Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ohstajlo

Co na porost wlosow? strasznie wolna rosna mi wlosy :(

Polecane posty

Gość ja mam tak ssamo..
Mala Blondynka: patrze na te fotki i wydaje mi sie, ze masz bardzo delikatne i cienkie wlosy. Zupelnie jak ja. Moze to jest wlasnie przypadlosc takiego typu wlosow.....

Cienkie mam ale czy delikatne to w sumie nie wiem. Zawsze takie miałam i nawet rozjaśnianie/farbowanie jakoś tragicznie im nie zaszkodziło więc nie wiem jak to jest z ich delikatnością ;)

Gość gość
Fantastyczne efekty dają tabletki biotebal. Biorę je od jakichś 3 miesięcy i włosy nareszcie rosną! Do tego stały się bardziej błyszczące i mocniejsze

Gość monik565
spróbuj produktów Biotebal. Ja używam szamponu + odżywki. Zdecydowanie kondycja moich włosów się po nich poprawiła. Przede wszystkim już mi tak nie wypadają jak wcześniej.

Gość gość
wcierka Jantar powinna pomoc :)

Gość gość
włosy farbowane będą stały latami w tym samym miejscu, ja farbowałam się przez wiele lat na blond tylko odrost i tylko i wyłącznie u fryzjera, używałam markowych z górnych półek cenowych masek,odżywek,ampułek i włosy były jedynie lepiej odżywione,nawilżone , ale długość się nie zmieniała ,przestałam katować włosy blondem i robię jedynie kilka pasemek na koronie aby zatrzeć przejście pomiędzy naturalnymi a farbowanymi i nagle włosy zaczęły rosnąć , do następnego lata będą miały 50 cm :D Jedyne czego załuję to straconego czasu, gdybym wcześniej przestała farbować dziś miałabym włosy pewnie z 70 cm.

Gość gość
Szukasz Szkoły ? Dołącz do nas ! Rekrutacja trwa Zapraszamy serdecznie do NOVA Centrum Edukacyjne w Tarnowie . Nasza szkoła może pochwalić się szeroką ofertą kierunków, jak również kursów krótkich. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą oraz do zapisów za pomocą stron internetowej: http://www.nova.edu.pl/ bądź bezpośrednio w sekretariacie na ul. Krakowska 17/14 W razie pytań prosimy o kontakt z sekretariatem szkoły pod numerem 143000350 lub mailowo na adres tarnow@nova.edu.pl

Gość gość
Jeśli chodzi o przyspieszenie porostu włosów, to polecam biotebal z biotyną. Brałam go przez kilka miesięcy i włosy mi po nim niesamowicie urosły

Gość gość
Ja też biorę te tabletki, bo zrobiłam sobie badania i mi wyszło, że mam niedobory biotyny, dlatego włosy przestały kompletnie rosnąć. Z niecierpliwością czekam na efekty, bo słyszałam dużo dobrego o biotebalu

Gość gość
Cześć Tarnów To już ostatni czas gdzie jeszcze możesz zapisać się do Nas do Szkoły. !!! Nie masz legitymacji ? U nas uzyskasz status ucznia! U nas jeszcze rekrutacja trwa. W innych szkołach już nie . Także Nie zwlekaj tylko przyjdź do nas do NOVA Centrum Edukacyjne , a na pewno znajdziesz coś dla siebie. Czekamy na CB !!!! Serdecznie Zapraszamy

Gość gość
Cześć Tarnów  Rekrutacja zimowa w szkole NOVA CE ruszyła! Nie masz legitymacji ? U nas uzyskasz status ucznia! Przyjdź i zapisz się na swój wymarzony kierunek. Czekamy na Ciebie na ul. Krakowskiej 17/14 lub pod numerem telefonu 796400893! Zapraszamy!!

Gość gość
Cześć Tarnów  Rekrutacja zimowa w szkole NOVA CE ruszyła! Nie masz legitymacji ? U nas uzyskasz status ucznia! Bogata oferta edukacyjna szkół policealnych, kursów zawodowych, jak również LO i Gimnazjum. Przyjdź i zapisz się na swój wymarzony kierunek!! Czekamy na Ciebie na ul. Krakowskiej 17/14 lub pod numerem telefonu 796400893! Zapraszamy!!

Gość gość
A mi za to tak szybko rosną włosy i paznokcie, że Bez żadnych wspomagaczy.