Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mówią o mnie kotka

Ideał mężczyzny... Kobiety, puśćmy wodze fantazji

Polecane posty

Opisujcie jak wyglądałby wasz ideał. Oto mój: wysoki, z długimi włosami (co najmniej do ramion), brunet, brązowe oczy, ładne zęby, pełne wargi, duże stopy, to coś- czyli charyzma i męski głos... 👄 W ogień bym za takim poszła... Niestety jeszcze kogoś nawet zbliżonego do tego ideału nie spotkałam... :(

Dopiero przeczytalam Twój opis, to mój facet Tylko ma dluższe włosy niż do ramion. Pokazałam mu to :) !!

Wysoki blondyn, niebieskie oczy, mocno zaznaczona szczęka i wydatne usta, z poczuciem humoru i pantoflarz. Acha i musi gotować i sprzątać. I lubić koty. I jeszcze...

Dziękuje, lecz dla mnie nie ma kogos takiego. Pasujemy do siebie pod wzgledem charakterów, on jest dobrym człowiekiem. Kurde w wakacje będziemy przejeżdzac przez Łódź i zapewne na chwilę sie tam zatrzymamy, mam nadzieję, że Cię nie spotkamy! :D Bez urazy :)

Gość Poulojebca26
Nie ma co marzyc tylko do roboty

Dekalogowata -> może :P Kotka -> to jakoś mało takich co lubią takich jak ja :P

Gość Poulojebca26
Mówią o mnie Nimfomanka tfu kotka powiedziała "ale nie w Jastarni" No cóz mówi się trudno

Gość :):):):):):))
wyobraźcie sobie gębę Gerarda Butlera w połączeniu z gębą Tobyego Maguire i do tego dodajcie włosy zakrywające uszy + 176cm wzrostu i 70kg wagi. Baaardzo mi daleko do jakiegokolwiek kanonu wyglądu faceta. Życie jest niesprawiedliwe :D