Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kate 175 cm 55 kg

Polsat Wydarzenia: książe William powinien - uwaga! - UTUCZYĆ - księżną Kate..

Polecane posty

Gość Kate 175 cm 55 kg

UTUCZYĆ Kate... Dokładnie coś takiego zalecała dziś prowadząca wiadomości w Polsacie.

Gołym okiem widać,że jest chuda jak patyk.:O Nie szczupła,a chuda.:(

Gość Kate 175 cm 55 kg
No jest szczupła, a może nawet chuda ;-) No ale UTUCZYĆ? Mnie się z chowem bydła na ubój kojarzy :o Widać niewiele z was zwraca uwagę na szczegóły...

Gość A Co Wy Na To???
Jak zaciąży, to przytyje:-)

23:28 [zgłoś do usunięcia] Kate 175 cm 55 kg No jest szczupła, a może nawet chuda No ale UTUCZYĆ? Mnie się z chowem bydła na ubój kojarzy Widać niewiele z was zwraca uwagę na szczegóły... Czepiasz się.:( Akurat to oglądałam i jak prowadząca powiedziała o tym "utuczeniu" Kate to ja się uśmiechnęłam.Powiedziała to w formie żartu,a ty bierzesz jej wypowiedź dosłownie. Wyluzuj! 🌻

Gość smutnaosssobasmutnaaaaa
No coz... na cos musi ona zwalic swoja BEZPLODNOSC. Zawsze mozna na figure choc kazdy wie, ze roznie z tym bywalo. Jak klocek tez juz bywala. Jest po prostu chytra i jako corka lotnikow mowi, ze chyba do USA by musiala wyjechac zeby sie UTUCZYC. No wiecie... Wiliam tez durniem nie jest - chyba go POSRALO, ze sie z nia ozenil. I tyle. I co dalej? Moze jej sprowadzic jakies jedzenie. Ale nie ma apetytu. No Diana tez nie miala, a dzieci urodzila srajac i rzygajac calym Buckinghamem. Wy tego nie rozumiecie. Ona po prostu CUDEM miala dzieci, ale Kate? Ta chlopka? :(

Wiecie - taka rodzina jak Spencery i ani dzieci. No to srajac i rzygajac dzieci byly - to o Dianie. Bo ja zajechali WYLACZNIE JEDNA RZECZA - chciwoscia i po prostu plotkarstwem OBRZYDLIWYM. Ona uwazala, ze rozwodem - ale jeszcze bardziej kasa i tyle. 3 dzieci musieli sie rozwiesc. No wiecie - akurat by sie rozwiesc musieli z 3 dzieci jakby byli normalni. Bo ci Middletoni powiedza Karolowi jak dzieci nie bedzie - ze mial 3 dzieci miec to by sie nie rozwiodl i tyle on ich obchodzi, a czemu dzieci nie ma? Przez figure? W to juz nikt nie uwierzy. To sie leczyc i tyle. Ale na lekarza jej nie dadza bo by bylo, ze na sile chcieli dzieci. A gdzie ona bedzie sie leczyc to juz nikogo nie obchodzi. Zas Wiliam moze se bez lekarza sprawdzic czy to jego wina i tyle. Jak dla mnie. I koniec :(

Wiecie beda sie smiac ze Tom Cruise i Nicole Kidman - i tak zostanie - niech se zrobi dziecko po prostu z jakas i przynajmniej tyle z zycia. No ale z kim to se musi znalezc i tyle z calosci. A ta co dalej? Niech se robi co chce. Po Dianie zostaje jej samobojstwo bo on w zasadzie nie moze sie rozwiesc bo skandal i tyle. Zostaja mu bekarty i tyle. I w zasadzie sam powie - W SUMIE tyle mu zostalo i powie, ze chcial byc krolem i sie ozenil. A to jest g... prawda, ale kto to udowodni bo dawno mial to gdzies. Po prostu sie ozenil i tyle. i nie ma dzieci. Pelno jest takich przypadkow. A ze ma byc krolem to sie wszystko komplikuje. Zostaje jeszcze mlodszy, a jak znowu to samo? Na razie jest jak jest, a co dalej? A jak bedzie jedno dziecko wiecie, drugie dziecko, trzecie dziecko z jakas to co - nie bedzie rozwodu? I tyle :(

I zas wiecie znowu to samo co bylo - slub wazny czy nie wazny i kosciol anglikanski. Czy panna mloda byla dziewica? I co dalej? Wiecie - no samo zycie. No ale co - drugi slub w kosciele anglikanskim? Zostaje chrzest. Chrzest po slubie. Tak jak rodzice przybrani mojej matki. I mieli sie ochrzcic i by byli normalni. ALE U KOGO? Tak mysleli. U katolikow , a tak wszystko bez sensu i tyle. :(

