Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona_niecierpliwa

Jak przetrwac ten czas? prosze o wypowiedz rowniez facetow

Polecane posty

postaram sie opisac swoja sytuacje w wielkim skrocie, jestem ze swoim narzeczonym juz 4 lata kilka dni temu powiedzial mi, ze sie wypalil, ze nie wie czy mnie kocha. poprosil o czas. teraz wyjechal w sprawach sluzbowych na 3 tygodnie i poprosil mnie abym sie z nim nie kontaktowala bo chce sobie ulozyc wszystko sam. zaznaczal wielkokrotnie abym nie robila sobie wielkich nadziei bo z jego strony uczucie sie wypalilo za rok mielismy wziac slub... jak przetrwac ten czas?

Gość sdad
moglas mu nie dawac dupy bez slubu to bys szybciej sie pozbyla pasozyta

Gość hfghjd
ja bym mu w twarz wyjebala za takie cos, nie ma drugiej szansy, jak juz nie kocha to juz nie pokocha, nie licz na to, szukaj drugiego. :O

Gość hfghjd
a nie dałaś mu dupy?

Gość jack ill
moim zdaniem nie powinnaś czekać może to trudne, ale najlepiej będzie dla Ciebie, gdy oznajmisz mu, że jego czas też minął

Gość uykuyk
Mysle, ze ma kogos :-O

Gość sdad
no przeciez jak byla z nim 4 lata to na pewno mu dupy dawala, no chyba ze ejst porzadna w co watpie. gdyby byla porzadna to juz dawno bylaby żoną

Gość jack ill
ciekawa teoria:D

Gość ojojojojoj
Znalazł sobie inną teraz szuka ucieczki, to dobra wymówka- daj mi czas... Nic z tego nie bedzie - rzuc go w cholere, szkoda czasu.

Gość ale glupiaaaaa
hfghjd ja bym mu w twarz wyj**ala za takie cos, ale idiotka, lepiej jakby był z nią nieszczery i mial na boku laskę

Gość takes care of itself
Ale za co miała dać mu w pysk :O Powiedział jej co czuje ,że się wypalił przecież nic na siłę nie można kogoś prosić o miłość ani zmusić się do bycia z kimś bez miłości. Wiem,że to trudne on teraz potrzebuje czasu ma 3 tyg albo dojdzie do wniosku ,że jednak to nie to ,że jego uczucie wygasło albo zatęskni i zrozumie ,że jednak cie kocha a to jakiś chwilowy kryzys daj mu czas nie odzywaj sie trudne wiem,ale musisz dać mu podjąć samemu decyzję

Gość ja zapłaciłam
dziewczyno... to raczej nie ma sensu, dawanie sobie nadziei..

Gość jack ill
tylko żeby nie mial takich kryzysów po ewentualnym ślubie

Gość mam_podobnie
widzę ze na siłę szukasz rad in plus na kolejnym topiku. Wyjdź z domu na basen, na siłownię (ja tak zaraz zrobię). Przejdź się do jakiegoś centrum handlowego, wypozycz film

Gość jack ill
przecież się wypowiedziałem

Gość a ja wiem jak
dobrze ci tak hahahah :D

Gość jack ill
coś mi sie wydaje, że czekasz na wypowiedzi po Twojej myśli marne wypowiedzi czyli takie jak doświadczenie w związkach:)

Gość pociag
po prostu znudzil sie toba, wielkiej filozofii tu nie ma. faceci szybko sie nudzą jak dostają cos za latwo. masz nauczke na przyszlosc i tyle.

Kopnij kolesia w zad zanim on Tobie to zrobi. Skoro twierdzi, że coś się skończyło, uczucie wypaliło to nad czym on chce się zastanawaić przez te 3 tyg?

Gość pociag
to jest prowokacja, ten sam temat jest na uczuciowym i ona tam pisze ze mu wysyla zdjecia krocza :D

Gość jack ill
a ten Twój to prawdziwy?

Gość kib
Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci. Przestraszyłam się, spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia na http://smierc.org i otrzymałam znów tę datę! (( Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik?