Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ProffesionalDreamer

miał być ślub za miesiąc, nie będzie nic........

Polecane posty

z dnia na dzień runął mój świat, zmienił się mój światopogląd o 180stopni, wszystko jest nie tak jak być powinno.....miłość jak z bajki, tygodnie spędzone na planowaniu wesela, czułam że jestem tą jedyną, najważniejszą, taką szczęśliwą......wszystko sie potoczylo tak szybko usłyszałam na miesiac przed ślubem że decydując się na zamążpójście powinnam liczyć się z konsekwencjami bo przeciez to normalne ze zadnej facet nie wytrzyma długo przy '"JEDNEJ DZIURZE" -ja mam ślub a on myślał że tym sposobem ma przyzwolenie na romansowanie........ślub nie odnacza dla niego bycie razem na dobre i na złe,miłość wiernosc.....tylko przyzwolenie na inne kobiety.....w zyciu bym nie pomyslala ze mezczyzna mojego zycia ma takie poglady,na pytanie czemu mi mowil o milosci wiernosci,od 4 lat ze jestem ta jedyna uslyszalam ze przeciez wszystkie baby lubią takie pie**olenie i nie wiele ma to wspolnego z rzeczywistoscia. byl na mnie wsciekly ze jestem tak naiwna.byl wsciekly ze naprawde mu uwierzylam. "w jakim ty swiecie zyjesz dziewczyno?!!". zostałam sama bez planów bez marzeń bez celu....wszystko sie ulotniło z dnia na dzień.

Gość Złota_Lilia90
Współczuję :( I jak tu wierzyć facetom? Podobno są jeszcze nieliczni porządni. Daj sobie spokój z tym śmieciem, nie wracaj przypadkiem do niego. Mam nadzieję, że jeszcze znajdziesz sobie kogoś lepszego.

autorka poleciała na babiarza więc nie powinna sie dziwic ze on tak gada :O

autorka poleciała na babiarza więc nie powinna sie dziwic ze on tak gada :O

Gość nie smutajjjjjjjjj
on jest jakiś upośledzony czy co? ślub to dla niego oznaka wolności seksualnej? Przykro mi ale pokochałaś totalnego imbecyla :-O Jetsę bardzo ładna i z penwością pokochasz jeszce kogos normalnego. Powodzenia

ona jest ładna więc poszukała sobie jakiegos machgo albo bad boya więc niech cierpi skoro głupia

Gość no dokładnei tak
CO SIĘ MARTWISZ, CIESZ SIĘ ŻE ZA NIEGO NIE WYSZŁAŚ ZA MĄŻ

Gość nie smutajjjjjjjjj
kremik i po co ja wyzywasz? zrobiła Ci coś? znasz ją? w tym układzie akurat facet okazał się debilem a Ty piszesz, że ona jest głupia :-( ona jest/była zakochana, jak kiedyś pokochasz to sam zrozumiesz ;-)Bądź miły ;-)

Gość nie smutajjjjjjjjj
no jak go poznawała to nie miał no czole napisane DEBIL ;-) i często jest tak, ze debile się dobrze ukrywają

Gość belerofront
wybrała bo była na początku iskra i motylki:D, tak się kończy jak się leci na emocjach a nie zastanawia kim na prawdę jest osoba, z którą chcemy być i jeszcze ma się parcie na ślub, kolejny argument przeciwko

Gość żabażaba
Ciesz się kobitko,że przed ślubem otworzył Ci oczy... Gorzej gdy otwierają po nim, kiedy są już dzieci... Przy następnym facecie patrz uważniej! I nie łam się, bo straciłaś tylko zwykłego gnojka...:)

Gość belerofront
po co ludzie zakładają tematy skoro je zostawiają zaraz po założeniu?

Gość OneTwo
Nie pierdolcie, porządnych i normalnych nie wystarczy dla wszystkich. Zostaną Wam jebnięci, albo jakieś ludy kolonialne z Afryki Pn i Bliskiego Wschodu.

