Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AniaJ18

Jak szybko przytyć ?? ;/

Polecane posty

Gość AniaJ18

Bradzo chciała bym przytyć i to jak najszybciej :/ przez prawie dwa tygodnie piłam codziennie szklankę mleka w proszku ale nic nie pomogło :( Proszę o pomoc P.S Ważę 47 kg przy 170 cm :/;/;/

Gość dzeeejjjsiii
w aptece mozesz kupic specjalne koktajle do picia. nie pamiętam jak się nazywają, ale kosztują ok 7-8zł za jeden. przeznaczone są dla osób, np po chemioterapii bo sa bardzo odżywcze

Gość AniaJ18
pomoocy

Gość AniaJ18
słyszałam o nich tylko jest jeden problem aby podziałały należy wybić minimum 3-4 dziennie :/

Sama chciałabym przytyc, ale nie wychodzi :classic_cool: W każdym razie dużo czytałam o koktajlach (ser biały + mleko + banan + owoce). Poza tym w aptece możesz kupic Nutri Drinki (butelka nieco większa o tych wszystkich Activii itd). Występują w różnych smakach (np. czekoladowy czy waniliowy), są dośc drogie (5-10 zł za buteleczkę). Są bardzo odżywcze, spożywają je osoby, które z pewnych przyczyn nie mogą nic jeśc. W przypadku takim jak Twój myślę, że jeden-dwa dziennie wystarczą :)

Gość AniaJ18
Szopenowa a próbowałaś mleko w proszku .>>???

Nie, nigdy o tym nie słyszałam ;) Planuję zacząc cwiczyc, w sumie lepiej miec trochę mięśnia niż tłuszczu (ale bez przesady)

Gość dzeeejjjsiii
minimum 3-4 dziennie, to tyczy się raczej osób wychudzonych spowodowanych np nowotworem. jesli masz kase, to na prawde warto spróbować chociaż 1-2 dziennie. i broń Boże nie opychaj się słodyczami, czekoladą, chipsami itp, bo to tylko pogorszy Ci cerę i jak przytyjesz, to prędzej w boczkach :P

Gość gdsgfd
Gainer