Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaa.a.

Czy ja jestem normalna

Polecane posty

Gość kasiaaa.a.

Mam 29 lat do wczoraj nienawidziłam dzieci i nie chciałam ich miec nigdy absolutnie nigdy ani w jednej sekundzie nie zmieniłam zdania. Pierwszy raz w życiu dzis poczułam że chciałabym miec dziecko, abolutnie nie myśle o tym żeby kogoś miec na starośc, po prostu poczułam że chciałabym byc matką tak po prostu. Pewnie zaraz mi przejdzie, ale sam fakt że poczułam że bym chciała jest taki dziwny ;/ Oby przeszła mi ta chęc i to szybko.

Nie wiem czy normalne, ja mam 22 lata i nie wyobrażam sobie mieć teraz dzieci ale właśnie chciałabym żeby ta ochota mi przyszła w Twoim wieku

Gość kasiaaa.a.
dobra już mi przeszło, serio :) nawet bym chciała żeby to zostało na dłużej bo łatwiejsze jest życia jak ma się dzieci.

ok. ja to jestem extrema. miałam 17 i sie zklinałam , że najpierw szkoła do końca , potem studia i dopiero dzieci (facet na bierząco ) . miałam osiemnaście i jak pierdalneło ,to mój facet dostał ultimatum , albo robi ,albo znajdę i zrobi :P :D taka ja niedobra kobieta byłam, a teraz jestem szczęśliwa mamą dwójki i nadal z ich tatą . (chociaz jeszcze miesiąc osobno -tęsknie 😭). NIGDY NIE MÓW NIGDY!

Gość kasiaaa.a.
ale ja naprawde nie chce, mam 29 lat także gdybym hcciała mieć to juz bym miała :)

poczekasz .zobaczysz . i mniejsza o odpowiedniego faceta w twojej sytuacji . bo mysle ,że o to chodzi . po prostu będziesz chciała miec takie swoje złoto:)

Gość skrzat pomocnik
hop siup, slyszalem rozmowe o dzieciach, pomoc w stworzeniu jakiegos komus :D