Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ProffesionalDreamer

miał być ślub, nie będzie nic.......

Polecane posty

z dnia na dzień runął mój świat, zmienił się mój światopogląd o 180stopni, wszystko jest nie tak jak być powinno.....miłość jak z bajki, tygodnie spędzone na planowaniu wesela, czułam że jestem tą jedyną, najważniejszą, taką szczęśliwą......wszystko sie potoczylo tak szybko usłyszałam na miesiac przed ślubem że decydując się na zamążpójście powinnam liczyć się z konsekwencjami bo przeciez to normalne ze zadnej facet nie wytrzyma długo przy '"JEDNEJ DZIURZE" -ja mam ślub a on myślał że tym sposobem ma przyzwolenie na romansowanie........ślub nie odnacza dla niego bycie razem na dobre i na złe,miłość wiernosc.....tylko przyzwolenie na inne kobiety.....w zyciu bym nie pomyslala ze mezczyzna mojego zycia ma takie poglady,na pytanie czemu mi mowil o milosci wiernosci,od 4 lat ze jestem ta jedyna uslyszalam ze przeciez wszystkie baby lubią takie pierdolenie i nie wiele ma to wspolnego z rzeczywistoscia. byl na mnie wsciekly ze jestem tak naiwna.byl wsciekly ze naprawde mu uwierzylam. "w jakim ty swiecie zyjesz dziewczyno?!!". zostałam sama bez planów bez marzeń bez celu....wszystko sie ulotniło z dnia na dzień.

Gość natalia9991
uciekaj od tego chama jak najszybciej, sa jeszcze na tym swiecie normlani faceci

Gość wawawwwawwawaawwaww
Współczuję :(:(:(:(:(:( Ale dobrze, że teraz się dowiedziałaś a nie po ślubie. Jesteś ładną i na pewno mądrą kobietą :) Znajdziesz kogoś, kto na Ciebie zasługuje :) Głowa do góry.

Gość ojojojoj jak mi cie szkoda
sama dawala temu palantowi swoją dziurę przez 4 lata bez slubu a teraz wielkie zale na forum

Gość super boys
nie dziwię się ,że Cię zdradził ,nikt się nie zwiąże z takim maszkaronem a kinol masz obrzydliwy...tfu dobrze że facet w ostatniej chwili się wycofał:)

Gość mimimou
powiem Ci ze masakra totalna , naprawde wczesniej takich slow nie byloo , jakis symptomow ? i tak nagle miesiac przed wyszlo ? jestes bardzo ladna :)

Gość wawawwwawwawaawwaww
Odezwały się zazdrosne piękności ;) hehe jakie to forum jest żałosne. Na żywo to dupodajki odstraszające wyglądem a na forum wielkie panie.

Gość super boys
zrób sobie operacje plastyczną nosa to może któryś z łaski swojej się zlitruje ,bo póki co marne szanse...

Gość gfgghhjhjhjh
nie no ladna jest przeciez. to najlepszy przyklad na to, ze ladne dziewczyny tez dostają kopa w tylek od facetow :D buhehehehe a brzydule tak sie przejmują swoim wygladem, teraz widzicie, ze nawet super wyglad nie pomoze, jak facet ma odejsc i tak odejdzie

Gość bo za ładna nie jesteśśśśśśś
i stara

Gość a mówił ci ktośk iedyś
wygląda jak wyleczona z downa

zalozylam ten watek zeby zeby otrzymac troche wsparcia a nie czytac komentarze na temat swojego wygladu wiec nie dziwcie sie mojemu zniechęceniu w prowadzeniu dyskusji....:/

Gość Moniuśśśśśśśśss
skoro dałaś zdjęcia, to chyba to normalne, że będą komentarze. Zreszta ja bym takich zdjęć nie dawała, bo nie są za ciekawe. Nie wiem co tobą kieruje. Może masz zbyt wysokie mniemanie o sobie, bo pięknością raczej nie grzeszysz i taka masywna jesteś.

Gość mnie sie jednak w głowie
nie miesci,zeby przez 4 lata powaznej znajomosci nie poznac blizej faceta. Juz sam fakt, ze wyraza sie wugarnie , chamsko - nigdy mu sie to przedtem na zaden temat nie zdarzalo? na co liczyłas? kamufolwal sie przez te lata? Nagle go cos opetało? - jakos nie wierzę. Na przyszlosc jednak miej oczy otwarte, bo romantyzm, romantyzmem, ale zadawac sie trzeba z ludzmi na poziomie i takimi, ktorzy cię szanują. Nie wyobrazam sobie, zeby moj maz, nie ideał w koncu, cos takiego kiedykolwiek powiedział , zwaszcza w tej formie. Mysle ,ze jestes jednak dosc beztroska, chocby wrzucanie zdjec w neta mozze spowodowac ( i powoduje) chamskie komentarze - potrzebne ci to? \Myse, ze znajomosci traktujesz zbyt plytko, wazniejszy jest dla ciebie wyglad, strona fizyczna, mniej wnętrze. Sorry, wygda tana to, ze cie zjechalam, ale traktuj te uwagi jako zyczliwe , bo przeciez piszę ku przestrodze - zebys miala tego swiadomosc i zeby ci bylo lepiej w przyszłym zyciu. Zycze ci tego.

Jesteś naprawdę ładną kobietą! A co do twojego ex to lepiej że wyszło to teraz a nie po ślubie... Dziękuj Bogu że wyszło jak wyszło..

Gość Moniuśśśśśśśśss
no to widać, że jestes kacza. Brzuch masz duży, twarz taka z wielkim czołem i nosem, nieciekawy zgryz i te bary :-(.

Gość Zenobi34
Kurde tak patrzę na cię i masz taki chamski wyraz twarzy, wulgarny, jak burdel mama...

Gość męską szczenę masz
kochanie

Gość aabbccddeeffgg
czy dziewczyna założyla temat: oceńcie mnie? albo jak się podobam ? WYGLĄD nie ma nic do rzeczy-facet z którym planowałaś spędzić życie okazał się być chamem i kretynem :O w sumie lepiej sie stało ,że przed ślubem to wyszło na jaw nie przejmuj się mimo ,że na pewno boli i czujesz się beznadziejnie -uszy do góry a on niech spierdala na bambus

Zenobi34-ale jesteś jebnięty/a chciałabym wyglądać w połowie tak jak Ona

Gość mnie sie jednak w głowie
no i sama widzisz, chamskie komentarze do zdjec- jestes normalna dziewczyna, a tu robia z ciebie jakiegos potwora. Do tego , jak cie ktos pozna na ulicy ( a swiat jest maly ) moze dodatkowo wysmiac" o! ale ja facet potraktowal przed slubem, widac jest beznadziejna. Skoncz , dziewczyno z tym ekshibicjonizmem i zacznij traktowac siebie bardziej powaznie. Jak sama nie zadbasz o wasny honor, to tak bedzie, jak jest.