Oni mieli sie ochrzcic u katolikow i zyc DLA BOGA bez slubu. Bo wiecie np. co byli dla Boga warci rodzice mojej matki - przybrani. Nic. Slub w kosciele anglikanskim bez chrztu i rodowody OD PSA I KOTA. I koniec? Na sznurku i tyle :( I co z tego ze byli moralni. Dzieci nie mieli i koniec. Co oni mieli zrobic, zeby sie tych rodowodow pozbyc mnie zapyta ktos. Zostawal wyjazd i WTEDY by mieli NORMALNE rodowody. Bo czy ta moja matka zwariowala, ze nie poszla na policje. I placz wiecie. No nie - pasowal wyjazd. Ona nie byla psem ani kotem. Porzucili ja, ona ich tez i tyle. Ona byla GWIAZDA NA WYJAZD wiec ten wyjazd pasowal IDEALNIE i tyle. Ona byla ochrzczona mi powiedza. No to skonczyla na sznurze rowniez. A slubem zyla przez rodzicow - z nimi nie byla religijna i jak sie stracili to ja zwialo ja przeciez na rodowod a nie na chrzest. A ten chrzest - co to jest? To katechezy jej mieli uczyc. Ona z psem i kotem se zyla - no to fajnie, ze ona byla normalna. Wybaczcie :( Od pomyslu z zakonem poczynajac i tyle.

Ona miala po prostu chciec dzieci wiecie ta Kate. Ta Diana sie modlila I PRZEZ RODZINE te dzieci miala. PRZEZ RODZINE. I wiecie - w Anglii bywac chyba bedzie - musialaby rzadzic - ma szanse? Ale przed mezem ratuje ja 1 tytul. Ta Kamila niech se go zezre - i tak nie miala szans- sa siebie warci idealnie. A dalsze jej losy to jest 1 tytul i z tego tytulu OD LUDZI ona powinna tam miec cos do powiedzenia. Czy bedzie miala? W sumie spoleczenstwo dekli mi powie, ale tez poprzez papieza miala dzieci i tak dalej. Poprzez katolicyzm i tyle. No Kate tez moze miec dzieci po chrzcie I SLUBIE w kosciele katolickim - a najpierw egzorcyzmy i tyle. I wtedy BEDZIE MIALA DZIECI, ale krolowa Anglii nie jest. I teraz zalezy co dalej bo za dzieci NASTEPCOW TRONU i po slubie anglikanskim krolowa Anglii jest Diana. Slub w kosciele anglikanskim miala i tyle ja tam obchodzi caly kosciol anglikanski bo miala nie miec dzieci. I to jest prawda tylko co dalej - samobojstwo jej zostawalo? Rodzina jej powie - rozwod i wyjazd do USA. DO USA im powie? Chyba ich posralo. Co ona miala w tym USA niby robic. Byc przedszkolanka. Co wy - pracy zadnej by nie dostala. Czemu ona dzieci nie miala? Nie chciala i by ja wyrzucili. Zostawala jej Australia, ale co - lepiej by tam bylo? Tam znowu rodzina grabarzy by ja kompromitowala i tyle :( No i co? Samobojstwo i tyle. A tak tam zyla jak szmata ale zyla i tyle.

po prostu chciala miec CHCIEC DZIECI ta Kate. A ci jej rodzice - gazety wezma i ta Diane przewalkuja - tu pisze tak, tu pisze siak. Od kiedy tam jest prawda to nikt nie wie a Kosciol Anglikanski - SAME BABY, ale teraz to juz nikt nie sprawdzi czy byla dziewica Diana - skad te dzieci. A moze byla po gwalcie? To nie powinna zajsc. Ale dzieci byly MOZE SIE MODLILA - bo modlic mozna sie zawsze i wiecie - tez byliby inni i Pan Bog byle co by im powiedzial, ale takie swinskie uczynki i koniec. Bo Spencerow powinno sie WYSTRZELAC powiedza - za te kurwe. No i taka ma opinie. Ze miala byc cnotliwa, a ona? I wiecie ona NIE MOGLA wyjechac z takiej rodziny. Niby mogla, ale do Francji i tyle by jeszcze wymyslila jak to USA miec, ale tenisem mogla byc w Australli i tego nie umiala wymyslic ani ona ani cala rodzina. Za te CZCIGODNA nalezaly sie lekcje tenisa. Ciekawe za co powie jej RODZINA. No to zrobili z niej co zrobili - co ona miala zwariowac z nimi? A czemu sie rozwiodla - no zostawalo 4 dzieci na wojne z mezem. 4 i tak by nie miala bo wojna z mezem to 4 dzieci musi byc. Najwyzej troje za malo. To wiedziala. Zostawalo jej 4 dzieci. Wszystko bez sensu i tyle :(

ona po prostu miala chciec miec dzieci ta Kate i sobie to przemyslec - hierarchie wartosci w zyciu miec. A ona jako szmata ostatnia na pewno chciala miec slub w kosciele anglikanskim , ktory jest dla dziewic i tyle. Mogla byc pogwalcona i tyle mogla. I po co jej ten slub w domu jej powiedza i tez ja pieprza. Wygladaja w tych gazetach jak dekle, a ona nawet nie wie o co chodzi - taka religijna. I wiecie - teraz nie ma dzieci, wszyscy na nich. Oni powiedza sprawy nie przemysleli, a co robi kosciol anglikanski i beda sie smiali Z NICh bo przeciez krol Anglii - glowa kosciola anglikanskiego to - czy im zalezy na ich GLOWIE? No nie. I hahaha - i predko porobia z siebie np. baptystow i maja ich gdzies. I Kate tez. A co z reszta rodzenstwa? A oni? A jakby tak wylecieli z pracy.

