Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak fajnie jest

Co robiliście przez cały dzień? Pewnie przed kompem, ale nikt się nie przyzna

Polecane posty

Gość jak fajnie jest

:classic_cool:

Gość to tede tu bywa??
udsypialam

Gość to tede tu bywa??
odsypiałam, kurwa :O:classic_cool:

Gość mozilla firefoxx
ja siedzialem prawie caly dzien przed kompem, bo gralem jeszcze w pilke poltorej godziny

Gość ojdanadanaytytyt
3/4 czasu spędzonego przed kompem powtarzałam htmla, sporą część też na kafe spędziłam i ciut na kurniku:( a ty cały dzień przed kompem,tak?

Gość jak fajnie jest
troche spania, troche czytania książki, więcej niż troche komputer :P i tak jakoś dzień zleciał

Ja dopiero teraz siadlam przed kompa. BYŁAM PRZEDE WSZYSTKIM W KOŚCIELE, robiłam obiad, cieszyłam sie czasem spędzonym z rodzina

Gość jak fajnie jest
Beatka s-k - dużo ludzi było? jak byli ubrani?

Gość ojdanadanaytytyt
BYŁAM PRZEDE WSZYSTKIM W KOŚCIELE :D A najlepsze, że poszłaś tam nie z powodu Boga, tylko po to, żeby się pogapić na sąsiadów (sama pisałaś o tym), więc nie masz się czym chwalić.

w kolejności chronologcznej odsypiałam, robiłam śniadanie, oglądałam tv, Obi, rodzice, teść, porządki/sprzątanie, pranie, pieczenie, porządki/sprzątanie, pranie (wiruje się), kafe o 20.30 (rozmalowuję się)

Bawiłam się z dzieckiem, zaliczyłam spacer w poszukiwaniu najgłębszej kałuży, czytałam książkę, jadłam, zrobiłam przegląd teledysków na vivie leżąc na kanapie i wpierdalając bezy, buszowałam po sieci. Generalnie dzień opierdalania się i wyżej wymienione czynności powtarzane były kilkakrotnie... teraz się wykąpałam testując nowe kosmetyki :classic_cool:

Gość umajaja
wstalam. posprazatalam, poszlam z rodzinka do parku , zrobilam mega zakupy lacznie z kupnem malego netbooka....na stary dzis nadepnelam i juz bylo po nim znowu posprzatalam poszlam do parku z corka ...ona na hulajnodze ja na rolkach no i teraz sie umylam i siedze na nowym kompie

Gość garagarahaha
Grałam na kompie, byłam w kościele, u koleżanki, czytałam ksiązke , bawiłąm się z kotem itd.