Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Schudłam trochę a co z resztą

Jak wspomóc odchudzanie

Polecane posty

Mam tendencję do zmian wagi. Mając 15 lat (byłam już tego wzrostu co teraz- 162 cm) ważyłam 51 kg. W pół roku przytyłam 10 kg i ta waga- 61 kg się utrzymywała do 19 roku życia (rok temu). W kilka miesięcy przytyło mi się do 70 kg i teraz (ostatnie pół roku) schudłam do 60 kg. Nie wiem w sumie jak- nie ćwiczyłam za bardzo, ale jadłam mniej. Nie piłam też bardzo dużo. A jadłam stosunkowo więcej "otrąb z mlekiem" czy innych płatków fitness na mleku. Mam pytanie- jak wspomóc to odchudzanie bardziej- mamy lipiec a w sierpniu wyjeżdzam i jeszcze choć ze 3 kg by bardzo pomogły :) . A przez ostatni miesiąc na swojej diecie już stoję w punkcie. Czy teraz jakieś herbatki w stylu detox? Czy to już ze mnie zeszło? Poradźcie coś :)

proszę :)

ćwiczenia musisz dołączyć, więcej ruchu, jazda na rowerze, pływanie.

a żadne herbatki (wcześniej nie stosowałam) nie pomogą? Tak chciałam się upewnić :) Albo te wszelakie aqua slimy i inne co tak reklamują. Wiecie -np . mówią, że trzeba najpierw oczyścić organizm z toksyn i tak się zastanawiam, czy jak 10 kg już zrzuciłam, to jeszcze to pomoże? Jest ciepło (może nie dziś :) ) i ruch planuję włączyć :D To na pewno :)

Aqua slim to pic na wodę. Pewnie, że możesz pić herbatki. Byle by nie przesadzić. Najlepiej Ci się oczyści organizm przy zdrowej diecie. Tym bardziej, że jesteśmy w sezonie. Jedz dużo warzyw i owoców, włącz ruch i na pewno upragnione 3kg znikną :)

Te wszystkie herbatki itp. to syf może i schudniesz ze 3 kg ale przytyjesz później dwa razy tyle .

jedz duzo kapusty białej gotowanej i na surowo bardzo wspomaga odchudznie i chlebek ciemny pełnoziarnisty nic nie polewaj tłuszczem i sosami duzo zieleniny na kanapki i sama zobaczysz,mój mąż stracił 4kg w 3 tygodnie i wcale sie nie głodził całą szpilką jest kapusta ona tu tak działa.powodzenia.

Mój tata zawsze mi mówił: -Najlepszym sposobem na odchudzanie jest metoda MŻ (MŻ- Mniej Żreć hehe) Ale moim zdaniem najlepszą są różne ćw. Mam do ciebie pytanie ile warzyłaś w wieku 12 lat?

Gość dominika kamula
Jedyna metoda jaka u mnie dała efekty to połączenie kilku metod. Zacznijmy od diety - bez kolacji, w ciągu dnia rozsądnie, godzina w ruchu i tabletki foreverslim. Zestaw dał efekt 11 kg mniej. Myślałam, że tabletki nic nie dają, ale fakty były takie, że sama dieta, nawet z ćwiczeniami, nie dawała kompletnie nic.

Gość tymma
dobre ćwiczenia relaksujące np joga pomaga przy diecie :) co do wspomagania metabolizmu to koniecznie namierz w aptece jakiś naturalny suplement, sama zażywam 2be slim ma w sobie m.in. wyciąg z opuncji kwiatowej, gorzkiej pomarańczy, zielonej herbaty

Gość gość
kup w necie dpo czy jak to tam sie nazywa,moze ty nie umrzesz:-D Kolejna nieswiadoma i jak tu sie dziwic,ze latwo was oszukac i naciagnac jak naiwniaki jestescie. Nie mozna wspomoc odchudzania potrzebny jest sport,sport,sport!!! Codziennie trenuj a bedziesz miala figure jak marzenie.

Gość gość
Od początku roku schudłam juz 3kg dzięki suplemencie Slimcea oraz podstawowej diecie (ograniczenie słodyczy oraz nie zdrowej żywności). Wynik dobry a przedemną jeszcze 2 miesiące kuracji. To co odczułam prócz spadku wagi to blokowanie apetytu. Polecam