I wiecie te Middletony z 3 dzieci i tak gora. No kasy mniej, ale po co sie to rozwodzil ten kretyn Karolek, a dzieci mieli miec troje i tyle. A ta Midlleton, matka, nawet jakby chciala tym mezem pomiesc to 4 dziecka nie ma bo by z pracy wyleciala. Pewnie jedyny powod i tyle. No to prace dalej maja , a reszta? Z glodu nie zdechnie jej powiedza, druga Diana i tyle. Za 20 lat rozwod zamiast od razu bo nie ma dzieci. A temu powiedza po co sie ze stara zenil, mial z mlodsza i by dzieci byly. Na dzieci. Cos tam w niej widzial moze - STUDIA na Cambridge doslownie i po co polezli na te studia, tyle to warte i koniec. :( I cala historia - IZRAELA doslownie :(

Powiedzcie, ze ten ksiaze Karol jest normalny to UMRE ZE SMIECHU. A ten Wiliam tez powiedza- o co to to nie. Jego juz nie dam - matki nie ma juz dawno, babcia ich ma w dupie bo widac. Przeciez po szkole lotniczej spokojnie mogli byc. Oni tylko kursy chyba maja wiecie. Na UNIWERYTECIE SIE UCZYLI. A 2 oficerowie lotnictwa nie mogli byc oni? No i tyle. Czyli babcia z dziadkiem -pies i kot i tyle. Albo cos tam - wieczna wojna, nie ma czasu na wnuki, jeszcze Diany. Choc moze tez ja pomawiam - wiecie ile ona ma lat i caly czas musi zarabiac w tym. Bo przeciez dzieci na pewno jak ma 4 dzieci swoich, ale wiecie - maja zarabiac i taki koniec :(

Wiecie ja zawsze bede stala o Lady Di bo taka sama rodzina mnie wziela - ona ich jest, a ja. Kretyni i zera mnie wziely i tyle. I do dzis mna POMIATAJA i co? Tez samobojstwo mi zostaje od nich i nic wiecej. No wiecie - taki dzieci jak Diany to mam co mam, ale na mieszkanie mialam sobie zarobic i ONA TEZ MIALA myslec i wyejchac DO AUSTRALII wiecie - MIESZKANIEm , ze zbiera na mieszkanie. Tak zawsze mozna wyjechac i tyle. I ja tak chyba zrobie wiecie bo nic innego w moim zyciu tez nie ma sensu. Na mieszkanie za granica musze zarobic i tyle. W Polsce? No to do szkoly - do byle jakiej i gra, ale musialyby byc te etaty bo 10 lat temu wiecie byly, a teraz? No i DLATEGO moge dalej pomawiac polska szkole co bede czynic bo jak wyjechac nie umiem to co mam czynic niby w tej chalupie i tyle. No o sw. Jozefie - mam tam pisac? A wiecie - co zrobic, zeby kuratorium mi odpisalo w ogole bo ja napisze a oni nawet tego nie otworza. SPALA ZEBY NIE BYLO POZARU bo przyznali pani IC. racje. I MOGLI. Ale co - ze swietym Jozefem jeszcze na mnie? Z pozarem by mogli - swiry i tyle. Ale ten sw. Jozef? A ja jestem zle nazwana i co - i przez to zrec co nie mam. To maja matke mieli wyrzucac tak z pracy - kogos kto mnie tak urzadzil. Bez przesady :( Normalny skandal albo tzw. JAJCA - jak kto woli. Przynajmniej dla mnie :(

Wiecie czy Indie sa wazne sie mnie zapytaja w Anglii? Aaa - akurat sie modlila ta Diana w te strone bo MOGLA, ale wiecie - rownie dobrze mogla sie modlic do Brygidy Szwedzkiej, ale... mialaby dzieci? Ha! Tego nie wiem, ale tym ksiazetom bardzo silnie zostaje Brygida Szwedzka i Rzym. I ona zawsze bedzie po ich stronie - bo Holandia zero, Hiszpania zero. Czemu nikomu nie zalezalo na nich i tyle. I te Brygide Szwedzka maja i nie po nich. I na Slasku maja patronke i maja w Polsce w Krakowie na tego ojca - czy on jest normalny i tyle. No i ta Brygida Szwedzka w sluzbe walnac i nie maja z nimi szans - bo wszystko przez sluzbe wiecie. A poza tym... hmmm... i tyle w sumie. Czemu nie w Warszawie? Tam jest zalozony rodowod - to se moga poczytac swoje ksiazki o Warszawie - tam nie moga jechac - moga, ale bez znaczenia i tylko jak maja ten rodowod i go maja bo to jest wszystko zle i sa z Rosji wtedy. Nie moga i tyle. Bo wiecie - no to juz historia jest. Musialoby dojsc do wojny , a to bez sensu - jeszcze idzie Olimpiada w koncu i tyle. No takze do Warszawy moga teraz z tym rodowodem przyjechac bez znaczenia a tak to maja znaczenie - zwlaszcza w Krakowie i na Slasku tez. Pomorze? Tam nic nie ma. Tak jak Warszawa - nic ciekawego. A czemu? Bo na Pomorzu nie ma rodowodu dla Polski. W Warszawie tez nic nie ma na Polske wiecie. Zostaje jedna osoba POMINIETA W TYM UKLADZIE - swiety polski, ale to jest bardzo skomplikowany przypadek, w koncu meczennik i tyle. To powinien wiedziec ten Harry wiecie i tyle - o tej osobie, ze duzo zrobila, ale wszystko bez sensu i tak maja rodowody maryjne i nie po nich, a inaczej po nich bo wiecie - co to za dzieci? Moze tak - czyje to a podobni do siebie jak 2 krople wody. I wiecie - sluzba jest cala do wymiany - moze sie zalapiecie - ja tez mi powiedza. No... troche stara juz jestem, zla opinia - to tak akurat sie dowiem i tyle. No rozwazyc mozna i tyle. No a reszta - i koniec :( I powinni poczytac sobie Brygide Szwedzka - nie musza ale powinni i tam sie POWINNI liczyc - na polnocy - tu olac, ale KOLO ROSJI bo na Rosje nie moga liczyc bo by musialo dojsc do wojny, ale polnoc od Brygidy maja i tyle.

