Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justynka024223

Miesiaczka

Polecane posty

Gość Justynka024223

Witam. Wiem, ze bylo @wiele takich postow ale chcialabym uzyskac pomoc. Okres mialam regularnie od 12 roku zycia tylko czasami dwa trzy razy do roku spoznial sie maxxx 2 dni. Ostatnia miesiaczke mialam 18 maja. Wspolzylam z moim facetem 2 dni po oczywiscie z prezerwatywa i z tego co wiem nie zostala uszkodzona. Na zajutrz wyjchalam za granice nad morze. A wiec zmiana klimatu... Dodatkowo zaczelam ciezka prace po 12 h i dzwiganiu a wiec dodatkowo ciezki wysilek. Jak zawsze ok tygodnia wczesniej zaczely sie bole brzucha. No i dostalam jedno brazowe plamienie. Bylam pewna ze to miesiaczka ale na tym sie skonczylo:/ teraz caly czas mam obolale piersi i bialy lepki sluz.. Mialyscie tak kiedys? Czy miesiaczka nadejdzie? Podkresle ze mialam na dodatek duzo stresu i przeszlam male zalamanie:( i dodatkowo miesiac tem bylam u lekarz i jestem zdrowa.. Nie wiem co robic...

Gość Justynka024223
Prosze o pomoc:(

Gość Justynka024223
Moze jednak sie ktos wypowie kobietki? Prosze nie wiem ile mam czekac i czy jest to normalne... A moze sa jakies potrwy ktore pomagaja w uzyskaniu miesiaczki?

spóźnia Ci sie z powodu zmiany klimatu i wysiłku, jak sie boisz że jesteś w ciąży to zrób test, wyjdzie negatywny i sie przestaniesz stresować a wtedy dostaniesz okres

Gość majajaja
A robilas test ciazowy?

Gość małamini
czasami stres tez ma wpływ na okres, ja miała komplikacje jak się odchudzałam, to przez 3,4 miesiące nie miałam okresu, ale moze zrób sobie test ciążowy albo zmień lekarza ...

Gość Justynka024223
Nie testu jeszcze nie robilam... Lekarza chyba mam dobrego tak mysle. W sumie badania mialam robione do szkoly a wiec 2 raz u innego lekaarza w dodatku jeszcze badania z krwi dla pewnosci (szkola wojskowa). Wiec moze to jednak stres i to wszystko... Teraz tez dodatkowy stres moze jeszcze okres przyjdzie...

Gość Justynka024223
Najgorsze jest to, ze uwazam sie za osobe ocvzytana w tym kierunku. Antykoncepcja jest u mnie na pierwszym miejscu ale w sytuacji takiej jak ta przestalam racjonalnie myslec... Moze sama sobie to wszystko dodatkowo wmawiam i mam efekty:(