Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaosobbbbasmutnaaaaa

a mnie sie dzis snil sen...

Polecane posty

straszny. ZE JESTEM POLKA ciagle. Ale juz nie. Tylko w 1 zakonie. Bo moja matka czytala ksiazke wiecie i myslala - o dobrze ze Faustyna nie spalila tego Dzienniczka bo co bym czytala i ... rodzine miala fajna - myslala. I tyle... i tak kochala tego Pana Jezusa... takie rzeczy myslala a to SAME BREDNIE. W sumie taka jak ona ale widziec jej nie chce. Ciekawe czemu. A gdyby odeszla sluchajcie? Jaka mialaby opinie. Bo moja matka wszedzie BYLA ZAKONNICA. Powoli juz odchodzi od tej opini - osoba swiecka i tyle. W Wielkiej Brytani juz jest swiecka bo widza ze wszystko przez ksiazke - to jej mialo nie byc i koniec. I uwaza, ze miala wiedziec jacy sa rodzice w pracy i ze na nia nie miala szans bo po maturze (ktorej mialo nie byc - ona byla za ksiazke - ona tego nie wiedziala) myslala, a to ksiazka ma czas - z 5 lat mogla poczekac ta ksiazka, a 2 na pewno. I czemu ona zaczela myslec CHRZTEM wiecie. Przeciez to w ogole nie pasuje. Ochrzcic sie po maturze - skad jej sie to wzielo? Bo wszystko przez to i tyle :(

Gość qazxswedc65
ZE JESTEM POLKA ciagle A teraz już kim jesteś?

teraz jestem Chinka z Wielkiej Brytani? Moze byc? Po matce i jej rodzicach. I wszyscy moga byc i tyle :( Polka to sie zrobilam i zaluje. Na szczescie profesor ma rodowod i moze byc bo tak to CALKiEM 10 lat do kitu, a tak - musieliby mi cos za niego dawac bo widac ze ma cos na Warszawe. No wiecie - poglady nie moje, musieliby mi na mojej uczelni tytul dawac. A tak? Niech sie z Warszawy wyniesie to bedzie cos w Wielkiej Brytani znaczyl ze swoimi pogladami. Bo nigdy nie rozumial czemu nie. Bo zle byl, nic nie znaczyl. A teraz by cos znaczyl i tyle. No i tak sie skonczy wiecie i bede miec 2 profesor w Wielkiej Brytani i Ok - jeden z Polski drugi Anglik, a Zydzi moga byc co najwyzej w banku bo zydowski profesor to tam malo warte. Bankier to tak. Zawsze tak uwazalam, a pozniej zaczelam nad tym myslec - a ide doktorat robic. I nie mialam racji. Ale takie studia :( Jednak mialabym tego Szekspira i ile lepiej , prosciej bylabym tym filologiem. Juz 10 lat temu tym filologiem sie mialam zrobic. Tez mnie pozarl Szekspir. No ale ja tylko przyroda, placz ze nie poszlam do technikum ogrodniczego - tyle wymyslilam. A bylabym normalna to ten Szekspir by byl wiecie. Ale i tak z Sonetow mi mowia - no bo Grecji nie mialam. Z dramatu to jak jest Grecja a ja tylko Rzym i tyle. Mialo mi sie nie chciec uczyc i tak bym byla w tej szkole do dzis bez klopotow. A ja widzialam tylko, ze mezatka nie jestem, nie zamierzam i chyba po mnie bez tego doktoratu. Poza tym to mi sie mialo oplacic z innych wzgledow tez. SIE OPLACILo Lo matko - lepiej bylo isc z 3 ksiezy zabic w tym czasie zabic albo 3 gejow. Bo tak i juz :(

I bym byla Iwonka ale wiecie na morderstwa trzeba uwazac bo 3 morderstwa jeszcze moga byc, ale od 4 to jest wojna i tyle. Ktos jest 4 krotnym zabojca i ZMIENIA SIE WSZYSTKO WTEDY. Bo co ta Iwonka mi zrobila. DO KONCA ZYCIA WOJNA Z NIA bo 4 morderstwa i koniec. I cala wiara na nia i Lucyferem bo ona nie ma rodziny - ona zabila 4 osoby w rodzinie - czyli wojna z rodzina. I to jest dobrze? Praca fizyczna. No to grupa jej zostaje. Gwiazda. Nie - wojna i tyle :( Za pozno :(

Jak ktos zabije 4 osoby w rodzinie TO ZAWSZE jest wojna. to trzeba wiedziec i taka osobe sie wykorzystuje do swoich celow i jest to POLITYCZNE juz. 100 morderstw czy 4 - bez roznicy i tyle. Czyli do 3 morderstw, a 4 ma znaczenie nawet gdzie siedzisz. Dlatego trzeba wiedziec takie rzeczy i tyle. I koniec. I dlatego ze mna zawsze i wszedzie na zachodzie ZA TO wojna. Za co? ZA TO. Za 4 mordertwa Iwonki. I tyle. Moj brat - mlodszy pal licho jak nie pojdzie to go wyrzuca i tyle. Starszy wojna za ojca przez Iwonke bo tak bym sie nawet z nim zgodzila, ale za ojca wojna i tyle i koniec :(

