Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana zawstydzona

pomocy... wstyd, lekarz...

Polecane posty

mam prawdopodobnie pasożyty, ale wstyd mi iść do lekarza, chyba się załamie, nie wiem co mam zrobić, może weźmie mnie za brudaske? A ja naprawdę bardzo dbam o higiene, nie wiem jak to mogło się stać... Czy ktoś z was ma cos takiego za sobą?

Gość madzikaaaaa
Moi siostrzeńcy mają takie badania co jakiś czas, kontrolnie. Nie uważam, żeby to był wstyd, - wiadomo, można je załapać z różnych powodów. Idź do lekarza i tylko pomyśl - tyle ludzi się tam przewija, że on w życiu Ciebie nie zapamięta i już na pewno zachowa się profesjonalnie. Nie takie rzeczy w życiu widział ;)

Gość hfugkhjhh
a czego ty sie wstydzisz????

Gość hfugkhjhh
wolisz mieć robale w sobie, fujj zamiast iśc do lekarza ble pomyśl o tych larwach białych, które łażą Ci po jelitach albo.. fuuuj

Gość jaro==33
a od czego ? pewnie masz psy w domu

najbardziej wstydze się tego, że może uznać mnie za brudaske... nie nie mam żadnych zwierząt... zawsze myje ręce, dbam o higiene...

Gość szyyybkoooo
to może najpierw zrób sobie prywatnie badania (kału) (w każdym laboratorium zrobią) w kierunku pasożytów i wtedy z wynikiem do lekarza,bo lekarz i tak Cię wyśle na badania i będziesz poóźniej musiała do niego wrócić po leki

Gość bukaaa
W naszych czasach niezdrowego odzywiania robale to normalna sprawa. gwarantuje ci, ze lakarze widzieli już nie takie rzeczy. ostatnetcznie nie masz choroby wenerycznej. ;) Jeżeli koniecznie chcesz uniknąć lekarza, to spróbuj balsam kapucyński.

Lekarz najlepiej będzie wiedział skąd je masz i to nie musi być koniecznie od bycia brudasem. Nie można się wstydzić lekarza

A niby dlaczego może pomyslec, że jesteś brudaską?? Najczęściej pasozyty się przenoszą z nieumytych dobrze warzyw, owoców, skorupek jaj, jedzenia surowego mięsa... A takie rzeczy robi statystyczny Polak, więc nie ma się czego wstydzić i jazda do lekarza!!!!!!!!!!!!

dzięki wam, dodaliście mi otuchy... to rzeczywiście mogło być jakieś drobne zaniedbanie, niedokładnie umyty owoc... jutro ustale termin do lekarza, dziękuje wam bardzo i mam nadzieje że dam rade...

Gość spytaj o Pyrantel
kiedyś był taki syrop w aptece, z tego co wiem stosowało się go właśnei na odrobaczanie poszukaj w necie Pyrantel

Gość hfugkhjhh
a skąd wiesz, że masz robale???

Gość spytaj o Pyrantel
widocznie widziała coś w kale albo ma owsiku i ją swędzi odbyt ;-) ten syrop nazywa się Pyrantelum ale nie wiem czy jest na receptę

Gość zalamana zawstydzona
bo wyszedl mi z dopy taki pol metrowy tasiemiec

Gość motyla noga :/
żaden wstyd, idź dziewczyno do lekarza :):D