Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale o co chodziii

pomocy!!! coś jest mojemu spu...

Polecane posty

Gość ale o co chodziii

proszę jeśli ktoś wie co to może być niech mi pomoże. West terrier - od wczoraj wieczoram nie odstępuje mnie na krok, kładzie się przy moich nogach, łasi się, w nocy wręcz po mnie chodził, kładł się przy glowie przy nogach by być bardzo blizko. Dzis nadal się łasi, ale zauważyłam też że sie cały trzęsie, jest osowiały, nie ma energii co to może być??? do weterynarza ide dopiero po 12 bo tak przyjmuje..

Gość ale o co chodziii
no tak z nerwów myle klawisze, psu miało być w tytule!

Gość no tak!......
mojej siostry pies tak robił jak, miał nastąpic atak padaczki.

Gość no tak!......
tzn jak mial nastapic atak padaczki ale u psa, nie siostry ;) Szukal towarzystwa ludzi, lasil sie jak kot, byl wlasnie osowialy nie reagowal na komendy. Wtedy juz bylo wiadomo ze go w najblizszym czasie "zlapie". Ale moze u Twojego psiaka to moze nie byc to.

Gość biduuuulek kochany
przytul go mocno i ukochaj :-( biedny misiu moze to głupie, ale się popłakałam :-O chyba okres mi sie zbliża :-( a myślisz, z eon cierpi jakoś? wydaje jakieś piski itp?

Gość ale o co chodziii
nie piszczy tylko się biedactwo trzęsie... boleć chyba nie boli za bardzo ale źle się czuje to na pewno... Przytulam go, w nocy spał z nami w łóżku przytulony raz do mnie raz do męża. o tej padaczce też czytalam w necie, mam nadzieje że to nie to.

Są leki przeciwpadaczkowe które bardzo jakby co pomagają.Przytulaj psiaka,możesz mu zmierzyć temperaturę,będziesz wie ej wiedziała.Jak zbliża się napad padaczkowy to będzie w normie.Tdmperaturę,to pewnie wiesz bada sie w odbycie psiaka ,możesz ludzkim termometrem też.Pamiętaj psiaki mają inną skalę temperatury w zaleznosci od wieku ,wagi psa.

Gość ale o co chodziii
a czy możliwe że ta padaczka ujawni się dopiero po 2 latach u psa?

Tak,chyba możliwe bo kiedyś widziałam dokumentalny film jak facet ratował swojego psiaka myśląc że ten umiera,okazało sie ze 5 letni psiak miał atak padaczkowy,stąd wnioskuję ze włascie ciel nie widział wcześniej takich ataków.

Gość n ggfjgfjhgfj
psy się tak zachowują gdy je coś boli lub coś złego im się dzieje ogólnie...idź do veta! nie czekaj ...

Gość biduuuulek kochany
przeciez napisała, ze idzie o 12. Już teraz ma iśc i stać 2h ;-) ja dlatego nie chcę mieć psa, bo sama wiadomosć o Twoim mnie rozwaliła, a przeciez nawet go nie kocham. Gdybym miała psa i coś by mu sie działo, to bym oszalała z rozpaczy :-( Ukochaj go mocno i koniecznie napisz, jak wrócicie, dobrze?

Gość biduuuulek kochany
wróciłas juz? napisz prosże

Gość biduuuulek kochany
wróciłaś???????????????????????????? :-P