Bo wiecie daliby mi cos w Polsce, ale NIE PASUJE. Przez Iwonke bo sie nie umie odczepic bo dzieci mialy byc jej , nie chca. Gdyby miala dzieci. Ona jest potepiona jak np. jutro umrze. Czy ona jest normalna? Co ona mi zrobila. I samochod, i praca wiecie i no wszystko polecialo mi przez nia i nie ma dzieci siostry. Jeszcze sie uratuje jak do Polski zjedzie i tu dostanie prace - tak zajezdza cala Holandie. Ty tez sie dowiem - nie bo IDEALNIE stoje o transport i tak mam ja w dupie w pracy tez bO ANI GODZINY Z NIA NIE PRACOWALAM i tyle. I stoje o transport idealnie i niczego nie zniszcze nigdzie - sama sie zajade i tyle. i taka jest polska - 4 krotna morderczyni CALEJ RODZINY , ktora jej nie chce - wszystko od nich moze byc tu i rpacowac BO SIE ROZWIODLA I JEST MORALNA - bo sie rozwiodla, a ja nie. I nikt nie rozumie czemu - ja nie bo nie stoje o brygidki, a ona powiedziala ze ma siostre w Niemczech, ta siostra na pewno o nia stoi , jak ja tak moge? NIE STOI TA SIOSTRA O NIA bo wszystko dzieki dzieciom i powie - te maja dzieci... mezow tez, a dzieci? Zeby nie bylo, ze bez sensu prace dostala i tyle. Bo bez meza 2 dzieci i kierowniczka poczty. W POZNANIU im powie i tyle ma do powiedzenia na zawsze. A ze mna sie policzy bo dzieci wzielam a teraz najchetniej bym nimi walnela a nie moge. No ale jak ona je zrobila wiecie. To sie je ochrzci mi powie. No i to juz ma racje. Bo one byly NIENORMALNE bo nieochrzczone sie dowiem i sie je ochrzci i beda normalne. Ale wiecie - no to do jakiejs katechetki bo ja nia nie jestem. Co ja za chrzest mialam? Pokropienie woda mi powiedza. No co wy - angielski chrzest i tyle. Ale z nia dogadam sie, a z ta Iwonka W ZYCIU :(

Ale wiecie w tej samej Polsce z nieslubnych NIEOCHRZCZONYCH dzieci praca KIEROWNICZKI POCZTY - no to chociaz chrzest. Ona jedynie chrztu nie docenila. No to dzieci wezmnie moja matka i tak bedzie katechetka wiecie mogla byc. Zawsze cos. Dzieci roznych rzeczy nauczy i tyle. Bo ja nie moge ich wziac na wschod. I wiecie - to jak ta siostra Iwonki moze byc Niemka? Nie moze byc bo moja matka jest FRANCUZKA z powodu niemieckich brygidek, ktore w ogole nie sa brygidkami i tyle. Po angielsku je nauczy, byle co pokaze. No bo wiecie - jak inaczej? Ta siostra nie moze wziac tych dzieci i tyle. I koniec :(

Bo wiecie czemu Iwonka ma studia? Bo dzieci byly nieochrzczone. Ale ze byly male i zabite to istnieja bo powinny przepasc bo byly straszne, ale matka i nie przepadly. No i pojda do mojej matki - moze od razu nie, ale zeby byly cos warte i tyle. Jak ona je zrobila ta siostra Iwonki. I za to nie ochrzczone ich nie chce bo praca byla z NIEOCHRZCZONYCH dzieci i ostrzega zeby takich rzeczy nie robic bo kazdy widzi jak jest. I dlatego teraz Iwonka jest NIEWYDANA Z DZIECKIEM - przez to. Czy dziecko jest ochrzczone? Pytanie nie tylko dla ...JANI bo nie zapomnialam o Jani. Czy Iwonka ma ochrzczone dziecko? Bo ludzie uwazaja ze Boga nie ma bo Jania dalej jest w szkole. Bo ma dziecko nie ochrzczone i tyle. temu nie umieja jej usunac. Czy jak sama ochrzci to to ma znaczenie? Dla dziecka - ona ma dziecko nieochrzczone jak ochrzci sama. Chyba zeby umieralo a ksiedza nie bylo. Bo kiedy je ochrzci? Jak bedzie umierac. Kto ona albo dziecko? I to dziecko pojdzie do piekla jak go nie ochrzci KSIADZ normalnie chyba ze sie pochoruje i cos bedzie strasznego. Jak ja powiedza. Na przyklad. Jakies straszne goraczki bedzie mialo czy cos. A tak w piec i tyle - nic nie warte, a powinno i tyle. I po co sie urodzilo i tyle. Bo porod jest najwazniejszy. Wcale nie - smierc i tyle :( Judasz tak uwazal, ze najwazniejszy jest porod. Zwlaszcza jego mu powie Pan Jezus. Jego pierwszy porod. :(

Wlasciwie to te dzieci powinni wziac rodzice mojej matki i sie poprawic z nich i tyle. I koniec. I zas to samo - czy oni powinni byc w Szkocji? Z nia moga, sami - polskie dzieci. No i wiecie - NAJWYZEJ NIEMIECKIE by mogli miec i tyle. Mnie jeszcze - byle bez tego Dzienniczka. Jakies dzieci z Dzienniczka - tak pasuje. No jakos tam te dzieci sie musza gdzies znalezc. W sumie tylko ja im pasuje z tym Dzienniczkiem i Polska. Nie tylko im i tyle :(

najbardziej W CALOSCI pasuje mojej matce jako FRANCUZCE po niemieckich brygidkach i Dzienniczku wiecie. I tyle. I to na jakis czas, troche ja, troche ci rodzice - takie cos i tyle to bedzie az sie wydadza i beda miec swoje rodziny. A matka sie zapytaja? Jak ja beda chcialy widziec. Nawet nie byly ochrzczone one chyba tylko ze mnie moga byc wiecie bo ten ojciec chyba je zezarl i nie zostalo po nich NIC. KOMPLETNiE nic. Przez to jestem nie do ogrania. Bo cos powinno zostac. NIe ma :(

Zobaczcie - gdyby nie Iwonka jednak to morderca 3 gejow idzie w Polsce zabic czwartego i jest NIEmCEm. Nikt nie rozumie czemu, ale jest NIemcem i tyle. No coz... czy mu sie to oplaci to nie wiem, ale znowu to samo - musialby miec rodzine, nie? Powiedza - pasujesz do niego idealnie, ale noz w ciebie nie wchodzi. No wlasnie. to jest taki test - wez noz i PCHNIJ w kogos - zero uczuc - morderca - i wejdzie. Nie zabil ktos - nie wejdzie - tak sobie kiedys ludzi sprawdzali. W niego wchodzi jak maslo. Ja tego nie wiedzialam w grudniu bo po nim - i dlatego policji mi nie licza bo kretynizm a to jest problem. On - a jak zabije czwartego? Wojna i tyle :( I wiecie do kogo go porownuja? Nie napisze. Moze kiedys napisze. Ale wiem do kogo - wojna i tyle :( Ja mam wszystkiego 4 juz i wojna i koniec. Ja juz nie jestem ta sama osoba co rok temu. Do mnie nawet sie podchodzic nie oplaca - taka jestem wsciekla i tyle :(