Gość MOja dupa
Cream ma racje, sama sobie wybrała bad bota czy tam ruchacza to teraz ma. Lecicie na takich bo to takie romantyczne, "dla innych jest zły ale dla mnie będzie cudowne" jakie to sweet. Kurwa a ponoc mamy XXI wiek :/

Gość to naprawdę prawda???
Ciekawa jestem w takim razie jak wygląda rodzina tego chłopaka i stosunki między jego rodzicami. Nie wierzę, że sam sobie to wymyślił, musiał wynieść taki przykład z domu. Swoją drogą autorko - padnij na kolana i suń do Częstochowy w podzięce, że objawił Ci tę swoją mądrość życiową przed ślubem!

Gość Zinnka
Przykre. I bardzo ci wspolczuje. Mam nadzieje, ze nie tuszujesz tego przed jego i swoja rodzina! O takim dranstwie trzeba mowic wprost i glosno, pamietaj.

Gość gfgghhjhjhjh
a mi jej nie szkoda, dawala dupy bez slubu przez 4 lata a teraz zgrywa pokrzywdzoną, dobrze ci tak szmato

Gość belerofront
oho, mohery się zlatują :D

Gość nieprofesjonalistka
Rozumiem, że po takim czymś świat może się zawalić. Nie rozumiem co masz na myśli pisząc, że Twój światopogląd zmienił zwrot na przeciwny. Twój facet przez 4 lata mówił Ci o miłości i wierności. Czy masz jakąś informację na temat jego niewierności w ciągu tych 4 lat? To, że "coś mu odbiło" właśnie teraz, że właśnie teraz tak chamsko się wobec Ciebie zachował, może świadczyć o tym, że "ma coś nowego na oku". Zachował się debilnie. Na to, że sam fakt Waszego rozstania był dla Ciebie szokująco zaskakujący, nałożył się jeszcze sposób rozstania. Nie dziwi więc zmiana Twojego postrzegania wszystkiego co Cię łączyło z tym ŚMIECIEM o 180 stopni. Ale nie dopuszczaj do siebie myśli, że jeżeli ten facet okazał się ŚMIECIEM, to "wszyscy faceci" tacy są.

Gość tak autorko zdanie nasuwa się
prowo jak nic-albo debila pisze-znać faceta tyle czasu i nie rozpoznać ZADNEGO SYMPTOMU??/ BZDURA TO NIEREALNE!

Gość belerofront
oho bo ja jestem kurwa a nie mocher, pieprzę sie z kazdym :D ohohoho

Gość karolinkaaaaaaaaaaaa
jesli to ty na tych zdjeciecha to ten facet to jakis jest popierdolony taka piekna dziewczyna mu sie trafila a on jeszcze mysli o ruchaniu na boku........ debil

Gość a może tak:
Bardzo Ci współczuje autorko,ale tak jak tutaj piszą,lepiej teraz niż po kilkunastu latach małżeństwa gdy już będą dzieci.Mój się ujawnił w ubiegłym roku po 11 latach. Doszedł do wniosku że fajnie by było spróbować z innymi partnerami i później podzielić się spostrzeżeniami :/ Nie wiem czy facetom po kilkunastu latach coś odbija czy to norma.Ale wiem że nie jest za ciekawie :)

nie koniecznie debil moze on rucha inne ładne panny a autorka to idiotka jesli po 4 latach nie zauwazyła ze cos jest z tym kolesiem nie tak :O

Gość belerofront
o, widzę, że mam już wielbiciela-podszywacza :D

"ślub nie odnacza dla niego bycie razem na dobre i na złe,miłość wiernosc.....tylko przyzwolenie na inne kobiety....." a dla kobiet przyzwolenie na tycie :D coś za coś :classic_cool: a poważnie - ja nie wiem, skąd wy takich kretynów bierzecie :o

Gość no fakt, gdyby była
brzydka to by wyjaśniało sprawę... :O

Gość mmgmm
całe szczęście że w tej swojej "głupocie" umieją sie przynajmniej trzymać z dala od takich jak cream....