Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mango12345

czy powinnam sie martwic???

Polecane posty

Gość mango12345

jestem z mężem ogólnie 15 lat(chodzenie + małżeństwo) na poczatku naszego związku zabezpieczałam sie wszystkim (miałam 15 lat)gumki, globulki i tabletki antykoncepc., trwałao to może pierwsze 2,3 lata, potem nie zabezpieczalismy sie wogóle i nie robimy tego do tej pory, nie spieszymy sie z dziecmi tym bardziej że zakończyłam teraz pierwszy rok studiów, ale czesto myslimy i rozmawiamy bo juz brakuje nam dzieciaka, w domu jest tak cicho..., nawet kota sobie kupilismy, w związku z ty moje pytanie, czy powinnam sie obawiac że moge byc bezpłodna? Dodam że w tej chwili mam małe problemy z chormonami co objawia sie zwiekszoną potliwoscia, owłosieniem i wiem że musze iśc do lekarza (jakos nigdy nie ma czasu), ale jak byłam młodsza miałam chyba z 6,7 razy zapalenie przydatków na co prawie zawsze lądowałam w szpitalu, do dzisiaj często miewam bóle jajników co szczególnie odczuwam podczas sexu. Sex uprawiamy średnio 2 razy w tyg, nie zawsze mąż kończy w środku ale czasami się zdarza, poradzcie czy powinnam się przejmowac że jeszcze nie jestem w ciąży nawet z przypadku ? jak narazie jestem zadowolona ale mam 30 lat i kurcze boje się, nie wiem, czy może naprawde jest ze mną cos nie tak czy powinnam sie martwic, bo nie powiem ze od ok 3 lat czesto o tym mysle, doradzcie

ja bym sie martwiła, częste stosunki bez zabezpieczenia przez kilka lat i bez efektów, problemu hormonalne (przez H) oraz przebyte kilka zapaleń przydatków to moim zdaniem dostateczny powód do badań płodności, idź do lekarza, pogadaj, na pewno zleci Ci jakieś badania w tym kierunku

Gość małamini
a jak sie je robi, ile czeka na wyniki i ile to kosztuje?

to pewnie zależy od tego gdzie sie robi, ceny mogą być różne, nic więcej na ten temat nie wiem, radzę sie wybrać do lekarza ginekologa i wszystkiego dowiedzieć

Gość małamini
kurcze pójde do tego lekarza bo mąż zdrowy nigdy praktycznie nie był chory poza zapaleniem oskrzeli pare razy a ze mną non stop cos jezu jak bym sie urodziła żeby byc chora czasami bokami wychodzi, ale pójde bo jeżeli sie okaże że ... jezu ani nie chce myslec

Gość małamini
ten nik mango12345 tez jest mój sory za pomyłke