Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydząca się :(

mój chłopak nalega na nocowanie a ja się brzydzę u niego spać

Polecane posty

Przeważnie spotykamy się u mnie, lub na miescie bo ja u niego nie chce za bardzo. Tearaz on nalega na spotkania u niego i nocowanie u niego a ja się brzydzę bo w domu ma cholerny syf. Matka siedzi w domu nie pracuje całe dnie pali fajki i oglada tv. Naczynia wiecznie brudne leżą, w łazience syf, wanna brudna, kibel az zygac się chce, w pokojach pełno kurzu, okna nie myte chyba pare lat, tapety pozółkłe, pajeczyny na schodach, ogólnie syf i smród, strach gdziekolwiek usiąśc. chodzą po mieszkaniu w butach że na podłodze więcej piachu niż w piaskownicy. Nie wiem co mam zrobić bo zrywac nie chce bo gajny chłopak ale ten jego dom i rodzina porazka.

Gość pociag
chlopak brudas, gratuluje

Gość wkurzamnie to
patologia

on pracuje po kilkanascie godzin dziennie od 7 do 18/20 bo bierze nadgodziny, soboty tez pracuje. Cos w pokoju u siebie sprzątnie jak ja mam przyjsc do niego. no on chodzi czysto ubrany.

Gość lllllllll
To spotykajcie sie u siebie, ja wolałem chodzić do laski niż zapraszać, laska zawsze miała czysto a ja bajzel, po co się męczyć:), a chłopak pracowity to jest okej wiec ty wyżej wypierdalaj w podskokach

Gość lllllllll
moja stara jest sprzątaczką więc sprząta wszędzie tylko nie u nas

Gość hcdddrdrtd
powiedz mu o co chodzi... zrozumie... chyba ze nie widzi w tym nic obrzydliwego.... ;/;/;/

"Cos w pokoju u siebie sprzątnie jak ja mam przyjsc do niego." Sama dziewczyna napisala ze sprzata wtedy jak ona ma przyjsc wiec...? ps. a wogole to sam wypierdalaj z takim słownictwem do mnie!

Gość lllllllll
spierdalaj głupia suko

Gość kib
Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci. Przestraszyłam się, spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia na http://smierc.org i otrzymałam znów tę datę! (( Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik?