Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keep_calm_and_dont_eat

na ile kg wygladam??

Polecane posty

Gość keep_calm_and_dont_eat

Gość xkxkxkxkxkkxk
tak na 52 wygladasz , ladnie zrestza jak ci sie udalo?x

Gość Marysia 22
Podobne ciało do mojego, pewnie masz koło 63kg, bo jesteś wysoka.

Gość pomożecie???
60kg po co te cycki?

Gość ważysz ok. 60kg.
Świetna figura! Masz się czym chwalić:)

Gość fredhyhv
kawał biodra :D

Gość Każdyinny
A jaką dietę stosowałaś, ile chudłaś,jakiś sport? Opisz dokładnie.

ja mam taką figurę po dwóch ciążach i się nie chwale :/ I nic nie robiłam.

Gość anime, a teraz to niby
co zrobiłaś?;)

Gość nierozciumkana mama
naoisz jak to ci sie udalo-bo wygladasz swietnie Ja mam ten sam wzrost i waze 66 kg Bardzo chce wrocic do swojej starej wagi-62 kg Wygladam podobnie do ciebie na pierwszym zdjeciu-owszem mam wciecie w talii ale mam tez boczki,brzuszek i udko:(

Ładnie wygladasz, nie przesadz z tym odchudzaniem :) Ladne wciecie.

Gość jajko niespodzianka
a ile ważysz teraz a ile wtedy?

o rany ale ja sie nie chwale :) przeciez mowilam ze to jeszcze nie jest to o czym marze. Chcialam pokazac wam, ze kazdy moze schudnac, wystarczy tylko troche wiary w siebie. Ja przytylam na wakacjach za granica -(w pracy). Wrocilam do domu pod koniec wrzesnia i z dnia na dzien zaczelam stosowac diete. Bylam tak zmotywowana ze nic nie moglo mnie powstrzymac. Poczatkowo ograniczylam jedzenie. Jadlam naprawde malo. Dziwilam sie ze przy rozciagnietym zoladku jedzenie 4x dziennie niewielkich porcji mi wystarcza. Mialam tak duza motywacje ze sytuacje typu- ogladanie tv z czekolada,chipsami itd. nie powodowaly ze ulegalam i przerywalam diete. Wrecz przeciwnie, bylam zadowolona ze potrafilam odmowic ! I co najwazniejsze !!!!! przestancie myslec o sobie w sposob negatywny. Wiem ,ze nie wygladalam super ale staralam sie dostrzegac w swoim ciele zalety. Dobry humor i pozytywne nastawienie ogromnie mi pomogly ! To oczywiste ze lepiej/latwiej sie chudnie gdy ma sie usmiech na twarzy niz ciagle sie narzeka na siebie, na pogode, na brak rezultatow. Efekty beda,potrzeba duzo pracy i cierpliwosci.

Gość słonecznik w słońcu
Czyli po prostu jadłaś mniej? 4 małe posiłki tak? opisz bardziej

Gość 888888888888888888888
Napiszesz wreszcie ile ważysz?

*narazie nie napisze ile waze-zalozylam ten topik m.in. po to zeby posluchac opinii obiektywnych osob co do swojej wagi. Cierpliwosci wkrotce to ujawnie. nie napisze dokladnie co jadlam(nie pamietam) ale staralam sie jesc zdrowo. Na sniadanie- zawsze jem platki z mlekiem :) na 2gie owoc,wasa (co do pieczywa to na poczatku jadlam ciemne, ostatnio przerzuciłam sie na wase) jadlam nawet od czasu do czasu pizze ! ale w tych dniach albo sie wiecej ruszalam albo jadlam naprawde mala i lekka kolacje Zadawajcie konkretne pyt, bede odpowiadac :)

Jaja sobie robię,wiem że ciężko zrzucić kilogramy. Też się bałam że nie zrzucę.

Gość słonecznik w słońcu
a jakiś sport uprawiałaś?

no wlasnie, a jak tu sie pokazac w bikini jak sie ma kompleksy? wiesz,ja teraz tez sie nie czuje w 100% komfortowo bedac w samym stroju kapielowym ale pracuje nad tym. Gorzej jak ktos sie nad soba uzala i je zamiast robic cos w kierunku zrzucenia kg.

Gość słonecznik w słońcu
Podaj twój przykładowy jadłospis. Czy miałaś, masz cellulit? Czy zniknął dzięki diecie, albo się zmniejszył? O której jadłaś kolacje? Posiłki o stałych porach czy różnie?

anime899 - ja zrzucilam ok 10/11kg ale to jeszcze tez nie to co mialam 2 lata temu :) slonecznik - co do cellulitu,mialam i mam ale roznica jest przeogromna ! Od samego poczatku stosowalam rozne kremy na cellulit, teraz uzywam takiego z masazerem. Nie wiem czy to jego zasluga czy regularnego masowania ale efekt jest. Ok ,oto przykladowy jadlospis: Sniadanie- mala miseczka platkow z mlekiem- jem platki zdrowy blonnik i otreby. Zadnych dolsadzanych cukrem musli ! II snidanie- koktajl owocowy- super teraz gdy jest dostep do swiezych owocow- zmiskowac 2/3 banana,garsc truskawek, pol szkl.mleka z lyzeczka brazowego cukru. Pychota Obiad- surowki, salatki, mieso chude moze byc z grilla Podwieczorek/Kolacja- czasami nie mialam doslownie czasu/checi jesc wiec omijalam podwieczorek. Na kolacje jadlam zazwyczaj kromke ciemnego chleba z jajkiem,warzywami,swoim domowym sosem. Pilam tez duzo wody :)

co wazne- nie trzymalam sie zawsze diety w 100%. Czasami naprawde mialam ochote na slodkie/slone to tez odpuszczalam ale na 1 dzien a nie na tydzien :) byly momenty ze waga stala w miejscu ale nie poddawalam sie.