Bo wiecie teraz wszystko na mnie - kogo ja znalam w tej Warszawie? Ale wiecie - CZY JA KAZALAM tym gejom dzwonic za mna? Do kogo dzwonili? Jest taki gosc, ze noz w niego wchodzi LATWO. Morderca. A myslalam, ze gej. Choc moze mi sie cos teraz miesza - nie. Cos strasznego. I on mnie pomawia, gnoi, a to morderca i gej i wszystko pasuje. Nie wiedzialam o tym bo bym sie go bala, a tak nigdy sie go nie balam - kretyn i tyle. A to morderca wiecie. I to chyba ksiedza bo wszystko na mnie, ale jedynie moglam sobie przemyslec dosyc religijna tematyke jego prac w pewnym okresie, ale myslalam, ze to ze mnie. Bo wiecie - W SUMIE -czego ode mnie chcial. No ale hmmm... religijna bylam - to jest skomplikowane - bo to byl morderca. Jednak wiecie - kolezanke tez tam mialam morderczynie. Noz w nia wchodzi jak igla do zastrzyku - W CIALO i tyle. W tkanke i tyle. Bo wiecie ja ciagle tylko noz i noz - kto ze mna wytrzyma. No to gla do zastrzyku i tyle. Byle jakie zastrzyki sie robi. Mam nadzieje, ze tak moge bo rzeczywiscie jestem straszna jak nie noz to rzeznik, jak siie mozna przy mnie czuc. No to pielegniarka - zastrzyk i tyle. Bo wiecie - ja im nie kazalam dzwonic za mna, ze do stalej pracy jade nie mialam pojecia bo bym sie naprawde zachowywala i tyle. A tak? I tyle :( Bo nie umieja mu dac rady - bo zabil i to ksiedza. Nawet jak kogos kropneli w tej swiatowej firmie to nie ksiedza. Bo pasuje ze ksiedza zabil i nie po nim. Brat mi powie. Brat tez i tak sie ozenil, ale on byl gejem na rodzicow i tego nie wiedzial. Bo on zonaty nie jest i po nim. Po co on mnie zaprosil? On byl chory umyslowo. Przykro mi :(

Wiecie ta wizyta to byly takie CZEKOLADy. ja sie tam zle zachowywalam, ale ja nie mialam wyjscia i tyle. Ze byl morderca to nie przypuszczalam bo on USA , USA, a od niego USA nie ma -USA jest ode mnie. Dlaczego nie od niego, a on wszystko ma z USA. Czy ja to rozumiem? Tak ja to rozumiem i tyle. To byla zwykla swinia i na dodatek zabil ksiedza. Dlatego on byl taki dziwny. Ale ja myslalam, ze cos bierze. Np. jakies narkotyki. Ja go wzielam za narkomana - tyle moge napisac. A zeby mi ktos pomogl, ze morderca to byloby wszystko inaczej. Bo ja pisalam ze on jest poczarowany - moze ale nie o to chodzi. Ja go wzielam za narkomana i JEDYNIE ze go nie ogralam. Jak ja moglam pracy nie dostac? przez niego. Ja go SPLAWILAm - tyle ile. Ja go mialam dymem ograc - zapalniczke mialam miec wiecie. Albo CICHO sobie zapalic, ale... bylo minelo tyle :( Ale to jest morderca ksiedza, gej i dlatego ma to USA a Rosje powinien miec. Ja to wiem, ale tyle wart Net i koniec. A zycie tez mi powiedza. A wyglad powiem? Z wygladu tez wiele rzeczy mozna zgadnac. I te auta mi powiedza - chocby Niemiec. Bo wiecie - niby moglam uciekac, ale by mnie wzial za ostatnia naiwna. telefon mialam juz chyba - raczej tak. Poza tym bylam wyzsza, lepiej zbudowana. Takie rzeczy. I tyle :( Mnie wszystko pasuje...

Wiecie zawsze w razie co ogrywajcie sobie ludzi ogniem. Bo gdybym miala tam zapalniczke i raz sobie ja ZAPALILA czy spalila tam cos , popdaplila byle co TAM to po nim , do piekla, a tak to nie i zabojca ksiedza na mnie bo cos osiagnal - bo ksiedza zabil , na rodzicow sie geil i ma brata zonatego, dzieciatego a on nie jest zonaty, mnie nienawidzi za rodowod na szkole bo tak by mogl uczyc isc a tak nie moze ale wiecie - jak moge mordercy ksiedza rodowod dac. gdyby nie bylo Ani w Holandii to bym mu nawet dala - niech stoi o mlodych, niech jada do USA, ale mam siostre morderczynie w holandii - na mieszkanie babcie zabila i nie moge. I tyle. Ona juz wymusila na mnie rodowod. To by mnie zabili wiecie jakbym jemu dala. Za co? Za to ZE ON SIE NIE UMIAL ZACHOWAC. Bo on mial mnie nie zapraszac. Po prostu. Jedyny jego blad i PO NIM i tyle. Bo tak i juz. Dlatego uznalam go za cpuna - moze nie od razu, ale troche tam przypalal i tyle. Taki trawkowy i tyle. A to byl rzeznik i tyle. On jest niedzwiedz - morderca i tyle. No i koniec. :(