No i na USA rodowod maja tez - zeby im sie nic nie stalo bo ich beda przez matke ciagneli i moga. I rodowod OdE MNIE maja to moga jezdzic i zwiedzac tez i sie wyniesc tam i zawsze beda 2 Angliki i tyle. Nigdy nie beda Amerykancami bo maja rodowody na USA - tego nikt nie bedzie rozumial i ich smola a mnie tez bo to samo - wyjade do USA Polka, ale na przyklad Kanada - kanadyjka bede. Czemu? I tego nie beda rozumiec i koniec. I tak bedzie po mojej matce i tyle. I ksiazce. Bo postawila na ksiazke i patrzac na wszystko miala racje. Choc NIE POSTAWILABY na ksiazke - tez tak moglo byc ale co - poszlam do liceum powalonego i musiala byc ksiazka. I zawsze tego bede zalowac bo JUZ bym miala stala prace na zachodzie, a tak? I tyle :( I koniec - i widzicie - mlodszy brat do tego nie pasuje, starszy tak i tyle. On do tego pasuje - kajs tam jest, moja matka tez, babcia moja - CHARLES to jest - moga se postawic znak rownosci. Nie kazdy powie. Juz ja tam swoje wiem. OD BOGA i tylko z nim sie licze. Juz snem wiem, ze w Niemczech mialam byc pielegniarka staruszkow i CZYTAC IM KSIAZKI bo to cala praca jest. CZYTANiE KSIAZEK im zdaniem Ilony. A ja Polka to w sumie czemu nie? Tacy Niemcy. A ja Polka ale to jest myslenie Warszawy a ja mam rodowod na Warszawe. Te dziadki na pewno nie sa ze Slaska, a z Krakowa tez nie i tyle :(

Wiecie i tak wszystko zwala na Slask , ale dziadki sa z Warszawy i tyle. A teraz wiecie jeszcze rodzina krolewska jest i kim oni sa? Oni czuja ten rodowod na USA, ale to jest rodowod BRYTYJSKI a niemiecki? TAki sam. Jest inny. Tez jest na USA i na Zydow bo to jest ten sam rodowod. I wiecie - no to ten rodowod dziala na tego Karola i po nim. Musi sie dzieciom poddawac bo po prostu nie ma racji. Niemieckim rodowodem na Zydow i na USA. Tym angielskim nie - a tym tak. No i to jest taka historia jak Angielka z Niemcami przegrala. Ja tez ale to nie mialo sensu. Ze ten rodowod mam na Zydow NIEMIECKI to moge byc - dlatego takimi rzeczami nie przejmuje sie tam nikt i tyle - co ja napisalam. I mozna moim zdaniem, ale skoro nie widzialam sie z gosciem to to mialo tak zostac dopoki nie przyjade i ja mam w tym racje i sie nie dam. A przynajmniej nalezalo sie info przez maila. Przez to mi tam nic nie pasowalo. I po pol roku wszystko jak bylo, ale kasy nie mam. No to mi tego nie uznaja wszystkiego wiecie do doswiadczenia bo z grupa. I prawidlowo im powiem, ale doswiadczenie jak magazyn to jade rodowodem - jeszcze mnie wyrzucili to co to za doswiadczenie, a poza tym do stalej pracy na magazynie to miesiac. A oprcz tego powiedza? Oprocz tego jest jeden przekret a ten magazyn tez. A to sie dowiem wpisuj dosiwadczenie bo tyle warte to. I po co mi ten papier sie dowiem - bo teraz sie papierem interesuja. Bo w ksiazkach stoja o papier wiecie - nie wiedzialam ze jestem w fabryce papieru bo w sumie czemu sie nie chce wrocic. Bo tak nie bede stac bo to sie stoi o pozar i w sumie tyle ksiazek i oby sie spalily i tyle. A reszta? i wiecie a tam sie nie mowi o niczym tylko o gejach. Ja ich mam gdzies i tyle :( I koniec. A to jest najwazniejsze? Bo dla mnie policja - geje a kogo to pbchodzi. A wyplata? Moze to pierwsze :(

