Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gattaLuna

kiedy slub Zia??

Polecane posty

Gość gattaLuna

za tydzien???? 9 lipca,tak??

Gość tak, za tydzień
ceremonia (a raczej szopka humanistyczna) w jakimś ogródku pod Krakowem, wesele w hotelu Andel's koło Galerii Krakowskiej

Gość ma być ciepło za to prognozują
gwałtowne burze - nobliwych gości i druhenki w sukienkach na miarę może nieźle spłukać deszcz ;) a błotko na bielutkim, personalizowanym dywanie będzie z pewnością wyglądać bbbb świeżo i nowocześnie ;)

Gość Intimini
Zia pisała, że mają plan b na wypadek niepogody.

Gość na razie to mają
takie plany, że goście zamiast spać w hotelu, w którym jest impreza, to muszą spać z Hostelu (hostelu, kurwa!) jak jakieś brudy...

Gość ADDELINNNKA
my mamy slub 23 lipca;D

Gość lalal la la
Zawiść was zżera, goście śpią w ładnym hotelu, jestem z Krakowa to wiem.

Gość gga
Nie czaję co Wy się ta, tym ślubem zia podniecacie. Zamierzacie tam iść i się z niej ponabijać? Serio macie takie ubogie życie że musicie czerpać rozrywkę ze ślubu jakiejś zupełnie obcej dla Was laski?

Gość Evelinka21
A Zia miała teraz wieczór panieński, pieje z zachwytu pewnie jak wstawi zdjęcia to wszystko prysnie, hehehe.

Gość zia żyje na prywatnej różowej
chmurce, na koszt rodziców, i ogólnie jest hiper-optymistyczna, dla niej wszystko jest cudne, wspaniałe i "takie jak chciała" nawet gdy zamiast fryzury zrobia jej kołtun z dopiętym sztucznym motylkiem z piórek, a w imieniu narzeczonego zrobią błąd ortograficzny...

Gość coooo???
bląd?? gdzie??plis,daj linka

Gość zapałka123
Oj tam: zamiast Mikołaj napisali MikoTaj.

Gość a skąd Wy to wszystko wiecie??
najpierw siedza na gazecie zajebiste doradczynie - koleżanki od siedmiu boleści, potem lezą na kafeterię i nawet odwagi nie maja, zeby podpisac się swoim gazetowym nickiem, tylko pod pomarańczami atakuja hehe

Gość devilsdottir
taa, jasne. najpierw siedzi nasza bohaterka na pierdyliardzie forów, gdzie na każdym sprzedaje inną wersję swoich urojeń pod innym nickiem, oby był szpan, oby na bogato, oby ego tępej utrzymanki tatusia urosło, a potem wielki płacz i foch, że loża szyderców nie odpuszcza. błagam, znajdź sobie lepszą "ofiarę" do obrony, np. bezdomne kucyki My Little Pony...

Gość kucyki My Little Pony nie są
bezdomne, są FIRMOWE - prosto od Hasbro, więc proszę mi tu kucyków nie obrażać!!

Gość just24444444
a co robia jej rodzice i rodzice jej narzeczonego?

Gość a ja cię zapytam
Zia żyje na różowoej chmurce, na koszt rodziców, i ogólnie jest hiper-optymistyczna, dla niej wszystko jest cudne, wspaniałe i "takie jak chciała" No i co z tego? To ma tłumaczyć waszą chorą obsesję na punkcie tej dziewczyny? Jej życie, jej ślub jej nadmierna egzaltacja - co wam do tego? Nie podoba się to co pisze, to nie czytajcie. proste, nie? Ona się przesadnie podnieca własnym ślubem, wy się przesadnie podniecacie jej osobą, czyli w sumie niczym się od niej nie różnicie.

Gość Kropcia88
a ja cię zapytam - Trafna riposta. I koniec tematu. Musicie mieć smutne życie, że zakładacie posta o dziewczynie, która - również przez wasze posty - od dawna na tym forum nie pisze. I tyle w tym temacie.

Gość hahahahahah
Bo to ciekawsze niż Moda na sukces ;)

Gość zal mi was
musicie miec strasznie puste i nijakie zycie ze podniecacie sie zyciem innych.

Gość ale komuś się chciało nicków
wymyślać nie ma co 😴

Gość no ja nie wiem nie wiem
szopka jak szopka, ale ile kasy w to wtopione, a efektu WOW nie ma i raczej nie bedzie

Gość Czarna porzeczka czerwona
To nie jest podniecanie sie jej slubem (zreszta przeciez ona nie bierze slubu tylko robi wesele) - ta dziewczyna to bardzo ciekawy przypadek psychologiczny. Nigdy nie trafiłam na taka osobe i dlatego tak mnie ciekawi. Nie jej slub tylko jej psychika bo moim zdaniem cos nie jest z nia w porzadku.