Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratunkdudjsyeb3737

czy to ciaza?kjh

Polecane posty

Gość ratunkdudjsyeb3737

hej :) kilka dni temu mialm stosunek ze swoim facetem i to w dni plodne oczywiscie sie nie zabezpieczalismy bo staramy sie o dziusia. minelo zaledwie kilka dni wiec albo panikuje ale czasami mi sie zakreci w glowie (moze slaba jestem) taka wzdeta jestem mam czasami derszcze , wydaje mi sie ze to za wzesnie , co prawda do okresu mam jeszcze 2 tygodnie wiec sie bardzo denerwuje czy bedizie czy nie. wiec doradzcie mi jakie sa objawy w pierwszych tygodniach od zaplodnienia?

Gość Napewno nie takie.
I tak szybko!!Nic nie możesz odczuwać.

Gość biala flota
a dlaczego pytasz o to na durnym forum zamiast sobie wygooglac albo poszukac na odpowiednich stronach?

Gość mamy6miesięcy
A jakie masz długie cykle?bo piszesz,że kilka dni temu miałaś dni płodne a do okresu zostało ci jeszcze tygodnie to cykl musiałby trwać przynajmniej 35 dni

Gość a jakie jest
Prawdopodobienstwo zajscia w ciaze jesli stosunek odbyl w 14 i 15 dniu cyklu a cykl trwa przecietnie 29 dni?

Gość Napewno nie takie.
Jak pytasz poważnie to duże.

Gość a jakie jest
No ale nie 100%. Nie staramy sie o dzieko,ale tragedi by nie bylo. Z tym ze chce zrzucic pare kg,i nie bardzo wiem czy moge sie zabrac zd diete

Gość kilka dni tzn ile
bo pierwsze objawy ciaży pojawić się mogą po zagnieżdżeniu a to dzieje się po ok. 5-10 dniach od ZAPŁODNIENIA.