Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mercy_97

Czy można...?

Polecane posty

Gość Mercy_97

Jak sądzicie, czy można w miesiąc schudnąć 8kg stosując się do tych zasad? 1. jeść co 2,5 godziny 2. nie jeść produktów o wysokiej ilości kalorii 3. ćwiczyć minimum 2 x w dzień 4. pić zieloną herbatę 5. jeść owoce i warzywa 6. eliminować słodkości z menu 7. nie jeść po 18 godzinie 8. wypijać 1,5 litra wody mineralnej niegazowanej. Mam 14 lat, ważę 55kg, mam 156cm wzrostu. Może polecicie mi jakieś inne diety?

Gość MAX 22
Dieta podana przez Ciebie jest bardzo dobra ale dołącz do tego jazdę na rowerze, wrotki , skakankę i po prostu więcej ruchu. Powodzenia

Zapomniałam dodać, że 2 razy biegam.Po 30 minut. Dziewczyny, wy nie wiecie jak wyglądam...ile tłuszczyku na brzuchu.

Stosując dietę schudniesz globalnie (z cycków tez poleci), a nie tylko z brzucha. WIększość zasad podanych przez ciebie możesz i tak wprowadzić jako zdrowy tryb życia.Tylko przemyśl to i dostosuj do własnego rytmu dnia (np.możesz jeść po 18.00,ale najwyżej 3 godziny przed snem). Nie ma sensu przez miesiąć ćwiczyć 5rayz dziennie jak szalona,a potem odpuścić.Lepiej wprowadz jakąś serię ćw na stałe (min.30minut). Poza tym twoja waga jest prawidłowa.Zamiast się odchudzać - wymodeluj mięśnie nrzucha (np.erobiczna 6 weidera).

Gość dffdfgfggh
przejdź na wegetarianizm maloletni kaszalocie