Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pappapapapapaoaoiauayuahaa

Czy zwykłe czarne szpilki są jeszcze modne?

Polecane posty

Czy zwykłe czarne szpilki są jeszcze modne?

Gość byly sa i zawsze beda
.

Zwykłe tzn bez dodatków :) Całe czarne na obcasie ok 7cm.

Rozumiem, ale chodziło mi o nosek- jaki kształt i jaka szpikla( cieńsza, grubsza):) Nie mniej jednak jakie by nie były- czarne szpilki są modne i uniwersalne.

Tak samo myślicie o krótkich, skórzanych kurtkach?

Zależy jaka kurtka- bo jeśli mówisz o tych bazarowych podróbach skóry, będących w posiadaniu każdej wylansowanej nastolatki- to nie.

Mówię tu o prawdziwych, skórzanych wyrobach ;) A jakie szpilki warto kupić? Z jakim noskiem? Mi się wydaje, że modniejsze są takie zaokrąglone mocno przody obecnie, ale takie hm szpiczaste czy jak to nazwać ;)

Obecnie( choć może nie znam się za dobrze) modne są raczej te z zaokrąglonymi noskami:) Ale ostatnio coraz częściej widzę takie z noskiem w kształcie, jakby to nazwać, dzióbka. Mnie to przypomina dziób Titanica, nie podobają mi się. Wybór jest duży możesz mieć takie na niższym obcasie lub te wyższe, na platformie.

Gość teska44
mam identyczne sa swietne

Nie, taki mi się właśnie podoba:) wpisz sobiew google platformy ze szpicem i tam będziesz miała zdjecia. Tak zakończony nosek mi się nie podoba

Gość o.n.a.a.
Bardzo mi się widzą takie pończochy, ciekawe czy facetom też się coś takiego podoba ( do łóżka oczywiście ;)?

Gość fanponczoch
Jasne, kobieta powinna nosić pończochy, i to nie tylko do łóżka!

Gość seksimen
Kobiety powinny nosić tylko pończochy z pasami, jak kiedyś. To jest dopiero seksowne!!!

Gość bez nadziejii
Już dawno straciłem nadzieję, że moja pani ubierze się w coś seksownego. Na początku jeszcze jej kupowałem seksowne ciuszki, ale ona tylko chowała wszystko i nigdy nie nosiła.

Gość szpilkom tak
tyle, że klasycznym, bez udziwnień. Klasyka zawsze będzie dobrze widziana!

Gość kocham czarne
szpilki w każdej postaci. Muszą mieć jednak obcas minimum 8 cm, bo niższe to nie szpilki.

Czarne szpilki dobrej jakości są synonimem czystej kobiecości. Do tego jak mają czerwoną podeszwę... Niestety teraz namnożyło się butów z czerwoną podeszwą i w byle sklepie można już coś takiego dostać z byle badziewiastych materiałów. Więc moje czarne z czerwoną czekają na lepsze czasy, bo dookoła tego pełno i nie chcę wtapiać się w tłum.

nie nie są modne :o matko to tak jak by się pytać czy mała czarna jest modna.... :O to zawsze będzie dobrze wyglądać.. zakładając małą czarną czy czarne szpilki..czy jeansy wiemy, że nie wygłupimy się jeśli chodzi o wygląd.. gorzej już jak ktoś szaleje z modą i tym co modne i nie raz wygląda śmiesznie...

Gość Mam takie czarne
Zamszowe z lakuerowanym noskiem i obcasem 10 cm. Nosek lekko zaokraglony i obcas słupek . Można takie jeszcze nosić ?

Myślę, że jak najbardziej. Jednak z zamszem i lakierem jest takie niebezpieczeństwo, że nie do wszystkiego pasuje. Przy niektórych stylizacjach może po prostu wyglądać tandetnie, albo w ogóle nie być "z tej bajki"

Gość ulaolaela
Czarne szpili kojarzą mi się tylko z seksem i wyzywającym ubraniem. Dla mnie tylko brązowe skórzane są klasyczne.

Gość mulitsync
W butach na obcasach trzeba umieć chodzić. Jak mnie denerwują te panny, co ubierają szpilki i chodzą jak na szczudłach. Nogi im się wykrzywiają, ha ha ha. Najpierw w domu drogie panny ćwiczyć zanim na świat się pokażecie!

Gość sotnik
Jak szpilki to i pończochy. Jestem za takim zestawem.

Gość babsko z radomia
Mnie szpilki niewymownie kręcą i zawsze są modne. Ale takie klasyczne, najlepiej jakby miały trochę odkryte palce od góry, takie płytkie.

Gość szpila w billla
Szpilki to moda która będzie zawsze. Można ich nie lubić, ale powinno się mieć.