Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kate 175 cm 55 kg

Polsat Wydarzenia: książe William powinien - uwaga! - UTUCZYĆ - księżną Kate..

Polecane posty

Gość niepapierscierny
A do lekarza trzeba bylo isc i dostac zwolnienie bo jak cie cos uzre to sie nie lazi tyle i koniec. I po co do lekarza? PO L4. i tyle. A tak to bez sensu bo zas bede lazic i koniec. Ja tylko nie wiedzialam czy mi w nocy spuchnie bardziej bo czemu nie poszlam do tego lekarza. Bo w nocy nie puchlo i tyle. No to w dzien siedziec i tyle. I przejdzie, a musialam lazic. I bez lekarza bez sensu i koniec :(

Gość niepapierscierny
Ja po prostu nie wiedzialam ze mi tak spuchnie to. Najpierw byla kropka, pozniej troche spuchlo, a pozniej sie zrobila bania i wszystko twarde - no i jeszcze musialam lazic bo jak to powiedziec komus ze mi tak noga spuchla i tyle. I od czego. Ale wiecie - ja sie obrazilam na nich bo po prostu o trzmielach ktos mial powiedziec, ze byle gdzie laza - nic ogolnie nie robia, ale trzeba uwazac i ze nalezy brac cos na ukaszenia do szklarni jak sa owady bo ledwo co mnie uzarlo to zaraz mnie moglo drugi raz uzrec i dlatego nie wroce i tyle. Bo by mnie moglo 2 razy uzrec i to by byl smiech. Raz to sie nie smieja, a dwa razy w reke i w noge to by ze smiechu UMARLI. A szkoda by ich bylo bo dobre pracowniki. Zwlaszcza BARBABA. I tyle :( Ale nie ja... :( Jak BARBARA dobrze pracuje to na pewno nie ja... :(

Gość niepapierscierny
Wiecie - nie wiem co jeszcze napisac i tyle wam NAPISZE obecnie. No tak najlepiej - stala zaloga przez firme, po co placic wiecej. Czemu nie pisalam do urzednika po amazon ktos powie - mialam caly miesiac. Prawda, ale nie sadzilam ze po nockach cos dostane - po dniowkach bym pisala a po nockach? Poza tym chcialam pracowac w hebratach. Juz nie chce i nie moge - bo czemu sie nie zglosze bo nie moge bo bym zostala bez rodziny i tyle. I co dalej? A nie wiem. Cos tam moze byc, ale... Po prostu nie moge jechac juz w herbaty chocbym bardzo chciala i tyle. A na dodatek zostalabym bez kasy bo sa wstretni i tyle. I wiecie w tej szkole ja tez mialam racje, ale nie do konca bo nie rozumieja pewnych rzeczy i sie mnie boja w szkole. I dobrze ze tego nie rozumieja bo bym musiala po angielsku isc bioli uczyc w Niemczech bo tak pasuje. Ale nie rozumieja wszystkiego z tej szkoly - jesli zrozumieja. No super praca dla mnie i tyle. W szkole jakiejs z rozszerzonym angielskim i tyle. Doktorat niepotrzebny. Wystarczy Szekpir ze anglistka byla. I tyle. Tam po kursach, biolog. Moglabym byc. W jakiejs byle jakiej szkole. A w Polsce? Musialabym dojezdzac bo powinnam w Polsce i tak do Niemiec. A wiecie - juz raczej robie swoje bo gdzie ja mam mieszkac? A co dalej ze mna? Ale moglabym bo mam Szekspira - tyle by starczylo i koniec. Bo ten doktorat to tylko zdjecia uwazaja w Niemczech i ze profesor sie nie wybil bo go nie chcieli z Warszawy ale teraz juz moze byc ale ma juz rodowod na Warszawe. Bo zle zaczal i nikt o niego nie stal powiedza. Bo Wlosi Anglikow nim ogrywali, on tego nie rozumial wiecie - ze nie maja lasow i go sobie wybrali z Warszawy i nie chodzilo o poglady, a w Anglii by mial poglady. I on tak myslal - zaistnial we Wloszech a w Anglii nic i tyle :( I tyle mam do napisania oraz ze jakby nie rodowod na szkole i na magazyn to musze wracac na amazon i BEZ WAKACJI nosic ksiazki do konca zycia. I plakac i sie nie wiem uzerac z nimi wszystkim bez wyplaty nie moge odejsc. Tacy ludzie. Ale przez kompa to wiecie - ANIOlY w czarnych SZATACH. Ale tego nie widac przez komputer. Ze maja czarne szaty :(