Wiecie jak on by mi teraz szkodzil gdyby nie ten rodowod biblijny na szkole? on by mnie zabil na tym Zachodzie , a ja bym wolala byc nauczycielka dyplomowana w polskiej szkole. I on nie umie tego zrozumiec. Bo zabil ksiedza dlatego nie ma zadnych wartosci. Nawet panstwa nie ma. On naprawde jest tylko zwierzeciem i tyle. Ale wiecie -niedzwiedz. To co oznacza. Jak ja w niego wale? Lucyferem. Z nim sie nie nalezy cackac - przykro mi. Co on widzi we mnie na tym Zachodzie? ZAGROZENIE DLA POLSKI mi powie - ze traca przeze mnie USA. Iwonka jest lepsza od niego, nie? Bo zabila czworo ludzi, a on tam pierdoli bo tylko 1 morderstwo i koniec. Bo wiecie on byl muzykiem - pianista. Dlaczego on porzucil pianino? Bo mial to pianino z morderstwa i dlatego on nie moze miec szkolnego rodowodu. Bo on uczyl i rzucil to i chcialby wrocic i teraz bedzie na mnie, ze nie chce mu dac rodowodu. Ale on poczarowany tez byl i przez niego nie mam podatku bo mialam listy wyciagniete ze skrzynki i tam mi takie rzeczy mowil i nie tylko wiecie, a mnie Zenon listy wyciagnal i pracy nie mam od roku przez to. Czy wy jestescie normalni? A poza tym co on sie z takimi firmami porownuje gnojek. To samo 10 lat - na bracie jedzie, rodzicach - sam jedno gowno. Brat tez morderca ksiedza, ale przynajmniej moralny, a to smiec, a ja myslalam - tam se cpa troche. Bo on tak spal jakby byl urzniety i chrapal. Ja nawet szukalam jakiejs trawki - w razie co pojde na policje myslalam. Bo wiecie np w ksiazkach - a nie lubia mnie czarni - ogrodniczka powiedza - wsadza mi do kieszeni jakies swinstwa - ZIOLKA lubi - i skoncze w kiciu za narkotyki. Przeciez to jedna kanaliowatosc jest wszedzie juz. I wiecie - bo sie obrazili Holendrzy ze ja powiedzialam, ze to dobre do zacpania sie to tym bardziej Niemcy powiedza - masz narkotyki w kieszeni - taka madra jestes - bo nie maja rodowodow to nie Niemcy wiecie - i tak by mnie wrobili w narkotyki za pomawianie w necie, zeby mnie NAUCZYC ROZUMU bo ja nie mysle. 35 lat i ja nie mysle i tyle :( No takie rzeczy... :(

jem kupe :classic_cool:

To jest gosc po 40stce wiecie - przynajmniej rozwodnik dzis jak Zenon - i tyle. A ja go wzielam tak - pelno lasek mlodszych mial, jakies licealistki , jakos narkotyki mu daja, on jest czyms NAFASZEROWANY myslalam. I ze rozumu nie ma - ale chyba cos bierze. Kit go wie. Spal jak zabity, nic tylko mu leb urwac. Bo mnie chcieli leb urwac i mieli racje mi powie. No wlasnie - a czemu jemu leba nikt nie chcial urwac za USA? Bo mam z niego USA. Nie ja mam USA z matki bo uwazala, ze rodzice wyjechali do USA. Co ona miala o tym sadzic. I mi sie dzis snil dom starcow i tyle. A ja mam rodowod na USA wiec ja USA nie potrzebuje i tyle. I nie mowie ze z niego sie nie wydalam, ale morderca ksiedza to byl i koniec. Bo mialam stac o ksiezy a nie umialam. Kogo zabil moj niedoszly zabojca? Pasuje gejow. Hmmm nie do konca. Nie za bardzo wchodzi w niego noz. Tak sobie, ale wchodzi. No to pasuje ojcobojca i tyle. Bo noz wchodzi. Chwile po tamtym. Jak igla w cialo. Czym ograc te noze moje. Zastrzykami np witamin i tyle.

A wiecie ze gdyby Niemcy rozszyfrowali rodowod Jezusa Chrystusa to mieliby prawo mnie zabic? A on musialby sie poddawac bo oszust. Bo wcale nie zyl swoja matka. A byla tego warta im powie? I czyj on mial rodowod. To jest bardzo prosty. I juz nie moga mnie zabic bo ja to wiem juz, a oni? No maja pewne szanse sie tego dowiedziec, ale... no wlasnie - ten twoj starszy - to jest KLUCZ powiedza - brat. I tyle. No nie calkiem , nie calkiem. No rodowod powinien miec jasny - nie do konca. No ale to juz musze byc cicho bo po mnie. Bo to samo powiedza mi. I tyle. No - znac rodowod Chrystusa znaczy byc mu rownym powiedza. Nie- w jakims sensie, ale krzyz i nie po nim. A czlowiek musi sie poddawac bo na krzyz nie ma szans. Jedyny powod bo widza. No tak - jedyny powod. Bo reszta to tam takie wszystko pol na pol, nawet POROD mi powiedza, ale rzeczywiscie na smierc i zmatwychwstanie bez niego nie ma szans. I wiecie - widza, ze zaczynam pomawiac DZIENNICZEK Faustyny w Polsce i jestem Z MIEJSCA Niemka. Taka jestem straszna, wszystkie ich rodowody mam wiecie. I tyle. No ale jezyk i koniec. No to w Niemczech powinien byc. i Koniec. A to ktos mi mial pomoc i kursek by byl bo teraz musza o mnie stac bo kurde wyleca z tego USA przez Chiny, a tak Kanada PO CICHU w tym USA zawsze beda przeze mnie, tego brata, tym rezyserem kanadyjskim i to lepiej by im sie oplacalo 100 razy niz Australia i jedna polityka - no to wymyslilam bardzo dobrze. Takie zycie i tyle. I Francje by mieli i mogliby ksiazki do Kanady posylac, grupa rosyjska tez by mogla byc. Ale z wyplata powiedza - to im sie nie kali. Ale by mieli Alaske , a tak? I widzicie - tyle warte szuje w amerykanskiej firmie, a ja do kicia za narkotyki a po tym prowadzic nie mozna. Niezle :(