Wiecie bo ZNOWU jeST TO SAMo - czarny moze ich wypalic i zwalic wszystko na mnie. to jest fabryka papieru - i tyle. No wiecie z pozarem sie trzeba liczyc, ale ktos musi isc siedziec sie dowiem - no to jak nie narkotyki za holandie to pozar i co? Ja nie pojde siedziec za to ze Afrykanin nie ma wyplaty tam. I nie moze wyjechac do USA. Bo moze ale BEZ FIRMY, a oni chca firme wiecie. Bo co to tak podpalaja i tyle. No i takie zycie. I na reke im to, ze byl pozar zwalili na czarnych i uciekaja z Niemiec. I dlatego NIENAWIDZE AFRYKI i nie nalezy ze mna o tym kontynencie rozmawiac. Tam i tak istnieje tylko Egipt i nic poza tym. No troche Arabow, ale teraz jak USA jutro w nich wgaruje - co oni tam warci i tyle. A poza tym jedna pustynia, ja akurat lubie pustynie, ale... :(

I jeszcze przez GLUPICH POLAKOW do ktorych nie przyznaje sie W PRACY nigdzie - od razu pisze - albo nimi rzadze albo niech mi dadza swiety spokoj bo siedziec za pozar ani narkotyki nie zamierzam - to po prostu nic ciekawego sie nie dzieje. A poza praca tez trzeba uwazac bo to swinie gorsze niz opetane w Ewangelii. Jedno swinienie. Na nich tylko rodowod Lucyfera i na nich i tyle. I koniec gadki z nimi. Stalin powinien nimi rzadzic - Hitler tyle ile. Ale Stalin to tam lubili. Nie wiem czemu, ale tak czuje. Bo to DOBRY CZLOWIEK byl. I to JOZEF Stalin. Tak jak ta IC dyrektorka. Dobra kobieta to byla. No ale Stalin rzadzic nie bedzie w Polsce i tyle. Ale TERAZ pasuje idealnie i tyle :(

I tu wiecie powinien byc teraz Mieszko I i NA NIEMCOW. A kto jest? No sa dwie osoby, ale one z Niemcami. Bo chrzest sie juz nie liczy. Nie - bo licza sie dobre uklady z Niemcami. Ale za to nie ma USA sie dowiem. Ano to tak postawili. I ze urzednika niemieckiego GEJA musze ratowac rodowodem na magazyn to mam wszystkich Polakow za granica w dupie bo zebym jeszcze po TAKICH ZAGRANIACH geja musiala ratowac bo by przeze mnie wylecial bo jaka ja mam opinie a on mnie chcial na amazon to SKANDAL. PO UKD , ale on jest rodowodowy bo to wiem i wiem czemu ten amazon - z rodowodu. I tyle. No i teraz jak wyleci to na magazyn moze isc bo sie zastanawiaja czy nie chce isc na magazyn zamiast pracy w urzedzie. Wiecie co ten kretyn tam robi, ale GEJ i w urzedzie moze byc. A ja? STARA PANNA mi powiedza to lepszy MLODY GEJ, moze sie ozeni. No w USA Z RUSKA po tym mu pasuje im powiem bo mial docenic mojego brata i mnie wrocic do ogrodnictwa po szkolach jak mi tak dobrze zyczyl wiecie a przeciez nawet mnie nie widzial. No to co wyprawia? I za ten amazon powinien wyleciec a oni na niego I SLUSZNIE bo co ja tam robilam z opinia pijaczki - on tego nie wiedzial, nie mial papierow - tak sie wybroni, ale wiecie - to co to za rozmowa bez swiadectw pracy URZEDNIK bez przesady. Bo po co mnie widziec - no przeciez swiadectwa pracy musze mu doreczyc i powiedziec ze mam np zwolnienie dyscyplinarne. No juz tego nie powiem, ale... 4 lata jeszcze pracowalam pic nie pilam - mam wpisane, ze za nieobecnosc w pracy jestem wyrzucona. Po prostu mase papierow bym musiala tlumaczyc NIE MIALAM ZA CO, szkoda forsy mi bylo - dojazd tam i z powrotem to mniejsze koszty niz tlumaczenie 10 rzeczy. Najwyzej chcialby papiery tak czy siak no ale bylam, gadalam i nic bym nie miala do siebie. A tak? Bo czemu nie napisalam - bo musialabym wyslac dokumenty , nie mialam kasy - tlumaczenia to ok 2 tys. zl - bo wszystko przysiegle , powiedzialam zarobie to bede tlumaczyc, a teraz bez znaczenia bo mam rodowody i moge TAK myslec co dalej. On tez. Ale to sie mial trzymac papierow - ani mnie nie widzial ani nic. Jezyk tak sobie to pisalam przez to bo ani sie porzadnie dogadac. I co mi sie w to jakis Zenon wtracal. Bo po co mi kasa byla? Na przyklad na tlumaczenia 100 swiadectw pracy. Jedna strona 40 zl. A kazde swiadectwo pracy CO NAJMNIEJ 2 strony O ILE plus inne dokumnety np wyroki sadowe - to sa KOSZTA - ten Zenon ma raka mozgu jak dla mnie i tyle :(