Gość niepapierscierny
Wiecie - tacy sa a nie inni i pRzEZ TO JA NIE MAM KASY - bo powiedza SAMA SOBIE WINNA ale czy tak do konca? Nie wiem :( ide dalej szukac roboty i tyle :(

Gość niepapierscierny
Wiecie przeze ie teraz te kolezanki Bitlesa nie maja transportu i jest tylko 1 sposob by go odzyskaly - musi im wytrzec tarze papierem sciernym po mnie. W WYOBRAZNI i tyle. A ja? A ja mam juz wszystkiego dosyc. Jak sie ode mnie nie odczepi to go zabije, a tego starego tez I WTEDY JA przejme amazon sluchajcie bo tak pasuje. Po czym? Sie zdziwia. Po pomiodrach i po UKD - a jak sie dogadasz? Po angielsku. Bo widzicie - ja robilam po ogrodnictwie? Przygotowywalam sie do przejecia amazonu. de filii w Bad hersfeld - pasuje 2 zabojstwami. No i dlatego pojechalam w pomidory. To byl ATAK REKINA i tyle. Ale mnie wyrzucili, z UKD tez bo nie chcialam jesc kielbas. Bo tak jeden mowi - zabojca ksiedza. A co przede mna? Nie wiem. Przez to pisze, ze pamietam, ze pracowalam w amazon. de - mam to pamietac i sie smieja. Bo o nockach nie musze bo nie pisze, ale wiecie - nie czytalam tych papierow, a na pewno pisze o zmianach, juz tam nie pisze i tyle starczy na mnie. Bo widze ze stoje o kazde slowo - czy to warto? A o co warto stac o wytrysk na twarzy. Jeszcze nawet to zalezy bym im powiedziala ale Bitles mi nie bedzie rzadzil i koniec :(

Gość niepapierscierny
A wiecie jak on by mial transport? Gdybym JEMU papierem sciernym wytarla morde jego. Ale tego nie zrobie. Bo by mnie zniszczyl - ciekawe za co nie? Dlatego musi tam siedziec do konca zycia i sie uzerac ze swoim szefuniem ktory jest jaki jest przez niego, a wszyscy zwala ze przeze mnie sie pgorszyl wiecie. On sie juz nie moze pogorszyc - chyba, ze nie stoi o papier. Bo co im zrobilam? No co - to tylko papier SCIERNY. Czy wzieli go pod uwage stojac o papier? I tyle :( No co... i nie wyte mu twarzy W WYOBRAZNI papierem sciernym i NIE MOZE jezdzic i gdzie to pojedzie na te wakacje. Do ruskow? Bo po mnie zostaje mu Moskwa, ale czym? Latajacym dywanem bo wlasnie doszli do wniosku, ze maja za malo...ARABOW. ARABOW - wypobrazacie to sobie? I to wszystko byloby naprawde zabawne gdybym miala stala prace, ale jej nie mam :( od pol roku :(

Gość niepapierscierny
Wiecie JEdYNY zarzut dla mnie jest JAK MOGLAM NIE DOCENIC TAKIEJ WIELKIEJ FIRMY, ze cos z niej dostane. Otoz sytuacja byla taka, ze mialam zla opinie ale nie wiedzialam wtedy jeszcze tego co teraz - nie wiem - chyba dopiero po amazon polapalam sie, ze Zenon mi listy wyciagnal ze skrzynki i tyle, a ze praca w czekoladach byla od Iwonki to teraz i tyle. No to by to chyba nic nie dalo i tyle. I to jest prawda BO TAK by mi musieli cos dawac, a tak nie i tyle z calosci. Bo to mialam wiedziec, a tak nawet dzis nie musza. Wystarczylo, zeby ktos mi powiedzial, ze zero mnie sciga Iwonka, ktora mi zyczy wszystkiego najgorszego, a jesli nie to czemu sie nie przyznala, ze praca nie byla z biura. Bo ja sie tez NIENORMALNIE zachowywac zaczelam na pewno bo myslalam, ze mnie biuro chcialo WYKONCZYC bo Holendrze na borowkach, a to byla praca Iwonki I SPOKOJNIE moglam odejsc i tyle. Moglam tydzien popracowac i odejsc a siedzialam 5 wg umowy gdy powinnam siedziec MIESIAC i po miesiacu pytac sie o stala prace - no bo miesiac minal. Bo jak ja moglam przyjsc w ostatnim tygodniu - no a skad mialam wiedziec, ze praca jest od ludzi. Od Iwonki? Myslalam, ze biura chca mnie wykonczyc i tyle :( No na to samo wyszlo. Bo jak ja moge wrocic z biura - tego nikt nie rozumie. PRZEZ TO. Po prostu mieli mi powiedziec, ze jestem od ludzi i bym poszla i mialam prawo bo Iwonka jest po studiach i wygladalo jakbym byla z biura i wszystko pasowalo. A tymczasem 1 swinstwo - jak myslalam, ale zle myslalam - jedyny zarzut. Bo wiecie - kto mi powiedzial o stalej pracy tam? No taka jestem genialna, ze sie domyslilam. Ale skad i rozpacz. Z ...WYOBRAZNI. Taka mam niesamowita wyobraznie, ze wszystkiego sie domyslilam. I czy poszlo mi o dziwki. Nie - glownie o godziny pracy. Czekolad? Nie biura - raz w tygodniu godzine je mialam. Ale duzo. Bo czemu nie przyszlam na skarge do biura. Bylam. 4 razy czy 5 nawet. Po kartke. No a po co wiecej? Kogos to obchodzilo co tam sie dzialo? Tyle :(