Gość fortunaa
No i wiecie, wiecie to jest takie wkurwiające, że nawet 1 zd nie przeczytałam z tych wypocin:D owca idź się lecz.. naprawdę.. może potrzebujesz pomocy? piszę całkiem serio

W Australii wiecie tez jest Francja ale to nie ma sensu TAK MYSLE. Jesli chca sie dobrac do Polski to musza olac WIelka Brytanie. A po co? Na przyklad mozna wyciac las. KSIAZKAMi. I przychodzi Niemiec i wszystko tnie i co? Nie moze. Wystarczy ze mu sprzedadza. A po co komu tyle drzewa mi powiedza? Nie wiem - mozna kartonow narobic czy jakichs opakowan i Chinom sprzedawac. W koncu stoja o papier - no i tyle w Polsce mogli zrobic z TAKIEJ FIRMY jak dla mnie a oni mi gasili peta wiecie w szkole do rozbiorki. Jedna zenada :(

Bo wiecie powiedza O CO TU CHODZi. Ze sa 2 szkoly i tej gej nie umie sie do nich dobrac, a najbardziej tu przepadlam. Przez ksiazki tez, ale ze dobrze kombinuje jak je ustawic dalej to moge byc. NAWET W KSIAZKACh po co powiem? Tam nie ma wyplat. To nikogo nie obchodzi. Ale mnie tak bo ja za to oberwe bo Polka. Nie Niemka. Nie w takiej pracy - zadnego rodowodu, Polka i koniec. I w Holandii tez. SNILO MI SIE im powiem. Bo beda mnie klamac, a to wszystko jest prawda. Polka i koniec. I jeszcze musze umiec cos po ksiazkach zrobic z ksiazkami w Holandii bo wszyscy sie tam ze mnie smieja , ze wczesniej internet i dawno o mnie sladu nie ma, ale dopiero na koncu i po mnie. Przez net i tyle. Bo widza. I tyle :( No to mieli tacy nie byc bo po nich. Wcale nie mi powiedza - obiad. No na razie powiem, a za chwile obiad zjedza w Polsce bo jak ja ja wyjade do USA to po nich w holandii i tyle :( Bo nie rozumieja plazy i ich nie chca. A jednak i tyle :( Zemsta i koniec. Za transport kanibalki i zlorzeczenie mi. Ja tam chcialam byc zaledwie 3 miesiace. Naprawde. :(

