Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sahsasahsajsjhs

Nie moge o Nim zapomniec - prosze o rade

Polecane posty

Gość czesławe
jak jestescie beznadziejne to trudno zeby ktos was chial :classic_cool:🖐️

Gość sahsasahsajsjhs
Czeslawe, nie ruszaja mnie twoje teksty, nie uwazam sie za beznadziejna, znam swoja wartosc ;)

Gość czesławe
@sahsasahsajsjhs jestes beznadziejna, bo gdybys byla cos warta nikt nigdy by cie nie zostawi :classic_cool:🖐️

Gość ewkka222
Zapomnisz o nim.Uwierz. Jesteś silna i dasz radę, musisz zacisnąć zęby i po prostu przez to przejść. Sama też przez to przechodzę, ale wiesz co, mimo że bardzo cierpię to z każdym dniem czuję się silniejsza bo nie jestem od nikogo zależna, mimo że minęło dopiero 2 tygodnie, a przez pierwsze kilka dni myślałam, że umrę bez niego.

Gość czesławe
@ewkka222 jak sie nazywa ta jego nowa laseczka? :classic_cool:🖐️

Gość sahsasahsajsjhs
Ewa, nie twierdze, ze nie zapomne, tylko ze ja chce walczyc, a jak nie wyjdzie to dopiero potem zapomniec :O

Gość ewkka222
Jeśli kogoś kochasz, puść go wolno. Jak wróci- jest Twój, jak nie tzn że nigdy Twoim nie był. PS. Mojego pierwsza nowa laska nazywa się wódka. Inną może też ma, nie wiem;)

Gość jak sie odkochac??
proste, spotykac sie z nim poraz drugi, dac sie drugi raz jakby jeden nie wystarczyl upokozyc i odkochanie murowane. jak facet cie olewa i nie daje slowa wyjasnienia to sprawa jest jasna, jest niedojrzaly, tchorzliwy bo nie umie ci powiedziec w twarz ze juz cie zwyczajnie nie chce, i tu nie rozumiem jak takie zachowanie sprawia ze koobiety sa w rozpaczy i jeszcze bardziej ciagnie je do goscia ktory ma je w d*pie

Gość a tak to
właśnie, macie jakieś rady, jak zapomnieć??? Znam kilka sposobów, wrzucajcie inne, jak znacie: - imprezy, spotkania ze znajomymi, ogólnie zapełnianie sobie czasu - poznawanie nowych ludzi - zaangażowanie się w pracę, pracoholicy nie mają czasu by tęsknić - zmienić coś w swoim wyglądzie i stylu ubierania, by czuć się inną osobą niż przed rozstaniem - ogólnie zmienić coś w swoim życiu, nowi znajomi, nowa praca? - najlepszy to nowa miłość ale i najtrudniejszy sposób