Gość niepapierscierny
I wiecie NA SZCZESCIE praca jest od Iwonki bo wypadaloby zadzwonic czy znaja Iwonke i spotkac sie z nia przy pracy w czekoladach i to wszystko. Zeby sobie wyjasnic rozne rzeczy bo ona chyba zatracila granice zdrowego rozsadku WSZELAKIE jak dla mnie - taki ma POŁER w tej firmie. No to choc podatek ludzie - jebie te szmate czy jeszcze gorzej i tyle mam do napisania o niej. CHOCIAZ PODATEK bo i tak nie moge jej pojac ale choc podatek do kurwy nedzy. Nie? To nie i tyle :(

Gość niepapierscierny
PAŁER - tak mialo byc. Bo Iwonka dba o ludzi. No i dobrze, ale w biurze miala pracowac i tyle :( Czemu nie w biurze? I Iwonka ma pusty dom w Polsce i robi co chce. Ostatnio miala tam hurtownie kosmetykow, a obecnie papieru, jutro miesa na pewno - tylko musi miec lodowke. A STALY ADRES? Gdzie ona ma staly adres. Bo dla mnie w kosmosie i moga ja spokojnie wymeldowac. Nie maja podstaw bo placi. To jej Holendrzy nie zaplaca bo w sumie ja popiera tylko biuro i tyle. I nikt wiecej. Nie - ludzie ja popieraja ale to maja jej dac prace. Bo widza wiecie, ze tylko przez to , ze nie wiedzialam ze jestem od iwonki nie zajechalam tych czekolad bo normalnie ich zajade jak UKD i nikt pracy nie ma po takim wyczynie, myslalam ze stary na borowkach jakas norme ma a tu zadnej - jak biura. Bo widza wszystko. I za to wyrzuca Iwonke bo to jest przesada - jakas Polka nimi rzadzi. I ja wyrzuca HOLENDRZY bo czekolad mialo nie byc i juz bym miala stala prace w Niemczech - musieliby mi dawac, a tak co - stala praca w czekoladach i poszlam. Bo zajob. To jest prawda szczera, ale tego nikt nie pojmnie i zobaczycie, ze takie sa, ze te Iwonke wyrzuca. I WTEDY dostane podatek - tak na pewno jest. Tak nie wolno robic. Bo bylabym od Niemek to byloby dobrze a tak jest zle bo nie dosc ze od Polki to jeszcze tam nie pracowala, jakie szanse? Dziecko w Polsce to tak nie chca. To z dzieckiem w holandii. Facet Holender, ale to sie hajtac i dziecko drugie miec w tej Holandii. NO to ja zrobic na jakis czas, zacheca do malzenstwa BARDZO WAZNE to tam jest, drugie dziecko. Takie rzeczy. No i znowu biuro pierwsze jej nie da, i nie mam podatku. A Holendra wszyscy beda chcieli poznac. Tam jest magazyn no to choc na magazyn - ona na tasmie i razem moga byc. I tak wiecej W HOLANDII miedzy HOLENDRAMI. A on co wart ten facet jak pracy jej nie zalatwi. Ona ma dziecko i ten uklad jej odpowiada. Ale po co BEZDZIETNEJ zalatwia stala prace powiedza. No nie pomyslala powie i TO JEST DOBRZE - przeciez to na dole jest najwazniejsze jej powiedza - dziecko - po co ona zyje? No matka zerowa to jest. To po studiach powie biuro - i teraz ONA bedzie miala opinie zera ostatniego - ani biura nie otworzy ani sie nie hajtnie ani dzieckiem nie przejmnie, a ta siostra co robi w Niemczech? I niech se wymysli BAJECZKE wiecie bo wszystko przez to zersko i tyle :(