Gość smutnaosoooobasmutnaaaaa
Dlaczego nikt tu nic nie pisze. Kto powinien cos napisac i tyle. Dlaczego Ilona robi sobie co chce a ja wiecie pol roku po opuszczeniu firmy AMAZON. DE nie moge znalexc pracy, jestem pomawiana, gnojona, ksiazek dla Polski jak nie bylo tak nie ma i ONA JEST DOBRA, wszystko gra - a za mna dzwonia, wyciagaja sobie zera szmatlawe jakies fakty z mojego zycia sprzed 10 lat, obgaduja mnie w szkolach, niszcza . Te kanalie powinny siedziec!!! I to jest wszystko AMAZON.DE rozumiecie to? Najwieksza ksiegarnia na swiecie. A te gowna z dupy Niemcy powiedza mi czy pracownicy tej szmaty ze to jest najwieksza BIBLIOTEKA na swiecie i chcieli mnie za to zabic bo powinni wyleciec bo jak szefowie banda BANDYTOW to jest i koniec. Co mnie to obchodzi? Nie mam przez to pracy, pieniedzy jestem na dnie. GOWNA Z TEJ FIRMY dzwoniluy sobie do pani dyrektore IMIELSKIEJ CIURA tutaj i obmawialy mnie, wyciagneli sobie nasi moje artykuly za moja dupa, dzwonia sobie na uczelnie, a ja od 6 lat nie mam pracy, LUDZI :POZABIJAJLI i NIC. I wiecie jak przez moich rodzicow przybranych zabilo sie ki.kadziesiat osob to nic, a jak przeze mnie zabil sie KOMPLETNY IDIOTA NIELECZONY PSYCHIATRYCZNIE - sam przez siebie!!! - to ja mam dokad to znosic? Banda gwalcicieli, mordercow - 4 krotna mordrczyni lepsza ode mnie. Ta Imielska CIURA SIEDZIEC POWINNA - po co ona mnie przyjela? Po co mnie ta szmata niedorobiona w leb pomawia w Niemczech z jakimis prukwami - w Holabdii na dzien dobry dowiedzialam sie z e z jakichs KALET jestem. Odwalcie sie GOWNA CHORE NA LEB ode mnie bo bym wyjechala dawno temu szmaty - lesby i pedaly gdyby wiedziala, ze w ogole Polka nie jestem. I teraz idzcie sobie do Iwonki po studiach wszyscy co bedzie dalej - bo skoro nie znam nazwiska 4 krotnej morderczyni to pisze sobie nazwisko dyrektorki szkoly bo bedzie skad wiem, ze jest wydana. Ano nie wiem ale ma 2 nazwiska i tyle. I wiecie - teraz Smieszka moze mnie za nazwisko pomawiac w Niemczech ale ktore? I kto skonczy na Poliocji czy w wiezieniu i dlaczego ja? Gdzie ta KURWA NIEDOUCZONA zarobila te swoje CHUJA W DUPIE WARTE PIENIADZE. W POLSCE? To by troche racji jeszcze miala. I co jej pomaga AMAZON DE - banda mordercow. Bo beda mieli Kanade i mnie wsadza do pierdla za KIEROWCE - tak mi zycza. Moze i mnie wsadza ale Kanade to mieli W OSWIECIMOIU te chuje z dupy i tyle beda mieli Kanady jesli ja tam nie bede miala stalej pracy tylko Ilona z mezem. No to niech maja. Ale beze mnie wiecie. Bo tak i juz. Bo nie cche dac GEJOWI W POLSCE rodowodu na szkole. Bo zabil ksiedza. Podobno chodzilo im o wiare. Ale coz... szybko im sie zmienilo. Jak Imielskiej CIURZE i tyle :( A jakbvyscie chcieli wiedziec kto mi placil to morderca swoich rodzicow tam, a szef to MATKOBOJCA - wszyscy geje to matkobojcy sa. I tyle. i kogo to obchodzi. I zostaje wam po mnie nazwisko tez matkobojczyni jak dla mnie - IMIELSKA CIURA - niech ona idzie ukladac wozki z polskimi ksiazkami na AMAZON. de. Dla mnie szkola to nie tylko ksiazki, a ona co na takiej wsi jak te tu gdzie mieszkam z Czestochowy PONO cale zycie robi to ja nie wiem. UCZY mi powie moja matka, nie to co ty i ma opinie i sie z nia licz. Mnie niczego nie nauczyla. Ze swiety Jozef jest [patrpnem dobrej smierci to se w ksiazkach wyczytalam. I tak wszyscy tu byli po mojej stronie wiecie bo sie dowiem ze wszyscy byli po mojej stronie tylko sama to zniszczylam bo nikogo nie chcialam. Przynajmniej uczylam w miescie, a Imielska Ciura nawet sie wyniesc nie umiala. Nie miala po co sie dowiem - no wlasnie. Taki dobry dyrektor. A moj nie!!! I tyle :( I sie ode mnie niech wszyscy odczepia bo do 2005 zylam i radzilam sobie sama a tu nagle sie dowiedzialam na tych wsiach, ze jedyne co umiem to SIE OBESRAC I OBJSZCZAC bo taka bylam. A ONI NAWET TEGO i oby ich szlag wszystkich tu trafil i piorun i tego im zycze za ostatnie 6 lat - hgnoje, swinie, a urzad pracy to SAME SWINIE I CHAMIDLA bezmyslne. Bo w szkole trzeba miec doktorat wiecie - a w Urzedzie Pracy. Bo tyle im po mnie zostaje dla NORMALNEGO , zeby sobie same poszly doktorat robic gdyz jesli im na tym zalezalo to by mi go daly robic w roku szkolnym 2008/2009 a wyslaly mnie DO PSYCHIATRYKA BEZKWALIFIKACJi, zdrowie mi rozwalily, a rok pozniej jak nie bylo godzin - BO TAK IM PASOWALO a same pojecia nie mialy czemu to mialam doktorat robic. PO CO? Zebym z pracy na zawsze wylecialy? No to jej nie mam dzieki im. Tak ludzi szanuja wiecie. I niech ida do Imielskiej - Ciury - bo ona jest PROFESOR HAB. doslownie. Jak i moja matka - na szczescie przybrana. I tyle mnie to wszystko obchodzi co nieskonczony doktorat Ilony. przynajmniej sie umie dogadac sie dowiem, a ja nawet tego. Droga wolna - moze sie dogadywac cale zycie. Byle beze mnie. A na amazon. de nigdy nie bylam. to tylko papier i koniec. Ja jak Ilona - jedyne co tam robilam to walczylam z pania pastor jakby ja tu wywalic i przyszli tam katolicy. Bo za mna sobie dzownili wiecie, a o niej nikt nie wiedzial ze corka katechetki, i to 2 tam byly i po co im ta moja wiara byla? Bo sie smieja ze mieli mnie od razu wyrzucic. To mieli i 10 razy bym na tym wyszla lepiej. I niech sie odczepia zboki i degeneraty umyslowe bo oprcz kasy nie prezentuja soba niczego ciekawego i tyle. Ja byc moze tez, ale ja nie jestem w zarzadzie AMAZON. DE i nie mam z tym nic wspolnego - z ta kasa. I tyle mnie to obchodzi. Niech ich prowadzi Ilona z rodowodem - najwazniejszym jaki moze byc. Na PICIE. I tyle. Bo wiecie - tak sie mozna zachowywac, ale co dalej? Z tego dla mnie zostaje jedynie alkoholizm. O pani Imielskiej - Ciura nie wiem nic, ale mnie wystarczy jedno zwolnienie dyscyplinarne bo amazon. de nie stanie sie nic, a mnie? A czy szkola ledwo zipiaca polska moze sie porwonywac z taka kasa niemeicka to nie wiem, ale co ja mam z tym wspolnego? Z parafii sw. Jozefa w K. tez nie jestem :(

Wieicei moze zle zrobilam ze napisalam nazwisko tej PSYCHICZNEJ KANALII IMIELSKA CIURA ale ja ja podam do kuratorium oswiaty za pomawianie mnie w Niemczech takze ja tego tak nie zostawie - ze stoi o pozar i paprafie sw. Jozefa w Kaletach i niech ja usuna bo ja juz nie moge. Z kazdej firmy za granica wylatuje a jesli nie to chce wiedziec o co ona do jasnej cholery w tej szkole stoi bo ja jestem Z KALAT za ta granica. I poprosze zeby jej kare jakas wlepili i wyjasnili sprawe ksiazek dla Polski z firmy AMAZON . De bo ja nie chce byc pomawiana , ze przeze mnie ich nie ma. Czy ta pani jest normalna to ja mam watpliwosci. Od 4 lat nie pracuje w jej szkole, ale taka jest prawda wiecie, ze ona chyba OSZALALA jak dla mnie. Bo ona jest Z CZESTOCHOWY i KTO JEJ PoDSKOCZY. No ale to ja zglaszam problem moj i taki problem jest, ze ta pani i jej skorumpowani uczniowie takie rzeczy na mnie wymyslaja, a jesli miala jakies problemy - bo przez nia nie mam doktoratu - to miala mnie wydalic ze szkoly po 2 procesie w roku 2007 a nie szykanowac w PRACACH FIZYCZNYCH ZA GRANICA W ROKU PANSKIM 2011. Czy ta kobieta nioe potrzebuje elektrowstrzasow? Czy ona nie moze ksiazki sobie przeczytac w czasie wolnym czy do kina isc? Przez nia musialam sie drugiego jezyka uczyc - czy ona jest normalna JA SIE PYTAM podobnie jak Kowalski z Chorzowa, ktory mnie zwolnil dyscyplianrnie.Po co mnie przyjmowala jak mnie nie chciala. Nie umialam sie z ukladow miejscowych przez babe z Czestochowy wyplatac - jak ona smiala? Zycie mi niszczy. CZY JA MAM ISC TE KUTRWE JEBANA W LEB POLSKA ZABIC? Co ona sobie nie mysli, ze jak ktos za maz nie wyszedl to rozumu nie ma? Bo sie CHUJ nie nazywam czy CIPA? CZY TAKA OSOBA MOZE BYC DYREKTORKA SZKOLY? O CO TEJ PSYCHOLCE CHODZI bo uczy MATEMATYKI jakbyscie chcieli wiedziec. MATMY - nawet relii to ja jeszcze zrozumiem. MATMA I WUEF :( Do widzenia :(

