Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ujlujtre

nie mowi do mnie czule :(

Polecane posty

Gość ujlujtre

rok razem jestesmy, a on zawsze mowi do mnie "izka", nie izuniu, nie kochanie, nie skarbie, tylko izka. pewnie popelnilam blad na poczatku bo zawsze smialam sie z tych zdrobnien, ale teraz bardzo bym chciala zeby czadsem mile sie do mnie odezwal. moze to moja wina? bo ja zazwyczaj tez mowie do niego po imieniu, i nie zdrobniale. ale brakuje mi takich czulych slowek :( jak to zmienic? wiem ze do eks odzywal sie slonko, serduszko, bo ona na niego tak tez wolala, wiec potrafi. moze mnie nie kocha? :(

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
To nie możesz pierwsza zacząć się tak do niego odzywać?

Gość ujlujtre
no ale mi glupio pierwsza zaczac, jak nigdy tego nie robilam :( a on czasem czule sie zwroci do mnie sloneczko, serduszko, ale tylko przez sms :O

Gość ujlujtre
dodam jeszcze, że on mam na imię Azor :(

Gość ujlujtre
czasem przebieram się za złego wilka i zakradając się do obórki sąsiada straszę młode cielątka i jałówki:classic_cool:

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
"no ale mi glupio pierwsza zaczac, jak nigdy tego nie robilam " Żartujesz sobie ze mnie? A nie pomyślałaś, ze i jemu trudno zacząć go też tak do Ciebie od dawna nie mówił, a jak mówił to Ci się nie podobało. Jak nie chcesz zaczynać to mu po prostu powiedz, że chcesz aby raz od czasu tak do Ciebie mówił - jak ogarnięty to zrozumie.

Gość Naj naj naj najnormalniejsza
To musisz związać się z papieżem Benkiem:D