I wiecie ja to juz wszystko knole bo ile moglam siedziec w holandii, zeby pasowalo na stala prace w Niemczech + tlumaczneia i wszystko - 3 miesiace. I tak im powie urzednik, ze dokladnie 3 miechy z 10 tysiecy na koncie i moge z nim gadac o pracy stalej tam, ktora juz powinnam tam dawno miec. DAWNO. A on jakby brat byl normalny to by mnie wrocil do ogrodnictwa - ale to wariat sie dowiem, a on juz tez bo czemu mnie nie chcial. Bo juz 1 taka dostal. Tak mu chyba powiedzial. I przynajmniej miala rodzine a ja bez. No i wiecie on jest jebniety dlatego ja SKRESLAM to ogrodnictwo bo nie przyslal papierow mi powie. No i ja to skreslam bo tam mnie chcialy wrobic w jego zabojstwo , dalej tez i to UKD z nimi trzymalo a ja go ratowalam wiec moze zostawac prawo do zabojstwa po mnie dlatego nie majac papierow NIE MUSZE SIE TAM WRACAC bo papierem jest ratowany i tyle. Dlatego wiecie - znowu go beda chcieli zabic, on nic, i to bez sensu - MNIE W TYM NIE MA. Bo pan Haki zwali wszystko na mnie i dlatego nie chce sie wrocic. No oczywiscie - ale nie zwalilby gdyby mu powiedzieli - nie plac Polkom - w sensie odsuneli go od kasy dla Polek - bo tak powinno byc. I jest normalnie i to jest prawo do stalej pracy. Ale towarzystwo jest takich menelek ze one chyba z nim wspolzyja bo czemu nie moze placic Niemiec tylko pan Haki - to ja nie wiem. Albo inni i tyle. Nie on i tyle. No to znowu nikt go nie da - bo w majtach HAKI ten pan Haki i tyle z calosci. Bo czemu sie tam nie chce wrocic? Bo zostane bez wyplaty przez pana Haki. Przez innych nie - przez niego. I chodzi tylko o to ZEBY ON NIE PLACIL - moga placic Arabowie ale nie on. A czemu nie Niemiec to w ogole nie wiem. I tak dalej i tym podobne. No i nie przyslal papierow to nie mam zwrotu podatku, pracy nie bylo i koniec. I do urzedu tak napisze. Co ten pan Haki sobie nie mysli. I WTEDY DOSTANIE NIEMIECKI PASZPORT bo ja nie doceniam niemieckich papierow. Papierow? PAPIER a DOKUMENT to sa 2 rozne rzeczy. Papier to jest mu powiedzcie ode mnie np. BIBULA - rodzaj papieru - PERGAMIN - na tym moga byc wzorki do opakowania albo moze byc bialy lub kolorowy i mozna na nim pisac, malowac byle co robic z nim I tyle. A DOUMENT to nie jest papier - tam jest napisane najwyzej PODPIS jest potrzebny WLASCICIELA a na PAPIERZE nie jest potrzebny PODPIS WLASCICIELA. Bo sie dowiem ze papier to papier - nie jest jeszcze papier scierny i NIECH SIE ZETRZA WIECIE papierem sciernym z tej tablicy. Bo jest czemu gabki nie mialam CHYBA ZE MIALAM w pierwszej firmie do MYCIA SIE - moze sie mylam gabka z kranu, ale gabki nie kupilam - mylam sie PAPIEREM SCIERNYM tyle mam im do napisania. ZE SIE SCIERALAM - tak sie mylam i to jest wszystko co im do napisania /powiedzenia -ze niech sie zetra z tej tablicy bo w szkole pisalam duzo na tablicy a to nie warto bylo bo szkoda rak, a jeszcze bardziej na borowkach gdzie rece sa brudne i trzeba je scierac papierem sciernym bo nie ma rekawiczki. NIKT nie ma i tyle. A reszte tez trzeba scierac sie stara zapyta i ze chyba rozumiem, ze pasuje mnie wsadzic za pozar. AMAZONA latem. Ale TYM LATEM jakby byla pogoda, a nie ma i co sie tam moze schajcowac bo pomagaja czarnym , ze DACH sie moge schajcowac bo jej z PAPY jak moja chalupa i maja prawo do DYMU na dachu czarni za mnie, ze mnie nie chca wrocic bo by zrobili ze mna porzadek za zagranie z policja. Tacy sa czarni - dlatego siedzieli w czworakach i SPIEWALI i tyle. A w taka pogode to jedynie znowu PET im zostaje bo juz zaczeli myslec ze dach to dobry pomysl bo jakis Amerykanin zlecial z dachu i jestem po jego stronie, a co on tam robil - pil piwo na dachu i zlecial? Przeciez mogl zaproszyc pozar. Na pewno. Nie - on tylko pil piwo i tyle. I koniec. Jak sie wypala DACHEM to bedzie na mnie i tyle. Bo nikt nie jest po stronie czarnych, Polki - GLUPIE KRETYNKI DO WALENIA W DUPE sa tam po ich stronie. Ja nie. I tyle. Bo TACY SA. Bo na pewno by sie dalo cos zrobic, ale za to jacy sa nie i kto ich popiera to jedyne co moga dla takiej osoby zrobic to WALIC JA W DUPE. Dlatego ja ich nie popieram bo sobie tego nie zycze. To sie dowiem czy moga wsadzac do ryja bo tak pasuje. No - jak komus to pasuje to tak, ale jak pojdzie na policje to niech sie z tym licza. Ze to jest prawo isc na policje bo po tym sie normalnym nie jest. A po czym sie jest normalnym sie dowiem? Na pewno nie po amazon. Bo czemu ja pracy nie mam po takiej firmie. Na szczescie juz wczesniej PODOBNO mialam nie po kolei w glowie czy cos tam i NIE PO NICh bo by bylo PRZEZ GLUPIE POLKI po nich. No to jak glupie to niech im wsadzaja do ryja. Tyle jeszcze moga dla nich zrobic bo ja sie tam nie wroce nigdy i koniec. Przez nich powiedza - nie tylko. NIe za bardzo powazam papier SCIERNY powiem. Wole gabke i tyle. Ale bez gabki tez sobie poradze a co zrobi stara z pierwszego domku to nie wiem. Grunt ze Iwonka ma sie znowu bardzo dobrze i nawet moze mnie ZARZNAC jak mnie znajdzie bo co ma teraz robic z MOJA OPINIA? Nie wiem - moze ja ZEZREC i tyle. Albo ZABIC. Moze sie uda? :( Bo nikt jej nie chce do stalej pracy przez MoJA opinie. Przez opinie PO MNIE. A przeciez sie ode mnie wyniosla. Z DOMKU powiedza Holendrzy i miala sie wyniesc z pracy. I wszystkie klopoty mam przez osobe z ktora ANI MINUTY NIE PRACOWALAM . A opinie mam w pracy. I ona ma sie W FIRMIE dobrze, jest jej OK, rzadzi osobami ktore pracuja w 1 pracy uczciwie i nimi pomiata bo jest PO STUDIACH EKONOMICZNYCH i cos umie. No i tyle od roku mam :(