Gość iliiiada
ja pierdzielę :D

Gość 10010..
DO WIDZENIA OWIECZKO.

Wieicei ja ja po prostu wyrzuce z tego stanowiska bo jest opetana tym swietym Jozefem, a przez nia nie mam dyplomowania - rowniez urzad pracy lokalny i tyle. CO TO MA BYC I KONIEC. Niech mi to kuratorium oswiaty wyjasni. Bo napisze ze mialam klopoty i boje sie, ze skoro nie udalo jej sie pomowic mnie w wielkiej firmie amazon. de to bedzie mi swinila w malych, bedzie sobie dzwonila gdzie ja jestem, co robie. Bo bedzie stala juz wytlacznie o ...pozar bo sw. Jozef nie ma sensu. I ja sie jej boje. Bo nie mam dyplomowania to jest TEZ JEJ WINA - ona sie boi wiecie teraz ze bedzie na nia. Jedyny powod czemu mi tak syfi bo jak Kowalski w CHorzowie boi sie ze beda na nia pisac. No i bede. Bo po co sie z tym Chorzowem ukladalo, to byly klamstwa same, a wiecie - nie naswinilaby mi na amazon. de i mam tam prace ale ZNOWU PRZEZ NIA NIE MAM PRACY, wyjechac chyba nie umiem tez przez nia i tyle. No to co moge robic? Pisze do kuratorium bo juz wakacje. Ona tez ma wakacje juz i tyle. Zadzwon ktos powie - nie napisze - zawsze dokument, telefon to bym nagrac musiala. Wszystko przez te babe bo wiecie nie mam pracy - ide do urzedu pracy I TAK MIALAM ZROBIC. Czym ja sie ludzilam mi powiedza? No wlasnie - a doktorat? I tak mi wszyscy dobrze zyczyli. Bo ona ma dobra opinie - no opini jej na pewno ja nie popsuje, ale mam straszny uraz i teraz wlasnie mysle co robic dalej. Bo sie tego zera boje. Na nia tylko z Lucyferem - i tak idzie do pieca jak Iwonka, no ale.... i dlatego podaje jej nazwisko bo i tak na nia bede pisac bo chce miec wyjasniona sytuacje z dyplomowaniem a przez urzad pracy nie bo one nie sa godne zaufania - zadnych kursow, niczego. No one mnie wzywaly, ale to nie bylo wszystko uczciwe - lacznie z tym rocznym zasilkiem , ktorego mi nikt nie wytlumaczyl wiecie ze ja nie mam tego brac i tyle. A ja nie wyjechalam na Boze Narodzenie 2010 bo sie balam pijanstwa i mam maile wyciagniete ze skrzynki do Niemiec - tak mnie nie powinni traktowac - z firmy HANDS TO WORK - dlaczego urzednik na amazon.de sie na mnie zmawial - co to wszystko ma byc? Jeden kryminal. Ja tak bede pisac wszedzie - on mial byc po mojej stronie - czemu byl po stronie szefostwa, co on knul i tyle :((( Wiecie co - nie dam sie i koniec. Imielska - Ciura to dno ludzkie i koniec. Powinnam napisac I-C ale smieszka ma moj paszport i prawo do NEIMIECKIEJ WERSJI mojego nazwiska - do ADRESU STALEGO MA PRAWO i ja ide na nia w Niemczech na policje i tyle. Na amazon i na ogrodnictwo mojego brata i tyle. Tu papierow nawet, a tam tylko papiery i jak wyglada moja sytuacja prawna w Niemczech i tyle. No i jeszcze Imielska Ciura tu w kuratorium i tyle. I Agnieszka Smieszka z ogrodnictwa - dane jej , adres i na policje w Polsce - bo ja okradlam na 10 euro, nie? No i koniec historii - moze mi proces wytoczyc za obraze MAJESTATU bo ona jest KROLEWNA SMIESZKA na pewno. Taka ksiazka jest. NO ja jestem w takim KROL MACIUS PIERWSZY i mam tego dosyc i tyle :( No tego nazwiska pani dyrektor nie powinno tu byc, ale zeby bylo jasne o kogo chodzi i tyle :(

