Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misialinkaa

normalnie jestem w szoku

Polecane posty

Gość misialinkaa

:O byliśmy z mężem wczoraj u znajomych i koleżanka do męża jak wrócił ze sklepu z takim tekstem cyt: umyj ręce zmień skarpetki i siadaj z nami :O:D masakra jak niektóre kobiety potrafią obciąć facetowi penisa:O są 16 lat po ślubie i nic dziwnego że znajoma mówi ,że w sypilni zima:D

Gość stanisławe
ty nie mylas rak ? :classic_cool:🖐️

umyj rece no niech tam mozna jakos przełknąć tez tak mówie do syna:P ale te skarpetki o matko.......:P

"umyj ręce zmień skarpetki i siadaj z nami" To wersja posiłkowa. Etymologia tego powiedzenia podpowiada, że dawno, dawno temu, kiedy jeszcze byli zauroczoną sobą parą narzeczonych, ona słodko szeptała mu do ucha: - Idź pod prysznic, zmień płytę CD i siadaj na mnie". Niestety. Po latach pewne rzeczy się zmieniają. :p

Gość misialinkaa
stanisławe aha :) agawa1977 ja jestem 18 lat po ślubie i jeszcze tekstów do męża nie puściłam i nie wyobrażam sobie żeby kiedykolwiek :) fiku mikuuu trochę przegięłaś z tą starością:O no ale wybaczam:D;) Szukanie dziury w całym Etymologia tego powiedzenia podpowiada, że dawno, dawno temu, kiedy jeszcze byli zauroczoną sobą parą narzeczonych, ona słodko szeptała mu do ucha: - Idź pod prysznic, zmień płytę CD i siadaj na mnie". Niestety. Po latach pewne rzeczy się zmieniają. no i chyba tu jest pies pogrzebany,z tym prysznicem i CD ja poznałam swojego w okresie zdobywania wiedzy;)chłopak ze wsi ,żadne salony a do dzisiaj wie jak i co i po drodze jeszcze godnie pare istot wychował,ja mu tam nigdy uwagi nie zwróciłam ani on mnie i w sypialni zawsze upały:D;) piszę o tym bo to moja taka obserwacja życiowa,że kobiety zapominają ,że mężczyzna przy ich boku to samiec macho :D a nie figurka do ulepienia ot taka refleksja życiowa dziękuję za rozmowę serdecznie pozdrawiam Karolina

Gość laaaaa aaaaa la
moze laska nienawidzi smrodu skarpet, albo chciała wam zasugerować, że wam nogi jadą jakby sprawa była poważna zrozumiałabym twoje zdziwienie... dobija mnie poziom poruszanych przez niektórych ludzi rozmów

Gość daga 90
Niestety. Po latach pewne rzeczy się zmieniają. no i chyba tu jest pies pogrzebany,z tym prysznicem i CD ________________________ penis też pogrzebany

Gość ja bylam swiadkiem , jak
znajoma w sklepie popudrowala nos mezowi, bo sie błyszczał.

Gość misialinkaa
ja bylam swiadkiem , jak :D ponoć po alko tak błyszczą;):D

Gość misialinkaa
daga 90 dokładnie :O;)