Widzieci Ilona pani a pastor, stare usuwaja DALEJ mnie z Zachodu bo nie dostalam stalej pracy po amazon. Po firmie. I maja takiego w calosci, ze NIE WIEDZIALAM ze jade na amazon bo Z TAKA OPINIA nie powinnam tam jechac. I to powie Bitels i jeszcze na nie - do takiej malej firmy mogla, ale tam nie i tyle. I to jest prawda. I tylko zostawalo mi pytanie czy nie - I CHCIALAM UCIEKAC, ale szly swieta - oplacalo mi sie to? No moglam odejsc, ale sie balam i czekalam na swieta. Bo mnie nie chca bo nie jezdze na wakacje. Ja mam pol roku wakacji przez amazon a pracy w ogrodnictwie z transportu nie dostalam przez to ze po Bitlesie - wylecialy mi wlosy pasuja - LONOWE - nie - po Bitelsie STRACILAM PRAWO DO JEZDZENIA SAMOCHODEM po zachodzie. To trzeba bylo dbac o jego kolezanki i zaraz bym byla kierowca. Kiedy mialam WSZYSTKICH w dupie za moje nieszczescie. Czyli mi powiedza? ZA NIEUDANE ZYCIE. Tez , ale najbardziej za nocki bo z tym sie nie liczylam i od razu moglam sie poryczec i wrocic do domu, ale ... popracowac miesiac i kase przywiezc. Bo czemu sie nie odezwalam? Temu. I tak zalatwiaja na amazon niemieckie ksiazki dla Polski, ze Ilone juz moge po pol roku swinienia olac, stare zostaja i ich DZIECI - myslalam, ze chodzi o porod - jednak nie, one sa jak brygidki - namnozyly sie i musza dbac o DZIECI. No to niech dbaja w grudniu, o mnie nikt nie zadba i tyle. A z Bitlesem mialy se zrobic zdjecie, przespac sie po kolei - wytrysk na twarz i bym jeszcze cos z nich zrozumiala NIE ZASZLY , ale ... mozeby zaszly kto wie? :(

Ilona usuwa pania PASTOR - tak mialo byc wyzej.

i maja takiego PECHA w calosci - tak mialo byc.

