Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Holen

On nie chce dziecka - poronic?

Polecane posty

Gość Holen

Jestem w prawie 2 miesiacu ciąży,Moj facet powiedzial,ze jest za wczesnie na dziecko i najelepiej abym je usunela Strasznie mi wsyztsko siada na psychike doradzcie mi cokolwiek

Gość 40 funtow w jedna strone
siadzie Ci na psychice jeszcze bardziej jak usuniesz, szczegolnie ze juz teraz jestes klebkiem nerwow. Usuniecie ciazy wcale nie zagwarantuje Ci ze on sie nie rozmysli :o

Gość niunia maniunia
dziecko donosic i urodzic, a faceta kopnac w 4 litery

Gość Holen
włąsnie tez tak mysle/// Kocham Go bardzo,ale nie chce usuwac i wy dziewczyny w tym pomagaciie ;]

a TY?? CHCESZ? NIE MYŚL O NIM POMYŚL CZEGO TY CHCESZ NIE USUWAJ ZAWSZE JEST OPCJA ADOPCJI POTEM MOŻESZ MIEĆ PROBLEMY Z ZAJŚCIEM I BĘDZIESZ ŻAŁOWAĆ DO KOŃCA ŻYCIA JUŻ I TAK WIELE DZIECI UMIERA NIE RÓB TEGO SKORO JEST TZN ŻE MA BYĆ/!!!

Gość ja nie ...
nie marnuj se zycia usun !!, przyjdzie czas na dieci i milosc. zostaniesz sama bez pomocy. przejebane mowei ci.

Gość ja nie ...
oddanie do adopcji bedzie gorsze niz usuniecie bo ludzie berda widzieli ze jestes w ciazy a gdziecko gdzie wyrodna oddala do adopcji i beda gadac za plecami... a tak to bedzie tylko twoj sekret. 1500pln legal usuniece w czechach czy na slowacji , gadaja po polsku , normalna klinika. jak nie masz kasy to talbetki na wrzody i opis jak lykanc z netu.

Gość Holen
Nie wiem glupieje ... zwyczajjnie glupieje eh

Gość fvdefedredrf
skoro facet doradza Ci usunięcie ciąży... to szczerze kopnij go w tyłek i niech leci w kosmos! Dzieciątko będzie dla Ciebie największym Skarbem i chociaż będzie Ci ciężko z takim chłopem (lub lepiej bez) to dasz radę i nie pomyślisz ani chwili, że żalujesz że ono się urodzilo. Jesli masz serce to pokochasz dzieciaczka cała sobą. Nie oddawaj do żadnej adopcji to Twoje dzieciątko i to Ty jesteś za nie odpowiedzialna, musisz zapewnić mu podstawowe potrzeby miłość i bepieczeństwo. Jesli byś usunęła to psychicznie myślałabyś później o tym, nie da się przejść ot tak do porządku dziennego, będziesz pamiętać, że byłaś w ciązy. Czasu się nie cofnie. A z takim nieodpowiedzialnym i tchórzliwym facetem i tak Ci nic z tego nie wyjdzie, więc będziesz miała chociaż dzieciaczka do kochania. To jemu będziesz potrzebna, a dzieciątko Tobie. Głowa do góry, ja też dałam radę.

Wiesz co powiedziała moja kuzynka do swojego chłopaka 10 lat temu ,gdy on na wiadomość o jej ciąży ,powiedział ,ale ja ciebie nie kocham i nie chce być z tobą -ona na to to zróbmy coś z tym ,nie chce być sama z dzieckiem ,minęło 10 lat a ona wciąż ma wyrzuty sumienia z powodu tego co powiedziała ,oczywiście nie usunęła mają syna ,na dodatek są małżeństwem ,bo zawsze ją kochał tylko tak się wystraszył tej ciąży że głupoty gadał.

Gość ekhm.,
Ostatnio sama byłam na skraju decyzji czy zostawić, czy usunąć. Uznałam, że dziecko ma prawo żyć, a to nie jest koniec świata. Twój chłopak, podejmując z tobą współżycie wiedział do czego może dojść więc niech teraz się nie wypiera, bo za przeproszeniem wkładać by wkładał dla przyjemności, a jeśli stanie się coś grubszego (w tym przypadku w jego toku myślenia) to co złego to nie ja, hm? Noszę w sobie dziecko, a naprawdę jestem bardzo młodą osobą. Ja sobie poradzę, a ty bez chłopaka nie? Wsparcie w rodzinie mieć na pewno będziesz.

Holen a ile masz lat? Ja mam 21 i całym sercem pragnę już mieć dzidziusia mimo mojego wieku czuję że już chcę. Jedne pragną a mają problemy z zajściem inne nie chcą i zachodzą jaki ten świat jest niesprawiedliwy

Gość gość
Nie usuwaj ciąży bo zniszczysz sobie psychikę Dziecko to wspaniała istotka a Twój facet jest niedojrzały i prędzej czy później ten związek się rozpadnie skoro on Cię ciągnie w takim kierunku Z biegiem czasu zobaczysz sama że tak będzie

Gość alart
NIE USUWAJ! Mój tez chcial abym usuneła...usunełam ale jego z mojego zycia!

Gość Lady Maverick
A zastanow sie, czy gdyby on byl w ciazy to by sie na taki bol i niebezpieczenstwo narazil? Bo panowie mysla, ze aborcja to jak spluniecie. To Twoje cialo, wiec sama decyduj! A jak maz dziecka nie chce to powiedz mu zeby sobie nasieniowody podwiazal. Poza tym, moim zdaniem, powinnas dziecko urodzic, a mezowi zasugerowac, ze jak mu sie nie podoba, to moze sie zwijac

Gość Blanka ...
Dziewczyny mają rację, facet kóry sugeruje usunięcie dziecka nie nadaje sie do życia. Bo On najbardziej kocha siebie a z takim człowiekiem nie można byc szczesliwym. On mysli tylko o sobie, o swojej wygodzie. A Ty go kochasz - on ma cie w d... bo nie mysli jak Ty do tego podchodzisz, czy chcesz miec dziecko, nie intersuje go jak przezyjesz ten zabieg, jak bedziesz sie czula po .... bo moze sie okazac ze po zabiegu tak go zninawidzisz ze i tak nie bedziecie razem. Ja nie moglabym sie zwiazac z facetem ktory tak mnie nie szanuje. Kiedys dowiedzialam sie ze moj "kolega" kiedy byl mlody, wpadl i razem z dziewczyna postanowili usunac ciaze ... nie chce go wiecej znac !!!! Bo jedynym tlumaczeniem bylo ze to dziecko zmarnuje mu zycie ... nie rozumiem tego... lepiej zabic aby mi bylo wygodniej ...

Gość Andzia92wien
Hej! Moje zdanie jest takie, ze nie powinno sie zabijac niewinnego dziecka w zadnej sytuacji. Opowiem Ci moja historie, a czy w nia uwierzysz czy nie to juz pozostawiam Tobie. Zawsze bylam grzecznym i spokojnym dzieckiem, dopuki rodzice nie poweidzieli ze wyjeżdżamy na stałe do Austrii . Ja jako 13 latka zaczęłam sie buntować , brać narkotyki i wszystko możliwe. Ucieklam z domu. Byłam z moim chłopakiem ( o 11 lat starszym hindusem) i było mi z nim dobrze. Rodzice Przestali nalegac żebym wróciła do domu bo wiedzieli ze tak sie nie stanie. I mając 15 lat dowiedziałam sie ze jestem w ciąży !! I wiesz co?? URODZILAM TO DZIECKO I DAŁAM SOBIE RADĘ . dzisiaj mój syn ma 3 latka, i wyszłam za mąż za jego ojca. NAPISALAM TO WSZYSTKO TYLKO DLATEGO ŻEBY CI UŚWIADOMIĆ ZE KAŻDY SOBIE MoZe DAĆ RADĘ , 15 latka w ciąży , samotna matka... Jeśli sie chce , to można wszystko.

Gość alart
dokładnie jeśli się chce to można wszystko :)!!!! POPIERAM w 100% mój facet mnie namawiał jak zdecydowanie powiedziałam NIE to mnie rzucił w 2 mies ciąży i tyle go widziałam na oczy. pierdol dziada on na CIebie i na Twoje dziecko niezasługuje! Bądź sila:)

nie słuchaj tego idioty! Jeszcze będzie błagał, zeby zobaczyc dziecko! Nie można zabijac niewinnej istotki!

MI tak mówiła mama i siostra. Żeby pozbyć się dziecka bo za młoda jestem.. Ale się nie zgodziłam. Razem z narzeczonym damy sobie jakoś radę - musimy :) dla tego maleństwa. Rób tak jak podpowiada Ci własne serce i rozum. Pozdrawiam! :)

Gość do Andzia92wien
przecież ty to badziewie jakiego jeszcze nie widziałam i nie słyszałam, co ty opisujesz, przestań bo tylko swoją osobą deprawujesz już narodzone dzieci, a fuj, nie chciałabym mieć takiego dziecka jak ty, mm nadzieję, że to twoje też c o równo dokopie jak ty swoim rodzicom. Obyśsssss tego doznała, życzę ciu, bo takiej szmaty jak ty to jeszcze nie widziałam, i czym ty si,e chwalisz, że pierdoliłaś się o mało nie w łóżeczku, o nie

Wg mnie facet ,ktory nalega na aborcje to jedynie kawal chama. Autorko to ty musisz podjac decyzje... Mam nadziej ze donosisz ciaze i zobaczysz Bedziesz wspaniala mama.

Gość Andzia92wien
Skoro nie wiesz jak wyglądało moje dzieciństwo to sie nie wypowiadaj :/ tak jestem z tego dumna i mogę sie pochwalić ze nie zabilam mojego dziecka chociaż w Austrii mogłam to zrobić bez problemu. Jestem dumna z tego ze jako młoda matka staram sie dobrze wychowywać moje dziecko, pokazać mu priorytety które są ważne w życiu i dać mu ta miłość której nie dostałam od swoich rodziców. Moji rodzice dzisiaj tez są ze mnie dumni. Tak moZe i byłam głupia i do tego ktoś moZe powiedzieć ze narkomanka. Ale jak dowiedziałam sie ze jestem w ciąży to prEstalam brać narkotyki i jako 15 latka poszłam do pracy żeby moje dZiecko miało wszystko. Wiec nie oceniaj ludzi po pozorach

Gość Andzia92wien
Nie wiem czy wspaniale ale dla mnie to była słuszna decyzja. Trzeba ponosić konsekwencje swoich czynów a nie przed nimi uciekać . A Wy co tak zamilkliscie ??

Gość justaghfow
nie!!!!!! nigdy, to jest zabicie! sama chcialam jak sie dowiedzialam...(rozne problemy:facet...)ale teraz jestem w 5 miesiacu i coraz bardziej kocham dziecko chociaz jeszcze sie nie urodzilo!jak to zrobisz bedziesz tego zalowac do konca zycia.facet nie jest najwazniiejszy!znajdzie sie lepszy, chociaz teraz myslisz inaczej.jak on tak chce to jest glupi i nie wart ciebie,jesli cie kocha,pokocha i dziecko i wszystko sie ulozy.moze sie boi teraz-DZIECKO!faceci tak maja:/