Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawnotemu

Kto mi powie o co mu chodzi

Polecane posty

Gość dawnotemu

Opowiesc dosc dluga Kilka lat temu zadawałm sie z pewną paczką m in. w tej paczke był zaj...cie przystojny chłopak.Słyszałam o nim pare rzeczy, ze nie szanuje dziewczyn itp. Mimo iz mi sie podobał nie dawałam mu tego odczuc. Zreszta myslałam, ze kto inny mu sie podoba. I tak bedac na imrezie u niego, bawiłam sie dobrze wogole nie myslac o nim jako o obiekcie westchnien. W pewnym monecie on chiał zrobic sobie zdjecie z kims jak sie całuje. I mimo ze sporo dziewczyn czekało na to on kleknal przy mnie na kolana i wyznał mi ze ze mna chciałby sobie takie zdjecie zrobic bo sie we mnie zakochał. dziewczyny byly w szoku ja tez. Nie chciałam sie z nim pocałowac, po paru godzinach porposił mnie o chodzenie zgodziłam sie. No i na tej imprezie po raz pierwszy mnie pocałował. Nigdy wczesniej sie z nikim nie całowałam i powiem szczerze ze ocałunek nie zrobił na mnie wrazenia. Wrecz uciekłam z tej imprezy. Unikałam go kilka razy az wkoncu dał sobie spokoj. Potem opowiaał wszystkim, ze był pijany i za kazdym razem jak mnie gdzie widziłą udawał ze mnie nie zna(ale obserwował). Po paru latach spotkalismy sie na dyskotece najpierw udawał ze mnie nie pamieta potem jak zaczełam z nim gadac przyznał przy wszystkich obcnych ze była jego pierwsza miloscia. Po tej fyskotece chciał mnie gdZie porwac samochodem, ale ze ja wtedy miałam chlopaka znowu sie znim nie umowiłam. Teraz on zaprosił mnei na nk do znajomych, ja mam meza i dziecko on ma zone. PO czym usunał mnie z tych znajomych. I teraz mnie to zastanawia dlaczego takz robił? Najpierw odszułak teraz usunąl?Przeciez jesli oboje jestesmy zajeci to dlaczego nie mozemy byc zwyklymi znajomymi?

Gość I po co znosić
może faktycznie dobrze Cię pamięta i nie chce mieć Cię wśród znajomych, by mu nie wyskakiwały Twoje zdjęcia z mężem i dzieckiem?

Gość qsxadwxd
poprawilas mi humor :D

Gość Zinnka
A jaka to dla ciebie roznica? Masz meza, dom, dziecko, po diabla wiec zajmowac sie rozchwianym emocjonalnie facetem? Jakie to ma teraz znaczenie? Nie masz powazniejszych problemow?

Gość dawnotemu
Hm po co mi on? Dlatego, ze warto w dzisiejszych czasach mieć znajomsci gdziekolwiek. CHcaiłabym wiedziec co było powodem jego zachowania. Jesli nie wiemy jakie błedy popełniamy w relacjach z innymi nie jestesmy w stanie tych relacji poprawic i utrzymac z kim kolwiek.

Gość dawnotemu
On mieksza w mojej miejscowowsci, praktycznie mieszkamy blisko siebie. On bywa czesto za granica, ale jesli cos zlego o mnie mowi badz cos zlego usłyszał, chciałabym to skonfrontowac.

Gość I po co znosić
jak Cię tak to interesuje autorko to do niego skieruj te pytania

Gość dawnotemu
Spytałam dlaczego tak zrobił? Nic nie odpisał ;/

Gość I po co znosić
i na tym trzeba poprzestać, dobry moment by zapomnieć o tej dziwnej znajomości. Może ma żal do Ciebie, że tyle razy uciekałaś i znikałaś bez słowa, ale gdyby był naprawdę zdecydowany, umiałby Cię odnaleźć i uzyskać deklaracje. Daj spokój tej sprawie...

Gość dawnotemu
I po co znosić W sumie masz racje, widocznie to dla niego w chwili obecnej nie ma znaczenia. Wtedy moze chciał ze mna byc, teraz juz ma mnie daleko gdzies. Moze sobie pomyslał mezatka z dzieckiem na co mi to. Myslałam ze zaprasza mnie z czystego kolezenstwa i tyle nic wiecej. Tylko szkoda ze jak dziewczyna jest juz zajeta, ma rodzine dziecko to nie dla wszystkich jest osoba warta znajomosci czysto kolezenskiej.

Gość I po co znosić
zrobiło Ci się przykro, nie tak chciałaś być potraktowana, ale to przecież drobiazg - co ten facet naprawdę znaczy dla Ciebie? mnie się wydaje, że nic, po prostu zapomnij i zerwij znajomość, by nie skończyło się na tym, że za jakiś czas znów jakby nigdy nic zawracał Ci głowę. Takiego kretyna bym o to podejrzewała.

Gość dawnotemu
qsxadwxd nawet nie wiesz jak sie ciesze , ze poprawiłam ci humor czekam na rewanz ;)

Gość dawnotemu
I po co znosić Dokładnie zrobiło mi sie przykro,wiem ze moze nk to nie jest jakis portal szczegolny. Ale tam w sumie odnazało mnie sporo znajomych, z ktorymi do dzis sie kontaktuje. I to jest w tym fajne, nie traktuje tego portalu jako randki, czy fotki.Na tym portalu mam zdjecia od mlodszej po starsza, widac jak sie tam zmieniam z wiekiem. Jak mi komp siadł i wykasowały mi sie wszystkie zdjecia , przechowały sie na serwerze nk.

Gość dawnotemu
Widze ze w znajomych sa wszyscy z naszej starej paczki u niego tylko mnie nie ma;/