Wiecie ten Bitels to taki pan Haki - on nie powinien placic. Dlatego z nim sie nie trzyma. Ta ilona byla swinia bo to wiedziala, ale chciala auto do dziadkow i tyle. I dlatego moglam byc - przynajmniej kasa ze mnie, ale jak ona chce jezdzic po Bitelsie to nikt nie wiedzial. Kazdy tylko widzial, ze transport sie go nie trzyma i wszyscy wiedzieli ze przez niego nie da sie jezdzic. Wakacje mu powiem - i wiecie PAPIEREM SCIERNYM mu wytre CHUJA i tyle mnie on obchodzi bo chuja sie myje czym sie mnie zapyta. PAPIEREM SCIERNYM mu powiem. A nastepnie odcina sie nozem i jest KIELBASA. Niejeden facet tak uwaza. Bo jak facet nie ma dzieci to to jest KIELBASA. Bo czego chce od UKD. No to mu wytlumaczylam i tyle. Ze jak go zarzna teraz po tym wszystkim te jego kolezanki to mu zrobia z jego chuja KIELBASE i tyle. No i a ode mnie niech sie odwali bo ja go zabije PATELNIA. Bo moge. Tak go bede bic po glowie az go zabije bo uwazam ze na patelni powinny byc kielbasa I JAJCA. I tego sie nauczylam w UKD. Bo pojechalam tam bez sensu powie - jak i na amazon. No ale ci zaplacili- no jak pan Haki a co dalej? Bo wiecie - to mieli nie placic i kariery by nie bylo, a tak? Zaplacona to w sumie robic kariere, nie? I TAK JEST :(

Gość niepapierscierny
Bo wiecie nawet w szkole gabki nie ma to po co mi gabka do mycia. No fakt, ale papier scierny mialam i tyle. Zawsze mam przy sobie papier scierny i CHLOROFORM. Zeby uspic byle kogo. Raz zapomnialam chloroformu. Na BASIE z pomidorow. I tyle z tego. Co powinna siedziec za pozar i koniec. Sasiadow. I mam nadzieje, ze teraz wreszcie wyleci bo skoro nie chce siedziec to powinna wyleciec. To ja juz wyleciam. A oni za chwile. No tam moze rok, a moze tydzien. To nie moja sprawa. ZA DOMEK - i tyle i wreszcie bedzie porzadek powiedza Holendrzy bo mieli domki przemalowac i dobrze to wiedzieli, ale PO CO? Niech przemaluja Holendrzy. Bo o to poszlo - w koncu ich domki, oni tam nie nie mieszkaja. A gdzie? W SZKLARNI - oni mieszkaja w biurze. Tak sobie to tlumaczyli i przez tyle ludzi tam nie ma pracy, a gdzie indziej maja i jest dobrze i ze mialam sie wyniesc, ale tez ale 3 miesiace rzeczywiscie - i tak pasowalo i dlatego MNIE WYBACZA moje zle zachowanie a innym nie i tyle :( Bo wlasnie widza co sie dzieje. No ale chca miec dobrych pracownikow STALYCh prawda przez firme. Bo znowu wiecie powodz bedzie, ktos stracil caly majatek, ale przez DOMEK Z POLSKI nie zarobi nic. Po tygodniu ucieknie i czemu? Czy byl zlym pracownikiem? I tyle :(

Gość niepapierscierny
Czemu chcialam USPIC BASIE Z POMIDOROW z pierwszej firmy. Bo tak lubila spac. Spala i spala ta Basia. Raz spalam troche nie w lozku i wiecie - jak sama sie wiercila i skakala to NIE wiecie, albo jak HARCZALA CHRAPALA ale jak ja tam cos w tej kuchni bo sie schlala swnia jebana w leb to wrzask, wyzwiska - jak tego uniknac sie zapytaja ludzie. USPIC. USPIC i niech se spi - tabletki nasenne miec zawsze przy sobie - i niech spi. Bo wiecie - zle spi niech bierze tabletki nasenne. Co to - pisalo wyraznie CHLANIE ZABRONIONE i tyle. Moze za duzo wypila i przez to nie umiala spac - bo co to tam za drzwiami sie ruszysz. I wiecie pijani to wodka nie przeszkadza, a w pracy wiecie pizda stara powiedziala, ze nie umiala sie wyspac bo tak halasowalam w domku a mnie wyrzucili, a na co wziela L4 bo zostaja wyraznie tabletki na bezsennosc. I co teraz? I wiecie bo ja nawet nie bylam w aptece jak mnie trzmiel ugryzl. Akurat bylam ale uwazalam, ze wszystko bez sensu i tyle. Masci byly drogie a czulam ze trzeba bylo do lekarza isc i tyle. A zrec to sie nie zre niczego tylko sie smaruje a to pozostawal lekarz mi bo ile by mi tu spuchlo. Bo teraz mnie wielce z pomidorow zaluja -teraz bo zle zrobily. Moze i dobrze zrobily. Niech se te pomidory wiecie i papryke zezra. I tak nie maja uprawnien na magazyn z Polski i tyle - sa wszyscy glupi i koniec :( Nie dam sie :(

Gość niepapierscierny
I wiecie - ktora masc wybrac. To nie jest tak - kazda masc 5-10 euro. Za drogo i poszlam. A to trzeba wiedziec jaka. Lekarz tez moze zle wypisac, ale bedzie na lekarza, a tak jeszcze se pogorsze ta mascia, a ja wiedzialam ze mialam siedziec i nie lazic i to byl punkt pierwszy - jakbym nie lazila tyle to by mi tak nie spuchlo. Bo spuchlo od lazenia i pchania wozka kolanem i tyle. Tak by spuchlo tez, ale nie tyle i koniec. Bo mnie az bolalo wszystko - tak mi noga spuchla i tyle.