Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zlamałam sie

Powiedziałam DOSYĆ TEGO pasierbicy i jest obraza

Polecane posty

Gość Zlamałam sie

Po tylu miesiącach ublizania, przykrych chamskich, bezczelnych slow, zachowanian wkoncu powiedzialam stanowczo DOŚĆ, i przywrocilam do pionu dziewczyne,powiedzialam dobitnie co mysle o jej zachowaniu i traktowaniu mnie przez nią jak szmate do podłogi, oczywiscie jest gniew, nie odzywa sie do mnie, omija mnie łukiem, nie zjadla z nami( ze mną i ojcem ) wspolnie obiadu, dodatkowo ma szlaban od ojca za chamstwo do mnie, i podwojna obraza Ja juz nie wytrzymalam, musialam jakos zareagowac na to jak mnie trktowala, jak ublizala 14 letnia dziewczyna, przy ojcu sie bala bo wiedziala czym moze grozić, a jak go nie było no to pozwalała sobie na maxa, az wkoncu wziełam wczoraj ją w garsc i przemowiłam jej do słuchu. Wiem ze sie obraziła, nienawidze takiej atmosfery no ale dluzej nie moglam wytrzymac tych wyzwisk pod nosem pod moim adresem i warczenia. Nie mam swoich dzieci, moze dlatego byłam zbyt poblazliwa do niej , no ale strune przeciągneła jak zamiast podac mi do ręki klucze to rzuciła we mnie , kalecząc mi ramie,niby, niby nic złego nie miala na mysli,,moja cierpliwosc sie skonczyła. Cchialam dobrze, nie udało się, wiec....... chyba trzeba inaczej

Gość katarina1155
Bardzo dobrze zrobiłaś, odczekaj, przejdzie jej to trudny okres , ale to minie. Nie nalegaj na zgodę, niech sama do ciebie wyciągnie rękę.

Jestes dla niej obcą osobą, ona jest nastolatką w najgorszym wieku- to normalne. Teraz uzbrój się w cierpliwość, bo wielce prawdopodobne, ze będzie się mścić i robić ci na złość. Kiedyś zmądrzeje, ale póki co starajcie się jej pilnować, bo z tego gniewu może robić różne, niekoniecznie dobre dla niej rzeczy na złość wam. Ludzka cierpliwość ma granice, rozumiem cię. Obgadaj sprawę z partnerem, w końcu jest ojcem, a taka sytuacja może doprowadzić do kłótni i rozkładu życia.

Gość dopiero mi zyciee
to po wuj brałaś chłopa z dzieckiem, to teraz się męcz

Gość Zlamałam sie
staram sie bardzo, bardzo sie staralam zachowywac spokój i zrozumienie dla jej dojrzewaniai zachowan no ale to niestety tylko jej pokazalo ze jak baardzo delikatnie i łagodnie podchodzilam do niej gdy ona miala zly chumor i na mnie wszelkie fryustracje wylewala wtedy jeszzce bardziej dodawało jej powera i odwagi gdy widziała jak ja mieka do niej byłam,..aż do wczoraj, mine miala nieciekawą gdy sie podniosłam Duzo jej ustepowalam, nie reagowalam , udawalam że nie slysze i to mnie zgubiło a jej dodało do odwagi, gdy cos chciala to było dobrze a gdy cos poszlo [o niej jej mysli to potrafiła sie jak ostatni skonczony cham zachować

Gość Zlamałam sie
mieszkamy razem od sierpnia, zaraz bedzie rok, ale o wiele wczesniej sie znalismy przed zamieszkaniem razem, tyle czasu znosilam obelgi i oszczerswta gdy miala zły dzień, niit nie ma prawa tak sie zahcowywac do drugiego człowieka i wyzywac się na nim, a ja nie przesadzam bo sam mąż mowi że jak jej choć troche popusci to ona to zaraz wykorzystuje

Gość kib
Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci. Przestraszyłam się, spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia na http://smierc.org i otrzymałam znów tę datę! (( Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik?

Gość 45544
i dobrze postapialas, kazdy ma jakiejs swoje granice