Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

paradoks kobiet

Polecane posty

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
Fiku Miku, My tu jednak nie rozważamy przypadków tzw. "męskich pizd" a spokojnych, miłych i kulturalnych facetów, którzy nie chcą na chama się narzucać dziewczynom bo właśnie chcą partnerstwa.

Dobrzy faceci maja powodzenei, tylko Wy mezczyźni myślicie ż eCi Wasi dobrzy koledzy co sa tacy śmiali do Was sa tacy sami względem kobiet?

"Dobrzy faceci maja powodzenei, tylko Wy mezczyźni myślicie ż eCi Wasi dobrzy koledzy co sa tacy śmiali do Was sa tacy sami względem kobiet?" Sparafrazuj proszę bo nie rozumiem co chciałaś przekazać.

"wiemy co mówimy, zreszta wystarczy zobaczyć kto ma największe powodzenie w szkole, ci najbardziej agresywni" Owszem Offermo, ale ci agresywni maja powodzenie wsrod dziewczyn o watpliwej moralnosci. Normalne dziewczyny nie leca na takich.

Owszem Offermo, ale ci agresywni maja powodzenie wsrod dziewczyn o watpliwej moralnosci. Normalne dziewczyny nie leca na takich. hmm... raczej u tych , które mają problem z dyńką:D

Widzisz dobrego kolegę, samotnego - zastanawiasz się, hmmm taki super facet, inteligentny, spokojny, fajny, czemu kobiety go nie dostrzegaja. Nie wiesz bynajmniej jak on zachowuje się w stosunku do kobiet. Moż ew stosunku do kobiet nie jest sobą?

"a może jest tak , że widzą zupełnie szare kobiety , mające się za damy z klasą i wtedy mowę im odbiera" - jak kobieta mu sie spodoba to zero asertywnosci, a kobieta szuka partnera nie przydupasa czyli chodzi o to , że cukrują za dużo przy was? w akcji ich nie widziałem, bo to ich prywatna sprawa , ale z drugiej strony taki facet nie wie , czy się zgadzać , czy nie , bo jak się za dużo zgadza - to źle a jak za mało- to też wychodzi źle :)

Oj... Offermo... do cholery :P, bez przesady. Ba, w moim otoczeniu zdecydowana większość jest właśnie tych normalnych - tzn. bardzo w pożądku kobiet.

Fiku Miku, mam kilku takich kumpli... jednak jestem pewien, ze kiedys trafia sie na tyle ogarniete dziewczyny, ktorym sie poszczesci i sie z tymi moimi kumplami spikną. To tylko kwestia czasu.

Panowie, tak was czytam... Ale czy wy nie bierzecie pod uwagę takiego drobnego fakty, ze byc moze i WY źle celujecie? tzn wybieracie te laski, które miłych i normalnych nie chca:(??

"na poziomie podświadomym są małpami, i tak wybierają i to jest warunkiem tzw. miłości, ich wybór jako samicy" Podświadomie my tez tak mamy... ale zarowno u nas jak i u nich dziala swiadomosc i wola, ktore to pozwalaja nam dokonywac roznych, nie tylko zwierzecych, decyzji. Jakby tak nie bylo to nasza cywilizacja by nie istniala.

hmm trudno powiedziec podstawa to sie z wyglądu spodobac a reszta sama poleci

hmm trudno powiedziec podstawa to sie z wyglądu spodobac a reszta sama poleci

"dokladnie, wystarczy odpowiednio agresywny, niegrzeczny wygląd i wszytskie są twoje" Bez przesady, jest wiele kobiet, które wręcz nie lubią takiego wyglądu.

Gość ewkaspadlazdrzewka
kobietay lecą na facetow odwaznych, madrych, potrafiacych wziac sprawy w swoje rece, moze nieco przemadrzalych, ale w wiekszym towarzystwie, natomiast w towarzystwie samej kobiety ma byc kochajacy, czuly, nieco ulegly. tak wywnioskowalam po wnikliwych obserwacjach;)

"kobietay lecą na facetow odwaznych, madrych, potrafiacych wziac sprawy w swoje rece, moze nieco przemadrzalych, ale w wiekszym towarzystwie, natomiast w towarzystwie samej kobiety ma byc kochajacy, czuly, nieco ulegly." Też mi się tak wydaje. Tą myśl można rozwinąć ale chyba rozumiem o jaki typ Ci chodzi.

Gość ta wyjątkowa
"nie ma czegoś takiego jak normalne dziewczyny" ktoś tu jest w poważnym błędzie

"kobietay lecą na facetow odwaznych, madrych, potrafiacych wziac sprawy w swoje rece, moze nieco przemadrzalych, ale w wiekszym towarzystwie, natomiast w towarzystwie samej kobiety ma byc kochajacy, czuly, nieco ulegly." potwierdzam :)

Gość ta wyjątkowa
kobiety nie chcą mężczyzny agresywnego ale pewnego siebie, odważnego i zdecydowanego. A te cechy można pomylić.

Gość Ricardoo...
nawet w ten weekend się przekonałem o tym, ze leca na agresywny wygląd i to wylacznie o to im chodzi wystarczyło zgolić włosy na krótko i nagle mam powodzenie, którego nie miałem przy dłuższych wlosach wtedy byłem dla nich niewidzialny a nagle jestem obiektem pożadania

Gość ta wyjątkowa
ricardoo, nigdy nie spojrzałabym nawet na łysego kolesia, jeszcze może dresa??? wolę nie myśleć jakiego rodzaju laski Cię obskakiwały, chyba te co mają lodziara wypisane na czole

kobietay lecą na facetow odwaznych, madrych, potrafiacych wziac sprawy w swoje rece, moze nieco przemadrzalych, ale w wiekszym towarzystwie, natomiast w towarzystwie samej kobiety ma byc kochajacy, czuly, nieco ulegly." czyli takie "dwa w jednym" ? pokaż , ze jesteś macho przy innych , by potem pokazać , ze jesteś romantykiem przy mnie? :classic_cool:

Gość Ricardoo...
i to działa na zasadzie wszystko albo nic, jak nie miałem u żadnej powodzenia to nagle mam u wszystkich aż śmiech mnie bierze jak na to patrzę, na ich pożądliwe spojrzenia

Gość ta wyjątkowa
"śmiech mnie bierze jak na to patrzę, na ich pożądliwe spojrzenia" a łyżka na to niemożliwe, nie mam pojęcia co za patologia leci na łysych