Gość niepapierscierny
Wiecie jaka ta iwonka PRZEZE MNIE ma opinie miedzy Holendrami? Kurwy i tyle. Ani dziecka z tym Holendrem, ani slubu ani pracy - tu sie wynosi niby tu niby szuka czegos ... na szczescie az calkiem nie zglupial nikt. Szmata ostatnia i tyle. I to rozwodka powiedza - nie dosc ze rozwod to jeszcze kurestwo ostatnie i tyle. Ale takie zycie, ale podatek powinien byc bo uznali ze nie dostalam podatku bo wlasciciel borowek jest moralny a z ta szmata siedzialam to taka sama - nie dostanie - 35 , niewydana - co tam robila na tych NOCKACh i nie zaplacil i tyle :( Stare mialy dzieci to dostaly, a ta nie i nie i tyle :( Zostaje mu jeszcze Iwonka - rozwodka to nie chce. I tyle. Pracowac moze przyjsc - wszyscy ja zobacza. Mnie juz znaja - jej jeszcze nie i tyle - to ja poznaja i chyba chca zeby przyszla ale cos nie i tyle - nie chce. Ciekawe czemu? Chca ja zapytac czy chcialaby pracowac w czekoladach bo PODOBNO jest tam ciezko - zwlaszcza pod wzgledem jezykowym i tyle. A tu co? Nic jakos dalej i tyle - taka jedna tam byla - taka chamiara jakas - niekulturalna tu tez sie niczym nie popisala. Sie obrazila o doktorat - tak tam mowia, ze raz miala go dokonczyc, raz nie - przyjechala, zrobila se jesszcze lepsza OPINIE niz miala bo dla niej opinia sie liczyla bo widac. A co sie liczy dla iwonki? Dziecko? I teraz bedzie ze ma se je przywiezc, ale zostaje jej Zaklina. No to ma kolezanke i wiecie - jedna dziecko 14 letnie, druga 2 letnie i lesbami moga byc i tak moga zyc i maja prace stala. Nie bo ma dom w Polsce i nianke do dziecka. Sasiadka pilnuje domu i dziecka. Eee powiedza i ze na stale jej nie chca bo co to tam sasiadka dziecka pilnuje? A rodzina? I zaczna sie pytac. A wystarczylo powiedziec, ze coreczka jest chora umyslowo i to tak - w osrodku specjalistym jest. I tak powie mi powie i kazdy sobie tylko pomysli - czy z dzieckiem uposledzonym umyslowo mozna pracowac na tasmie. Niby mozna, ale czy sie powinno bo takie rzeczy sie zdarzaja. ?

Gość niepapierscierny
Wiecie co oni robia na mni? Ze cala rodzina zginela w wypadku samochodowym. Iwonki i tego Szpicla - bo to nie jest juz Bitles. SZPICEL to jest i tyle. Powinno byc DER SPIEGEL ale po slasku nazwe go SZPICEL bo postanowil mnie szpiegowac zeby mi wrbac za rodzicow i tyle :( No niech sobie robi co chce i tak mie nie dopadnie. Z rodowodem Lucyfera na niego i nie po mnie, ale przez niego TYLKO TAKI RODOWOD mi zostaje. A od niego sie uwolnie dopiero w PIEKLE jak sie on znajdzie. A jak sie chce polepszy to beze mnie. Co on zrobil zle z tymi murzynami. Mial sie nie zadawac z POLAKAMI powiem, a czemu tak spieprzyl tych czarnych. Ja to wiecie wiem, ale ja tego nie powiem, to jest jeden skandal i tyle. Jak dla mnie :( Ja to wszystko wiem, ale tego nie napisze - nie moja sprawa choc jak dostane stala prace GDZIEKOLWIEK juz to kto wie czy tego nie powiem bo TO TYLKO O TO CHODZI. Tylko o to i tyle :(

Gość niepapierscierny
Wiecie kto jest ten Bitles na mnie? HEROD zrobil sie na mnie HERODEm bo tak stalam o Boze Narodzenie, ze nie umieja mi dac rady. W sumie widza , ze po tygodniu mnie nie ma bo nie placa i tyle. A tak stalam o te Ilone jak deb bo za chwile swieta, praca stala po NR - kto mi da z nocek? No firma wiecie... nie wiem... a wyplata? Firma - a czemu nie w firmie powiedza. Taka wielka firma, a pieniadze? Bo to na pewno jest SLAWNE, ze na amazon.de zostaje sie bez forsy i tyle :(