Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani z 2 kotami

Hotel dla zwierząt

Polecane posty

Gość Pani z 2 kotami

Witam. Mieszkam w Krakowie, w sierpniu wybieram się na wakacje nad morze. W domu mam 2 koty, które chciałam na ten czas oddać do hotelu dla zwierząt. Czy ktoś może korzystał z takich usług? Nie ukrywam, że trochę się martwię. Czy można zaufać takim miejscom?

Gość Kot Marian
Mój psiak oszalał po 7 dniach pobytu w takim hotelu i nigdy nie był taki jak przed ... Poproś znajomego , sąsiada , przyjaciela niech da jeść , wyczyści kuwety , pobawi się trochę

Gość hbvkbjk
dałam tam psa na 2 dni odebrałam chorego ,przeziebionego-miałm swoj slub i do dzis zaluje-NIE POLECAM

Gość lllllllll
po hooj wam szkodniki w domu? albo wczasy albo zwierzęta, co za puści ludzie

ja mam taka opieke dla zwierzat jako prace na wakacje ale t w moim domku w prywatnym domku nie ze jakies s pomieszczenia specjalne dla tych psow pokoiki. tylko normalny dom i obecnie nie mam zadnych zwierzat ale ostatnio mialam 2 pieski i sobie normalnie chodzily po domciu bardzo fajne byly ja sie nimi opiekowalam wyprowadzalam na spacery poprostu w rodzinnej atmosferze byli wszystko bylo im dobrz zadowoleni byli. a w takim prwdziuwynm hotelu to nie wiadomo co ci robio ze zwierzeciem bo tam tyle tych zwierzat ze no nie wiesz czy rzezczywiscie jest taka indywidualna opieka.

kazde zwierze przyjmuja i nie bede klikac w twoj link!

Gość margo-78
ja w zeszłym roku zostawiałam psa na tydzień, hotel znalazłam przez panorame firm i okazał się bardzo fajny. Kompetentni ludzie, zwierzaki miały dobrą opieke i warunki, jakbym miala jeszcze raz zostawiać tam psa to bez wahania. Ustaliliśmy co będzie jadł itd., miał swój boks ale bawił się z innymi psami jak je wypuszczali, nie wyglądał na jakiegoś zaniedbanego jak po niego wróciliśmy. Na pewno jest to dla zwierzaka stres za 1 razem bo może myśleć ze go na zawsze zostawiłaś, dobrze jakby ktoś kto go zna go tam odwiedził.