Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już nie mogę tego znieśc

Sposób na sąsiadów???

Polecane posty

Hej wszystkim, piszę tutaj bo mam nadzieję że pomożecie znaleźc rozwiązanie. Otóż mam bardzo uciążliwych sąsiadów, strasznie hałasują puszczając muzykę w ciągu dnia, więc nie zakłócają ciszy nocnej. Szklanki mi na stole podskakują jak grają i robią tak z przerwami przez cały dzień. Np 5 min muzyka na maksa za chwilę trochę ciszej i za chwilę znowu na maksa i tak np 20 min i 20 min przerwy. Wiem że mozna wzywac policję jako zakłócanie spokoju, ale oni są dośc mściwi i nie chciałabym żeby powybijali mi szyby w aucie. Znacie jakieś sposoby, które w jakiś sposób dadzą imn popalic, ale które by nie wskazywały bezpośredniona mnie?

Gość tylko onno
napisz anonimowy list, podpisany: mieszkańcy lub sąsiedzi...z prośbą o właściwe zachowanie, mysle że nic to nie da bo kulturalni i inteligentni ludzie licza się z czyjąś obecnością za scianą i nie potrzebują upomnień ale zawsze możesz próbować (list włóż im do skrzynki pocztowej)

Gość kup specjalną płynę
np. z piłowaniem drwa albo z płaczem niemowlecia. zwykle to taki zestaw jest, gdzie jest kilka odgłosów i im puszczaj!

Ostatnio jak zwróciłam sąsiadowi uwagę to było dobrze przez półgodziny. Wogóle na moja uwagę odpowiedział że on ma dobry humor i ma ochotę słucha muzyki i o co wogóle mi chodzi. Ręce opadają...

Gość NamietnyKochanekAnalnyX
dobry pomysł nasraj dziadowi.

Pomysł niezły tylko że chyba mało skuteczny ;)