Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juustttt

Dobrze mu napisałam,czy moglam siedziec cicho?

Polecane posty

Gość juustttt

Wczoraj w nocy mialam jakiegos dola,i napisalam chlopakowi,ze w sumie ni ejestem pewna czy nam wyjdzie bycie ze soba,bo niby jest a go nie ma,i nie wiem czy chce tkwic w czyms takim.. A to dlatego ze własciwie tak jest niestety.. Jestesmy ze sobą od miesiąca,ale on mieszka około poltora godziny drogi ode mnie,..No i spotykamy sie naprawde rzadko,prawie wcale.Nasz kontakt jest ciągły ale smsowy głównie.. No i sie wkurzyłam.

Gość 150od hamburga
No ja tez tak sie spotykam z gosciem,raczej mysle ,ze mu chodzi tylko o seks

Gość juustttt
tez tak myslalam,ale nawet jesli o seks to tym bardziej za rzadko chyba ;-) Poza tym wszystko jest super,ciagle powtarza ze mu zalezy,i takie tam..A wczoraj po tym esku niezle spanikowal... Kurcze,przeciez ta odleglosc to nie koniec swiata,moglby czesciej troche przyjezdzac,no nie? Ma duzo pracy,ale...

Gość belerofront
ale żałosne, po mięsiącu i kilku spotkaniach już ci nie pasuje ale dzisiejsze panny są cierpliwe, uuuuu :)

Gość belerofront
a ty nie możesz księżniczko ruszyć dupy i przyjechać do niego?

Gość juustttt
No właśnie byłoby wszystko ok,ale on pierwszy z jakimis deklaracjami mi wyskoczyl,ze kocha,ze mu zalezy.. Jestem cierpliwa,tylko to zachowanie jest po prostu dziwne. Ja sie nie bede do niego wpraszac po miesiącu,bo nie mieszka sam. Jakby zaproponował,to co innego.. Nooo,to moze moglam siedziec cicho jednak.. A zreszta.. Moze pomysli troche :-)

Gość belerofront
tak, tak, pomyśli, że tobie nie zależy i zacznie olewać

Gość belerofront
a co w tym dziwnego? zakochał a nie pokochał, chyba normalne jak mu panna przypasowała

Gość juustttt
no tak,nawet wczesniej niz po miesiącu.. Ja wiem ze jest zakochany po uszy.Tylko własnie te rzadkie spotkania mnie dołują.. Ech,belerofront -- nie mam zamiaru go zaczynac olewać. Tylko nie chce udawac ze mi wszystko pasuje,skoro tak nie jest ;-)

Gość belerofront
jak coś ci nie pasuje to z nim pogadaj a nie piszesz smsa jak 15 latka a po za tym miałem na mysli, że on przestanie się starać po twoim smsie

Gość juustttt
ile na tydzien?! matko...dobrze by było... Narazie byliśmy na 4 konkretnych randkach,i pare szybkich spotkań... belerofront-- Tak,masz racje,pogadam dzis..Oczywiscie przez telefon póki co :-O ... Tak mnie wczoraj coś wzieło z tym smsem...

Gość wow, juz po mięsiącu się
puściłyście. łatwe jesteście :o

Po czterech konkretnych randkach mówi że kocha, seks macie już za sobą a ty się miotasz że nie wiesz na czym stoisz.Minął miesiąc. Nie tak się buduje szczęśliwe związki.

Gość gocha ma focha
ja sie puscilam po 10 dniach, na czwartym spotkaniu