Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ProffesionalDreamer

chcę mieć kochanka

Polecane posty

nie chcę znowu,po raz kolejny się zawieźć. angażować a na końcu odwoływać ślub. panowie którzy macie kochanki-jaki macie do nich podejście? jesteście w związkach, macie żony? nabawiłam się w związku wielu kompleksów ale wg.przyjaciółek jestem dość atrakcyjna...może kochanek pomoże mi odbudować poczucie własnej wartości?:/

Gość belerofront
myślałem, że to twój facet odwołał ślub a nie ty? jeden temat olałaś i już zakładasz drugi?

Gość belerofront
ale na które pytanie, tak?

Gość sgkomsush
nastepna jebnieta na forume 💤 nic dziwnego ze cie facet olal wrzacymi szczynami

Gość belerofront
limitu nie ma ale jaki sens zakładać temat i później się w nim nie udzielać?

Gość Zinnka
Limitu nie ma, ale jak zakladasz temat i ludzie cos pisza, to fajnie by bylo, abys brala w tym udzial. A ty to olewasz i zakladasz nowy. To rozstanie z narzeczonym chyba ci troche pomieszlalo w glowie, bo zachowujesz sie niestabilnie. Jeszcze raz wyrazy wspolczucia.

Gość sdfg
to szukaj kochanka wśród znajomych,kolegów w pracy a najlepiej zonatego

Gość śliwowica
Expresowe otrząśnięcie z bezdennej rozpaczy...:(

Gość Mr Hyde w czerni
Ale jesteś ładna :) Nie sądze żebyś miała problemy ze znalezieniem kochanka. Będzie miał farta ;)

Gość i po co?
i w czym problem?

Gość nieprofesjonalistka
"kochanek pomoże mi odbudować poczucie własnej wartości?" ProffesionalDreamer, czytając poprzedni twój topik uważałam Twojego faceta za BEZWARTOŚCIOWEGO. To co zaczęłaś pisać tutaj świadczy o tym, że Twoje "poczucie własnej wartości" jest bliskie wartości obiektywnej. Spróbuj mnie przekonać, że się mylę. Mylę co do tego, że jesteś tak samo GÓWNOWARTA jak tamten gość i to, że byłaś z nim 4 lata było jakimś Twoim zaślepieniem.

Gość belerofront
a gdzie ty się udzielasz na drugim topiku bo jakoś nie zauwazyłem, chyba naprawdę jesteś jakaś niepoważna albo niedojrzała emocjonalnie tudzież jesteś w szoku po rozstaniu i nie wiesz co czynisz

zaluje ze cokolwiek napisalam jednak dzielenie sie swoimi problemami i przemysleniami na forum to duzy błąd. czujesz sie źle-chcesz czuc sie jeszcze gorzej-napisz cos o sobie na forum. wielkie dzieki. narazie

Gość nieprofesjonalistka
Jeżeli oczekiwałaś wyrazów współczucia, a nie bardzo różniących się od siebie opinii i ocen, z którymi miałaś okazję polemizować, to żegnam Cię bez żalu. Ale oczywiście z wyrazami współczucia.