Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość volga_jasnowidzaaa

przespałam sie z byłym

Polecane posty

Gość volga_jasnowidzaaa

od 1,5 miesiaca gadalismy na gg w koncu sie spotkaliśmy, jedno drugie trzecie spotkanie, pocałunek i poszło jak lawina masakra na razie jestem zadowolona ale do niczego dobrego to nie prowadzi

Gość wawawawswsws
wolga... ja tez tak zrobilam, tylko u mnie jest to ze nic do niego nie czulam, ot chwila...

a poźniej sie kobiety dziwią że faceta to taki i owaki że tylko o seks mu chodzi i że przeleci i zostawi ... nie dziwcie się takim zachowaniom gdyż dla nas facetów nasze byłę które wskakuja nam do wyrka pozostają tylko i wyłacznie "workami na spermę" i niczym więcej :) po prostu to łatwy i darmowy sex

Gość ojojojjjjjojojojo
Widzisz a sama pisalas, ze tego nie zrobisz I widzisz jak wyszlo i wiesz co ludzie tutaj pisali co sadza na ten temat :o

Gość wszystko jasne jak słońce
Ja też się przespałam z byłym. Byliśmy ze sobą kupę lat, rozstaliśmy, przyjaźniliśmy. Po trzech latach od rozstania wylądowaliśmy w łóżku (po imprezie). Rano on się oświadczył ;) Dziś jesteśmy małżeństwem z ładnym stażem i absolutnie nie żałuję :P :D

Gość podczas zaćmienia
Wytłumaczcie mi czym się różni przespanie z kimś kto jest byłym od przespania z kimś kto może stać się przyszłym?

Gość fiuuuuuuuuuuuuuu
może być tak że terazniejszy były jest byłym przeszłym, a ten przeszły jeszcze nie wie że może być terazniejszym aczkolwiek każdy prędzej czy pózniej zostanie byłym :D

Gość kaj9120msl;
bo nie nalezy spac ani z bylym, ani z przyszlym, tylko z obecnym aktualnym terazniejszym

Wytłumaczcie mi czym się różni przespanie z kimś kto jest byłym od przespania z kimś kto może stać się przyszłym?" to spora różnica !!! z byłym to jest na siłe przywracanie tego co prawdopodobnie już nie nastapi a z przyszłym to coś co ma szanse na powstanie czegoś ciekawego i trwałego:) co wolisz ? stare odgrzewane fryty na miesiecznym oleju czy potrawę której nigdy w życiu jeszcze nie próbowałaś?

Gość gwoli wyjasnienia...
oj regres, regres kto ci tak zawezyl ten swiat?

swoją drogą takie cos jest załosne więc mozna dojsc do wniosku ze przeszłosc ma znaczenie bo ona sie bedzie za nami wlec

swoją drogą takie cos jest załosne więc mozna dojsc do wniosku ze przeszłosc ma znaczenie bo ona sie bedzie za nami wlec

no jest żałosne :) wiesz faceci sa tak skonstruowani że po nas to spływa jak przelecisz sobie raz czy dwa swoją byłą ( to tylko sex) ta była juz myśli inaczej nadstawiając ci tyłka w ramach sexu "wspominkowego" :D czy sie wlecze za nami? cream to zalezy juz od ciebie czy będziesz chciał tym żyć czy nie ? moim zdaniem wszelkei kontakty z byłymi trzeba zerwać i tyle w temacie

nie mam byłej ale zawsze jak mi ktos nie pasował to urywałem kontakt i miałem spokój ale niestety z tego co mi mówią kolezanki to one mają kontakty z byłymi to jest załosne

Gość podczas zaćmienia
Regres, "co wolisz ? stare odgrzewane fryty na miesiecznym oleju czy potrawę której nigdy w życiu jeszcze nie próbowałaś?" W kwestii tego co wolę.... Wiele osób woli iść na film, na którym już było. W kwestii potraw.... Jak mogę powiedzieć, że wolę potrawę, której jeszcze nie próbowałam? W kwestii głodu.... Jak głód dupę ściśnie, to łapię stare fryty i wyciskam z mocno przepracowanego oleju co się da. W kwestii ochoty.... Jak mam ochotę zakosztować czegoś nowego, ciekawego, intrygującego, to ruszam na poszukiwanie nie wpierdalając wprzódy byle czego.

Gość podczas zaćmienia
Kiedy czytam o sypiających z czymś do czego się wraca ponownie, już po zakończeniu konsumpcji, to mam skojarzenia z reklamą "korzystnego zakupu". Polecamy PASZTET...... Produkt, który szybko się ZWRACA.

Gość oczywistaoczywistość
"moim zdaniem wszelkei kontakty z byłymi trzeba zerwać" - to jest oczywistaoczywistość. Oprócz, ma się rozumieć kontaktów seksualnych. Chyba, że ktoś stał się byłym z powodu impotencji.

Gość volga_jasnowidzaaa
worek na sperme no mozę nie mysle o tym w ten sposób.. po prostu to była wielka namietność która zawsze była miedzy nami i po pół roku nie widzenie długich rozmowach wybuchła on jest moim pierwszym facetem z którym spałam i jedynym raczej puszczalska nie jestem i on o tym wie;)

Gość IMO13832
Tak namiętność. A jak znajdziesz innego fagasa, i dasz dupy byłemu w trakcie nowego 'związku', to pewnie także znajdziesz jakieś ciekawe wytłumaczenie.

Gość volga_jasnowidzaaa
nie dam mu dupy bo jesli nasze drogi sie rozejda to juz na amen teraz odnowilismy kontakt od ze zwykłej ciekawości nie tesknoty, rozmowy w stylu co tam jak tam, coraz dłuzsze itd mozna sie było domyślec ze tak sie skończy chociaz takiego obrotu akcji jak wczoraj sie nie spodziewałam po pierwszym poałunku myślałam ze sie rozlece

Gość do rrrrRegres
była przespała się z byłym, to norma, jest tego tyle, ilu byłych idzie do wyra ze swoją była :) ale nie kombinuj wyłacznie w taki sposób, że panna robi to po coś, chciała sie przeturlac jak i pan no i ok, ludzie kochani:) podejrzewam,z e ma w dupie to, kim jest dla byłego, to nie jest istotą tematu:) sypiają z kim chcą i już:)

Gość IMO13832
do rrrrRegres "...sypiają z kim chcą i już" Owszem, niech nawet z psami się jebie. Ale także niech nie burzy się, jak usłyszy, iż jest "workiem na spermę".

Gość do pozostałych
jak znajdzie nowego, to będzie uprawiać seks z nowym, proste :) a teraz przespała się z byłym i już:) sorki, a dlaczego według was pani autorka popełniła życiowy błąd?

to albo do niego wróć na amen albo wykasuj go z życia na amen. Dopóki hormony wami żądzą , to zawsze skończy się łóżkiem. Chyba że włączycie mózg .