Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Obłąkana

Znów o tych facetach...

Polecane posty

Kurczę, dziewczyny co mam zrobić, kiedy mój facet piszę sobie z innymi dziewczynami ? Kiedy mnie nie ma w domu, wchodzi na czata. Dziś sprawdziłam jego GG (wiem, nie powinnam, ale to było silniejsze ode mnie), w kontaktach miał same dziewczyny i się z nimi umawia ! Pyta ich kiedy mają czas, żeby się spotkać bo mu się bardzo podoba. Albo pisał do jednej " ale te pieski na Twoich nogach mają się fajnie, chciałbym być na ich miejscu" ! :O. No normalnie tak mnie brzuch rozbolał z nerwów że masakra. On nawet piszę sobie z nimi wtedy gdy ja leżę w łóżku i czekam na niego, ostatnio czekałam na niego chyba z 2godz.jak przyszedł do łóżka to pytał się czemu ja jestem taka dziwna, to mu mówię o co chodzi, że czekam na niego tyle czasu a on woli sobie pisać z jakimiś małolatami (te dziewczyny mają po 17 lat, on ma 25) niż przyjść do mnie do łóżka, a on mi na to, że mu się nudziło i chciał sobie z kimś popisać. No nie mogę, to ja się kuźwa nudziłam 2 godziny w łóżku czekając na niego a on sobie wolał pisać ! Ja się boje teraz gdy on mi mówi, że jedzie do kolegów, bo niby skąd mam wiedzieć z kim on się tak naprawdę spotyka :( Boli mnie to, bo ja mu do cholery jestem wierna, nie pisze z nikim bo wiem, że go tu wkurzy. Co mam zrobić ? Tylko nie piszcie, że mam go zostawić bo tego nie zrobię.

Gość ona do kwadratu
ciezka sprawa....bo wsumie to jest bardzo nie fair-ja baaaardzo bym sie wkurzyla...

No ja też jestem bardzo wkurzona. Ja już nie daję rady, to mnie wykończy. Tyle rozmów było na ten temat i nic :(

Może. Czasami mi mówi, że to moja wina, bo gdybym czekała na niego z cnotą to by tak nie robił. Ja byłam jego pierwszą...

Sama jesteś frajerką...i to jeszcze zakompleksioną i probójesz się dowartościować na tym forum bo Ciebie to ja tu widzę codziennie jak czytam różne topiki ! Szmato nie myta !

Gość obłąkana jestes glupia
gratuluje związku gdzie facet cie nie szanuje gdzie jeszcze piszesz na forum o idiotyzmie swojego faceta tudzież niedorozwoju i dziecinnym zachowaniu, gratuluje gustu :O

Gość jak widzę po wypowiedziach
autorki, to z Twoim intelektem też jest coś nie teges. Zakładasz topici na Kafe, żeby się wygadać, i żeby każdy Ci współczuł, a jak ktoś wyrazi swoje zdanie, to jedziesz z tekstami o wiejskich szmatach i kurwach. Na mnie wielkiego wrażenia nie robisz, masz rację, siedź sobie z tym dupkiem, boście siebie warci obaj, a przynajmniej żadna normalna dziewczyna na niego nie trafi przez przypadek. Lubisz robić za ścierkę- Twoja sprawa i Twój problem.