Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona 159312

Chcę się dowiedziec czy czy jestem w ciąży.

Polecane posty

Gość ona 159312

Witam. Mam 16 lat. Ostatnio z moim chlopakiem poszlismy na calosc. Bylo to mniej wiecej 5/7 dni po zakonczeniu mojej miesiaczki. Wszedł we mnie i był tam okolo 30 sekund bez zabezpieczenia ale nie doszedł, pozniej założył gumkę i zaczelismy kochac sie dalej. On był w gumce ale nie doszedł we mnie. Wyjął przed wytryskiem. Chce sie dowiedziec czy przez te 30 sekund ktore był we mnie bez zabezpieczenia, nie dochodząc mogł mnie zalac ? Proszę o szybką odpowiedź... Moja psychika jest na wykonczeniu . :( Cały czas obawiam sie ciąży. Buziole :*

Gość to jest jakieś zboczenie
szok... nie jesteś w ciąży na 200% nie martw się, a poza tym zaczekaj jeszcze z seksem

Gość Killme
"mogł mnie zalac ? " matko jedyna, porażka normalnie. Życzę ciąży, bo jesteś głupia jak pęk słomy.

Gość Blagammm..
jak rozłożyłaś nogi, to powinnaś wiedzieć, ze przed wytryskiem, kiedy facet jest pobudzony, wydobywa się plyn z plemnikami zdolnymi do zapłodnienia... Ale ciązy Ci nie zycze, bo dziecko byłoby naprawde biedne... wiec modl się zeby Ci sie udalo...

Gość Bligalim
jak być uważała na biologii to byś wiedziała,że facet może Cię zapłodnić nawet nie mając wytrysku ponieważ w ejakulacie są plemniki!!! Możesz być w ciąży!

Dokładnie ja tak zaszłam w ciąże... przez stosunek przerywany i to za pierwszym razem. Więc posłuchaj starszych koleżanek i się najpierw doucz ( chyba, że już jest za późno...)

Co za mongoły tu siedzą.Najpierw sie zastanów,a potem działaj, nigdy nie odwrotnie!Decyzja o poczęciu dziecka powinna byc świadoma.Jejku jak można być tak bezmyslnym!

Gość kumoszka
dziecko drogie! Trzeba bylo uważać na biologii albo jak już ci sie nie chciało, teraz poszukać w necie informacji na temat JAK SIĘ ZACHODZI W CIĄŻĘ. Porażasz swoją głupotą.

Gość zapałka123
"Buziole" :D

Bellik ja stosunek przerywany stosuje bardzo dlugo i w dni plodne tez i nie zaszlam , twoj facet musial pozostac dluzej w tobie niz ci sie to wydawalo:)

Gość fanka dukanka
kurna, stosunek przerywany jako metoda anty?? Albo jesteście niedouczone albo lubicie ten dreszczyk emocji... :|

[zgłoś do usunięcia] gonia35 Bellik ja stosunek przerywany stosuje bardzo dlugo i w dni plodne tez i nie zaszlam , twoj facet musial pozostac dluzej w tobie niz ci sie to wydawalo Gonia mi się nic nie wydawało ;) Był we mnie krótko i bez wytrysku.