Do widzenia bo wiecie w semestr mialam odejsc wiecie - ale nie wiedzialam ze chodzi o sw. jozefa ktory chroni przed morderstwem. zabojstwem i tyle. I balam sie ludzi - co ja zrobie jak 3 klasy maturalne zostawie BO TAK WYPADALO wiecie, a takze co powiem w kuratorium oswiaty wiecie. I to bylo dla mnie wazne, a reszta nie i tyle. I juz napisze wiecej tego nazwiska - 3 razy je napisalam, ale I-C - tak bede pisalam bo tak babska nienawidze. Ona teraz poleci to co 4 lata temu - o konspekty, ze nie chcialam poprawic. Bo na rok mi sie nie oplacalo a ksiazki i tak byly do wymiany, ale gdybym tam zostala to przez wakacje napisalabym sobie IDIOTYCZNE konsepkty, pani metodyk by nade mna czuwala bo przeciez nie nauczycielka MATEMATYKI tylko stosowna specjalistka, a ja nie wiedzialam, ze chodzi o sw. Jozefa i tyle z wszystkiego bo bym odeszla. Bo co dalej? Stare auto kupilam i nim jezdzilam i tak bym miala wiecie doktorat jakby CHOC URZAD PRACY mi pomogl, a tak nikt i tyle. A dalej bylo za pozno i koniec. A teraz juz nie obronie tego wcale bo tego nie potrzebuje i koniec. I moga wszyscy przeze mnie plakac bo nie ustapie i koniec bo mnie pomawiali tu wszyscy ze jestem Rosjanka to mieli mnie tak nie pomawiac i tyle bo przez to cale zycie mi sie nie udalo i sie nie dam nikomu. EIN PECH powiedza Niemcy bo mysla wszyscy, ze sie ze mna dogadaja, a sie nie dogadaja nigdy bo ze smutna osoba sie nie rozmawia jesli ma ona debet. Jak bedzie milionerka to tak, a bez miliona sie nie rozmawia bo nie ma o czym :( Tego sie nauczcie wszyscy i koniec. A jak bedzie miala milion w zyciu to musi na niego zarobic, patrzec pracy a nie pani pastor. Z firma amazon. de nigdy nic wspolnego nie mam, nie mialam nie bede miec. Nigdy tej firmy nie bede wykorzystywac i nie obchodzi mnie ona w ogole. POdobnie jak to czy chce byc BHPowcem - nie, kierowca JESLI MUS i tyle. Ale auto powinnam miec i autem bede kombinowac dalej oraz moim GOWNO wartym prawo jazdy kursem. KURSEM - niczym wiecej :(

Pani dyrektor I-C moge obiecac, ze oprocz pism kuratoryjnych gdzie po prostu poprosze o wyjasnienie mi mojej obecnej sytuacji w oswiacie bo ja rozumiem ze prawdopodobnie cale dyplomowanie od poczatku i to przyjmuje do wiadomosci zupelnie tylko czarne na bialym, zeby nikt nie mial problemu wiecie jakby akurat jakies godziny w szkole byly Z MOJEGO POWODU bo np. dyrekcje widzicie jak swinia no to ja papierek z kuratorium ze wszystko od nowa i CZYSTA SPRAWA i tyle. A tak? Bo w zasadzie tak powinno byc choc ja mam papiery z 2005 roku, ze ja oddalam plan rozwoju zawodowego. I wiecie ja sobie tego awansu mialam pilnowac, a ja nie wiedzialam czy ja w ogole moge uczyc - no ja uwazalam, ze praca stala tu bedzie decydowac i tyle. Ale jest rok 2011 - na pewno musze sie zapytac i tyle. Choc czy praca stala - no ja tak rozumialam, ze gdzies te prace stala dostane. Czemu nie w parafii sw. Jozefa - bo mnie tam nikt nie chcial, jakas straszna sytuacja i tyle. Wydaje sie, ze pani dyr. po prostu chciala sprawdzic jak SILNY jest swiety Jozef , maz Maryji i przyjela mnie jako CORKE JOZEF bo moj ojciec nazywa sie JOZEF i chciala sprawdzic czy sw. JOZEFEM pokona Jozefa, mojego ojca, a ja sie balam odejsc bo mialam 3 klasy maturalne i niewyjasniona negatywna ocene pracy wiecie. Znaczy cofnieta, ale odejsc to by wygladalo jakbym nic nie umiala, a to byla prawda? No i bym poszla bo nikt mnie tam nie chcial, ale co - skad mialam wiedziec o sw. Jozefie i to jest druga szkola gdzie padlam z powodow religijnych - a czy chodzilo o ksiazki to nie wiem. Zalezy jaka byla zdawalnosc matur w tej szkole w roku szkolnym 2006/2007 i powiem szczerze moim zdaniem poszlo o konsepkty, przy takiej ilosci godzin dydaktycznych, 1 raz klasy maturalne nie mialam czasu ICH POPRAWIAC bo ja mialam konsepkty - czytaj rozklady materialu /ilosc godzin tez byla opracowana, ale nie mialam czasu poprawiac tego wg. wskazowek pani dyrektor i o to do dzis sa pretensje jak rowniez o to, ze za maz nie wyszlam. A Jania jednak wyszla i ma 2 dzieci. A ja nie i po co mi ten doktorat i tyle :(

Bo wiecie o co tam poszlo, ze moj brat sie zenil, mial lepsza PRACE niby a kiedy nie zdal matury i ona sie bala mojego ojca, jego, zenil sie i tak mi naswinila ,ze w sumie pijaczka zostalam przez nia, a dalej? Nie wiem :( I tyle. I mnie obgadywala w Niemczech w firmie amazon. de a wczesniej tez bo od razu bylam w Holandii z KALET. Ja w ogole stamtad nie jestem - tu jest inna parafia, a ja przegralam z nia przez parafie. Niech tym babom wszystkim sw. Jozef pomoze - wielki biblista :( Wiecie ten rodowod na szkole to kiedys sie beda smiac z niego, ale Zydzi. Bo mieli miec ten rodowod, ale w sumie... co on to tam byl warty. Ta osoba co od niej on jest powiedza ze miala PIC, po prostu miala byc PIJACZKA - jak ja wiecie. Ale zalozyla pierwsza zydowska szkole i tyle. Bo co jej zostalo? PICIE i tyle. Na umor i koniec. I beda sie z niej smiali, a ja nie bo ja uczylam i tez bylam ta pijaczka i tyle. Znaczy nie bylam, ale tak mnie zrobili, ze bylam. Zeby mi zal nie bylo, ze nie mialam tego rodowodu wiecie pewnie bo ona uczyla bo by musiala pic w zyciu. To sobie uczyla. A dzis? Kazdy nauczyciel pije i jak tu komus dac rodowod. Taka katechetyczna szkola pierwsza zydowska to byla. I mieli sobie to pociagnac i dalej isc w szkoly a oni tylko sluby, dzieci - takie glupki. Niby dobrze, ale wiecie - za szczesliwa tez nie byla i se uczyla. :( A teraz? :(