres skoro się go podaje.. tylko ,że ja za miesiąc się przeprowadzam i ciekawi mnie czy później można zmienić czy musze zakładać nowe konto ?

Gość Listonosz przyniesie :)
Jeśli wpiszesz adres dostawy w zamówieniu to Ci wyślą na adres jaki wpisałaś. Listonosz przyjdzie i powie ile masz zapłacić :)

Gość z góry dziękiiiii
ok, a mogę go później kiedyś tam zmienić?

Gość no oczywiswcie ze mozesz go zm
ienic, dziesiec razy sie pytasz o rzecz oczywista.

Gość adres można zmienić
ale chyba dopiero w następnym zamówieniu. Jak złożysz to konkretne zamówienie to nie masz chyba możliwości zmiany adresu, bo jak to sobie wyobrażasz? Podasz jeden, oni wyślą, a Ty za kilka dni podasz drugi, a paczka już poszła. A co do odbioru - jak listonosz będzie miał dobry dzień to przyniesie ci paczkę do domu, ale raczej obstawiam, że przyniesie ci awizo, a paczka będzie do odbioru na poczcie i tam zapłacisz. Ja zamawiam w empiku przez internet, a odbieram w salonie. Tym sposobem mam tańszy towar i nie płacę za przesyłkę. I nie muszę wchodzić na dłużej do tego strasznego sklepu, w którym chyba nie słyszeli o klimatyzacji!!!

Gość adres można zmienić
Dopiero teraz zakumałam - tak adres przy kolejnych zamówieniach można podawać za każdym razem inny :) Myślałam, że chcesz zmieniać adres jednego zamówienia :D

Gość z góry dziękiiiii
wiem ,dostawa jest bardzo droga ,20 zł , w sumie nie wiem czy za jedną książkę siew tyle opłaca.. ale do najbliższego empiku mam 60km więc na paliwo nawet więcej by poszło