Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noklla

Jak można być szczęśliwym mając denną pracę?

Polecane posty

Gość noklla

Byłam na wakacjach w uk zarobić trochę, pracowałam przy pakowaniu żywności - MASAKRA , wytrzymałam te 2 tygodnie, ale pracować tak przez resztę życia? Albo gdzieś na kasie w supermarkecie itp. ? Tylko się pochlastać :(

Gość dasbdoa
miec to w dupie to jest najwazniejsze

Gość a kto ci każe
mieć denną prace??

Gość smutnaosssoooobasmutnaaaaa
Troche tak mozna popracowac jak nie masz kasy. ROK MAKSIMUM. 2 lata to juz EPOKA wiesz. I koniec. KONIEC i masz kase i myslisz sobie CO DALEJ. I tyle. Ja mam studia i to niejedne, a tak zamierzam zyc, a nie inaczej. I DALEJ znalexc sobie WRESZCIE lepsza prace i NORMALNIE zyc bo wiesz co jest najgorsze w tych pracach - sama nudna praca tez, ale powiedz CZY ONA JEST NUDNA? Ona jest WSTRETNA przez swinienie. Ona POWiNNA byc nudna a jest OHYDNA. A w domku? Chcesz byc sama, pomyslec sobie o tym i smym - ile ja spalam jak pracowalam, a tu przychodzisz - wszyscy na ciebie. To jest najgorsze, a w pracy to mozna wytrzymac ale spokoj w domku trzeba miec i tyle :(

Gość można ale nie porownuj
tego do pracy na saksach. Ty z gory zakaldasz, że to bedzie coś niefajnego, co trzeba przebolec. Tymczasem 60% Polakow ma prace niezgodną z zainteresowaniami badz taka, której nie lubią. Spelniają się poza pracą, pracują, bo trzeba zczegoś żyć.