Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GaBI BOn

dobry lakier do pazokci?

Polecane posty

Gość GaBI BOn

znacie jakieś nie odpryskujące lakiery do paznokci w dobrej cenie? tak do ok 10 zł? wszystkie odpryskują juz po 1 dniu... :(

Gość GaBI BOn
a ile kosztuje inglot? nie chce kupować na allegro... chce isc normalnie do sklepu jak człowiek...

ok. 13-14 zł. To więcej jak 10 zł ale ja kiedyś tylko tym malowałam, miałam z 10 kolorów :D

Gość jbhgygy
w rossmanie lakiery miss sporty trzymaja spokojnie tydzien i wiecej polecam kosztuja okolo 5 zlotych

ja bym polecila shelac... ale do tego juz lampa potrzebna. wydatek jest ale pazury sie trzymaja 3 tygodnie bez jednego odprysku

Gość jbhgygy
po co masz wydawac nie wiadomo jaka kase jak piszemy ze miss sporty nawet 5 zlotych nie kosztuja a trzymaja od cholery czasu?? :o

to jak trzyma lakier zalezne jest od wielu czynnikow, a nie tylko od samego lakieru. Jesli plytka jest gietka i cienka, anwet tani super trzymajacy miss sporty nie da rady. wazny jest tez podklad i top coat.

Gość GaBI BOn
miss sportyjeszcze nie probowalam, ale skoro mowicie ze dobre to kupię, do tej pory kupowalam golden rose lub dor colour... na stopy ok, ale u rąk jeden dzien i cześć... dobre lakiery są też z pierre arthes, bardzo długo je mam, dlugo się trzymają, nie gęstnieją... ale niestety, nie ma koloru takiego jaki bym chciala :D ehehehe, więc pytam. :)

Gość jbhgygy
dobra dobra ja mam cienkie i gowniane paznokcie i trzyma mi tydzien wyprobowany na siostrze i kolezankach

no to swietnie... powinnas sie cieszyc. ja mam tak gowniane ze za chwile mam na nich masakre. wiec zamiast sie poci, wydawac kase i co najwazniejsze dostawac kurwicy co drugi dzien zainwestowalam i mam spokoj.

Gość jbhgygy
co kto lubi🖐️

Gość wlosy wlosy wlosy
Vipera

a wracajac jeszcze do lakieru to proponuje dla bardzieo dwaznych zamiast lakieru farbki akrylowe... wystarczy kupic podklad i top coat. a tworzyc mozna takie rzeczy ze glowa mala :)

Gość polecam golden rose
maja duza game kolorów i sa dosc trawale i tanie

Gość miszka24
Ja kiedyś inwestowałam tylko w Inglota, ale uważam, że nie są do konca warte swojej ceny, bo dość szybko odpryskują:/ kupuję teraz maleńskie 5 ml z marizy za 3 zł i jest super zadowlona:) moge nakupić różnych kolorów i eksperymentowac za nieduze pieniądze :)

Gość i sru i fru
Mogę pochwalić lakiery firny simple beauty,Są dostępne w kioskach cena 5 pln zwykłe opakowanie lub w miniwersjach-różbych ciekawych kolorach Ładnie się rozprowadzają ,nie robią się smugi,nie ma odprysków po 1 dniu Inglota lakier dostałam od znajomej i uważam ,że nie jest wart swej ceny.Szybko się ściera

Gość Angeela
Lakier z Miss Sporty na moich paznokciach nie utrzymuje sie nawet 10 godz.! Polecicie jakis utrwlacz??:)

Gość i sru i fru
Cześć A ja wam proponuję simply beauty,Są tanie i ja byłam bardzo zadowolona.Poza tym są też dostępne w małych buteleczkach i można sobie skompletować jakąś gamę kolorów bez ryzyka ,że się pozsychają i się wywali.A jest w czym wybierać.Takie małe buteleczki kosztują 3-3,5 pln,Są dostępne w kioskach między innymi. Miss sporty używam bezbarwny bo teraz już nie używam kolorów i jestem zadowolona.

Gość essenceesence
plecam lakiery essence mozna je kupic w naturze po 5-6 zł nieduze sloiczki, dobrze sie maluje i wytrzymuje do 6 dni. i do tego duza gama kolorow.