Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilly82

czy za wczesnie za test ciazowy?

Polecane posty

Gość lilly82

Witam Czy jesli wykonam test jutro tj 23dc (przy cyklach 29-30) to bedzie za wczesnie? Czy taki o czulosci 10ml moze juz cos wykazac czy jednak sie wstrzymac? Ta niepewnosc mnie dobija :( ...

Gość a w jakim celu
zbyt wcześnie. Czekaj do terminu @.

Gość lilly82
Dzieki. tak naprawde liczylam tylko na to, ze ktos ostudzi moj zapal do robienia testu. wiem ze jeszcze za wczesnie. martwie sie bo ten cykl jest calkiem inny od poprzednich - zazwyczej mialam straszne bole jajnikow i krzyza oraz mdlosci ktore utrzymywaly sie od ok owulacji az do @. w tym miesiacu nic, kilka razy zaklul mnie jajnik i czulam leekie skurcze macicy ale moze ze 3 razy. zauwazylam tez ze cera mi sie stanowczo poprawila. no nic zaczekam jeszcze albo pojde na bete jutro lub pojutrze.

Gość a w jakim celu
proponuję się nie wkręcać odstępstwami od normy. Sama miałam nietypowe bóle piersi i byłam pewna że się udało a tu okres nadszedł punktualnie. A kiedy zaszłam to cykl był taki jak zawsze.

Gość lilly82
wiem, ze lepiej jest sie mile zaskoczyc niz niemile rozczarowac ale to jest silniejsze od kogos kto czeka z upragnieniem na dwie kreski...okropne to czekanie :P

Gość fgty jtyfn y
hahaha fajnie że ci sie cera przez kilka dni poprawiła :D nawet jesli doszłoby do zapłodnienia to na poprawe cery stanowczo za wczesniej. Czytając was dziewcyzny mozna mieć niezły ubaw. Liczyć skurcze macicy, każde kłucie w jajniku czy cyckach, wmawiac sobie ciążę i robić test w 23 dniu cyklu. TRAGEDIA :O

Gość lilly82
Jestem w ciazy :)

Gość hej hej to ja
gratuluje, i kiedy robilas ten test?

Gość lilly82
juz w piatek wyszedl pozytywny i od tego czasu zrobilam chyba 10 roznych testow i kazdy pozytywny - zmienialo sie tylko natezenie tej drugiej kreski w zaleznosci od czulosci testu. Dziwne bo robilam bete w srode rano i wyszla negatywna. i patrzac na termin @ to powinnam dostac dopiero za 2 dni tylko owulacja przyszla wczesniej w tym miesiacu wiec pewnie termin spodziewanej miesiaczki tez sie przesunal. mam nadzieje tylko ze @ nie przyjdzie i nie bedzie to ciaza biochemiczna....

Gość hej hej to ja
nie wkrecaj sie negatywnie. ja tez czekam na czas kiedy wykonam test...