Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ProffesionalDreamer

miał być ślub, nie będzie nic.......

Polecane posty

Ale jesteście wredni,laska ma problem a wy zdjeciami się przejmujecie. Zawsze się znajdą jakieś głąby

Gość mońcia80
ale z was wieśniaki, typowe polaczki. dziewczyna chce się wyżalić, prosi o radę i słowa otuchy a wy o jej wyglądzie. wygląda całkiem nieźle. zresztą, kwestia gustu zakompleksione buce. pokażcie siebie skoro tak ją krytykujecie za wygląd.nie przejmuj się Professional... tu jest mnóstwo gówniarzy teraz, wiesz... wakacje. sama widzisz jaki poziom. żal komentować w ogóle. nie zwracaj uwagi, bo jeszcze bardziej będą dowalać. pogoda gówniana to gniją przed kompem i szczerzą michy jak komuś dowalą. prostaki i tyle! odbicie lustrzane rodziców. oby sami nie mieli dzieci. a ty olej kolesia i ciesz się, że teraz wyszło a nie po ślubie. teraz będzie źle, ale jedyne co mogę powiedzieć to ten banał, że czas leczy rany. ja o tym wiem doskonale i cieszę się, że sama kopa dostałam dawno temu, bo z pewnością teraz bym była rozwódką z co najmniej jednym dzieckiem. poboli i przestanie. niestety nic więcej nic się nie da zrobić. jedyne co, to musisz się czymś zająć żeby zbyt dużo nie myśleć. POWODZENIA MALEŃKA :)

Głowa do góry! Trafiłaś na idiotę, bywa... Nie Twoja wina. Teraz nie pozostaje nic innego jak życzyć Mu "powodzenia" a Jego rzeczy wyrzucić za okno Choć nie będzie to proste...

Gość Ofermy I inne debileu
FAcet Cham to raz Dobrze ze teraz rozstanie to dwa Ladna to nowego znajdzie Ale zdjec Za chuj w takiej syt bym nie pokazala

Ofermy I inne debileu miała je ustawione w stopce, po co ma specjalnie zmieniać???

Gość a ja mam gorzej
Co ty kobieto jakbym tak wyglądała jak ty to wcale bym się niczym nie przejmowała. Pozdrawiam. A kłamcom i oszustom mówimy kategoryczne NIEE :)

Gość MAX 22
Masz świadomość swojej urody ale faktycznie niepotrzebnie wrzuciłaś tutaj swoje zdjęcia bo u mniej urodziwych wzbudziłaś wściekłość i zazdrość. Poza tym teraz niepotrzebnie rozpaczasz , zamiast być z siebie dumną że póżno bo póżno ale przejrzałaś na oczy i umiałaś odejść. To znaczy że wiesz czego oczekujesz od życia i bardzo dobrze , jesteś młoda i masz prawo się pomylić w ocenie innych to Cię uczuli na zachowanie przyszłych wielbicieli. Nie rozumiem tylko po co chcesz tak młodo za mąż wychodzić , zamiast inwestować w siebie ucząc się bo to by pozwoliło Ci na usamodzielnienie się w życiu. Nie wiadomo na kogo jeszcze trafisz a jak będziesz miała dobre wykształcenie, pracę a może dorobisz się z czasem wlasnej firmy to jak żałosny dupek Ci podskoczy to zawsze będziesz mogła pokazać mu gdzie jego miejsce. Pomyśl i weż sobie do serca te rady, bo są naprawdę dobre. Niewspółczuję Ci zerwania , ale gratuluję bo uniknęłaś złego losu.

Gość mońcia80
p.s. moim zdaniem jesteś bardzo ładna i nie zauważyłam, żebyś miała nos "ponad przeciętny" :)

max22 dziekuje Ci ale wcale taka mloda juz nie jestem. a zdjecia mialam juz wczesniej jak wiele innych osob na forum i nigdy sie nie spotkalam z zadnym komentarzem na temat mojego zdjecia-az do teraz jak mam problem,nie ma to jak kopnąć leżącego.

Gość a ja mam gorzej
EE tam pełno to desperatów co nawet miss Universe by coś zarzucali. Posłuchaj starszej i bardziej doświadczonej koleżanki.

Gość faciooo
brzydkaś jak noc ,a gilon masz paskudny

Teraz już cała wieś wie, o kogo chodzi:D Niedługo dowiedzą się twoi znajomi, rodzice, jego rodzice, rodzeństwo i ciocie z drugiego końca Polski. Gratuluję:) A co do faceta - mam taką osobistą teorię, że odpowiedni typ kobiet przyciąga odpowiedni typ mężczyzn.

Gość kirek1122356
ja sie ciesze ze twój facet wkładał ci kutasa w twój ładny pysk :) a ty mu ssałaś :)

Gość OneTwo
czarnula2323 wyglądasz jak maszkara.

Gość mnie sie jednak w głowie
i jeszcze uwaga: jesli pokazujesz publicznie swoje zdjecia, po czym opisujesz intymne jednak sytuacje, ktore dotycza nie tylko ciebie, ale i drugiej osoby. Jest to rownowazne temu, ze napiszesz - Pan Ikisnski ( tu imie i nazwisko) zachowal sie tak i tak, powiedzial to i to. Poprzez zdjecia twoje i jego wypowiedzi nie sa anonimowe.To nie jest zchowanie z klasą, a fakt, ze facet jej tez nie ma, nie usprawiedliwia ciebie.

Gość MAX 22
Jeśli nie masz 30 stki to jesteś bardzo młoda, a po 30-stce jesteś po prostu młoda. Teraz masz doła a tutaj starają się dowalić Ci wariatki małolaty które są zielone z zazdrości, po prostu nie czytaj ich bo głupimi wpisami nie zaśmiecaj sobie głowy.

Gość czarnula2323
OneTwo o Tobie lepiej sie nie wypowiadac