Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaala

Zainteresowałam sie nim a mu chyba przestało zalezec! Co dalej?

Polecane posty

Gość malaala

A wiec tak jak w temacie. Facet sie mna interesowal potem ja zaczelam sie nim interesowac i juz mi strasznie na nim zalezy zaangazowalam sie:/ a on jest obojetny:/ Robie z siebie idiotke piszac mu i slodzac ze mi zalezy i ze sie nim interesuje;/ co mam zrobic by to on zaczol sie mna interesowac?? On twierdzi ze mu zalezy ale ja tego nie widze. Moze jakis opis na gg by "otworzyl oczy"

Gość tak wygląda moje miasto
przeczytaj sobie taki wiersz : żuraw i czapla 🖐️

Gość malaala
Tak bardzo pocieszajace slowa. Gdyby wykazywal zainteresowanie i chcialby bym byla z nim, od razu bym sie zgodziła

Gość malaala
uppp

Gość malaala
prosze doradzcie

Gość malaala
upup

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie ma co latać za facetem. Spróbuj być chłodna i obojętna może wtedy zmądrzeje! ;)

Gość malaala
No wlasnie chce taka byc teraz, ale niewiem w jaki sposob mam to zrobic i okazac

Gość tak to juz jest kochana.,.-
Pociaga nas to czego miec nie mozemy, to co niedostepne najbardziej smakuje:) Przeszlam to juz. Kilka lat podobal mi sie facet, ktory interesowal sie wszystkimi dziewczynami na okolo tylko nie mna. Gdy juz go zdobylam, przeszlo mi. Wtedy juz mnie nie interesowal. Ale za to wtedy on zwariowal na moim punkcie. Po naszym rozstaniu wpadl w narkotyki. Ciagle nie ma stalej partnerki, a minelo juz 5 lat.

Gość malaala
Ale jak zrobic by to on zechcial mnie zdobyc?? Jak byc ta chlodna i niby obojetna

jak to zrobic? Nie rob nic. Jesli mu zalezy to sam przyjdzie:)

Gość malaala
No ale ja nie umiem czekac z takim nic nie robieniem strasznie mnie kusi mu cos napisac. A jesli juz sie odezwie to jak pisac by byc obojetnym i nie pokazac ze mi zalezy?

Kurde, a ile Ty masz lat?

Gość malaala
a czy to wazne?

Gość malaala
uppp

Gość malaala
uppp

Gość shahira
faceci jak zdobeda kobiete to całkowicie sie zmieniają nie odczuwaja tego co wczesniej poprostu myślą hujem a nie głową chyba ze trafia sie bardzo dojrza ły emocjonalnie to jest inaczej bo mysli nad tym co robi...

Gość Mezczyzni z natury
musza zdobywac, a potem jak juz zdobeda , przestaje ich obiekt tak fascynowac. Zakazany i niezdobyty owoc smakuje najlepiej.

Gość shahira
to dlaczego bywaja jednak pary które sa ze sobą i nie porzucaja sie jak sie wzajemnie zdobedą i nie są znudzone swoim towarzystwem od czego to zalezy hmmm?

Gość trolejbuss
widać że jesteście oboje niedojrzali. To bardzo proste - najpierw cie zdobywał, potem ty oszalałas i robisz z siebie idiotke pisząc że ci zależy. Teraz jemu już nie zalezy. chyba już to spaliłaś ale możesz zrobić tak. Napisz mu ostatnia wiadomość że to koniec, bo on nie może sie zdecydować więc jak nie che to nie. i nie pisz więcej. może sam napisze jak zobaczy że mu uciekasz. MOŻE. nie goń za nim, bo nie wypada. Tylko sie wygłupisz.

Gość shahira
ale problem w tym ze ja za nim nie latam bo ukrywam swoje uczucia głeboko ale mam wrazenie ze chciałbym zebym latała za nim moze sie zniechęcił bo nie spełniam jego oczekiwan ale przeciez sa jeszcze rozmowy my nie umiemy tego kazdy jest zawziety...