Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość nie chce zyc

jak tezn zuraw i ta czapla

Polecane posty

Gość nie chce zyc

hej dzis uslyszałam od niego ze nie chce ze mna byc ze mu zalezy ale nie chce związku 5 dni temu strasznie sie poklocilismy zreszta wszystko sie pogmatwalo ranilismy sie tylko ostatnio jednak podczas ostatniej klotni przesadzilam powiedzialam duzo za duzo przeprosilam i blagalam o wybaczenie p 2 dniach zaczal ze mna rozmawiac i sadzilam ze wszystko jest na dobrej drodze dzis chcialam sie z nim kochac niestety nie doszlo do tego przerwal mi mowiac ze nie chce tego bo dla mniie znaczy to cos innego niz dla niego no i ze nie chce zwiazku po tym wyszlam do innego pokoju bo bylo mi przykro wrocilam powiedzialam ze rozumiem i zartem ze mozemy sie pokochac na pozegnanie a on wtedy powiedzial ze chce sie przytulic i lezelismy w lozku i przytulal mnie z uczuciem a pozniej zabral na obiad do ulubionej knajpki 40 km od naszego miasta i dbal o mnie pobiegl po leki bo przeziebiona jestem a teraz zrobil herbatke przyniosl owoce i karze odpoczyac i wspomnial o wspolnym wyjezdzie na tydzien nic nie rozumiem.....zalezy mu tylko boi sie samego zwiazku czyli ze znow sie bedziemy klocic ?????

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować