Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mówią o mnie kotka

Ideał mężczyzny... Kobiety, puśćmy wodze fantazji

Polecane posty

Mówią o mnie kotka -> tylko ze im ich mniej tym trudniej znaleźć :P Dekalogowata -> no cóż nadal są nie sprawdzone jak to jest ;)

Gość prawie ideał
szkoda, że nie mam czasu na marcowe zaloty :-p, wcześniej trochę pobuszowałem to mam za swoje 😠 POPRAWA! Poprawię i spadam na chatę, nad morze opalać swe prawie idealne ciało.;-)

Kotka, ja mam gorzej, bo i tak zamiast wyśnionego blondyna wybrałabym faceta podobnego z wyglądu...do mnie.:D Jestem typem narcystycznym. Levy, ale jak uroczo się wymądrzać potrafisz.:P

Mówią o mnie kotka -> ależ nie mam nic przeciwko jakby do mnie jakaś zagadała :P Dekalogowata -> wymądrzać? czym?

Levy, oj wiesz, o co chodzi. Kotka, kiedyś już to usłyszałam, gdy miałam takiego faceta. Ależ bulwersacja była.

Gość knmkn.n
moj ideal to moj narzeczony..wysoki 185 cm ciemne wlosy braz oczy, zniewalajacy usmiech i spojrzenie(po 4 latach nadal mam ciarki na plecach) charyzmatyczny,uwielbiany przez wszystkich, dusza towarzystwa, rozbrajajce poczucie humoru, wieczny optymista i zartownis ale tez znakomity sluchacz, doradca przyjaciel, opiekunczy, odpowiedzialny. jak mial 17 lat to wygladal jak keanu reaves, a dzis ma 35 i jest bardziej podobny johnego deepa. tylko moczy ma weselsze no i raczej krotkie wlosy. dostalam od zycia wiecej niz sie spoodziewalam, tylko nie wiem czym sobie na to zasluzylam:)

Gość a jaaa
spotkałam kiedyś swój ideał. Chciał ze mną porozmawiać. Wymówiłam się że nie mam czasu i po prostu zwiałam. Normalnie stchórzyłam.

Gość :):):):):):))
ja jak bym spotkał swoją idealną to zapewne też bym pary z ust nie puścił :P

Mój ideał : jest zadbany. Codziennie mnie zaskakuje, nie oszukuje mnie, nie kłapie cały czas dziobem i nie męczy nieustanną obecnością. Przynosi mi bez okazji frezje , ogląda ze mną thrillery, szanuje mój czas - nigdy się nie spóźnia. Umie naprawić cieknący kran, i pomoże mi zmienić koło w samochodzie - domyśli się że potrzebuje jego męskiej ręki :) Robi ze mną wszystkie szalone rzeczy na które mam ochotę, kiedy wpadam w histerię , czeka aż mi przejdzie nie wkurwia mnie jeszcze bardziej. Nie muszę po nim sprzątać , i nie muszę udawać orgazmu. Marzenia...:) gdyby trzeba było za nie płacić, byłabym biedna jak mysz kościelna...:P

Mówią do mnie kotka----> ehhh niestety za często marzyć nie możemy, bo jak sie spada z obłoków, to boli:)