Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość be butterfly

Co robicie na obiad?

Polecane posty

Gość be butterfly

j.w.

Gość milenka25
no właśnie nie wiem co by tu zrobić.. :)) możemy pokombinować razem co masz w lodówie?

Gość jestes coollllll
od wczoraj salatka kartoflana i stek

Gość bsnjasjak
lazanki byly pycha

Gość ssssssssssseksy beach
fasolka szparagowa+ mloda kapustka+ ziemniaki kotlet sojowy z sosoem koperkwoym

Gość be butterfly
W lodówce: przecier pomidorowy, masło, 2 jajka, ogórki, pomidory, ser żółty w plastrach i to chyba wszystko Do tego mam makaron, chleb, płatki i mleko. :) Chyba nie da się z tego nic wykombinować ;/

schab nadziewany sliwkami-groszek z marchewka na slodko i mlode ziemniaczki noi sok porzeczkowy

Gość dziwnystach
właśnie złapałem kota na podwórku obdarłem ze skóry, włożyłem do rondla zapanierowałem przyprawami i do pieca, a ze był duży to moja rodzina będzie miała konkretna wyżerkę.

pomidorki podsmaz na masle,dolej wody i dodaj przecieru dopraw ,dodaj makaron i masz zupe pomidorowa. chleb posmaruj maselkiem,poloz pomidorka i ser zolty,do piekarnika i masz zapiekanke. opcja 3: kanapki z serem ,ogorkiem ,pomidorem. jeli masz tez choc troche smietanki to taka letnia salatka pomirod ogorek i smietana jest dobra,ja tez dodaje cebulke do tego.

ten gorszek z marchewka na slodko mi tez po glowie chodzi ale moj nie lubi :P wiec nici :D sama jesc nie bede

ja na szczescie nie mam problemu bo moj wcina wszystko lubi moja kuchnie i wrecz przepada za nia a ten groszek z marchewka na slodko wirecz uwielbiamy :)

Gość pola87
kurczak w cieście , brązowy ryż , surówka z kapustki na słodko

moj nie lubi 2rzeczy ogorkowej i wlasnie tego groszku wiesz, inna kuchnia inne przyzwyczajenia zywieniowe

ja z obiadu niedzielnego podsmażane talarki ziemniaków na patelni kalafior kurczak w kawałkach w sosie jako leczo z pomidorami,papryką, marchewką i cukinią

Gość milenka25
makaron z pomidorkami zrób i jajkiem a ja nie wiem co mam zrobić chyba zrobie zapiekane mięsko w tłuczonych kartofelkach albo kurczaka pieczonego hm...

Gość milenka25
mój nienawidzi tłustego mięsa, musi być chude w 100% :P

gotuje marchewke (pokrojona w kosteczke) w garnuszku, gdy jest na pol miekka dodaje groszek z puszki doprawiam ( czasami nie dodaje cukru, zalezy od smaku marchewki ;) ) zageszczam maka z woda i finito.. lubie dodac tez troche pieprzu, szczypte soli i ziola, ale to w zaleznosci co kto lubi

Gość vivianaaaa
Warzywa na patelnię :)

Gość milenka25
a to może mi doradzicie coś? co mam w lodówce... czerwona fasola, żółty ser, pomidory, przecier pomidorowy, majonez, śmietana, olej, oliwa z oliwek udka z kurczaka, kawałek schabu, schab w plastrach, boczek wędzony groch, makarony, ziemniaki, cebula, ryż duuużo ziół

to mzoe podajcie mi jakis fajny pomysl: ryba mrozona,marchewka i groszek,papryka pieczarki,ziemniaczki ,cebula,ogorki kiszone i normalne,salata ,pomidorki,jajka.. kilka rodzajow surowek. moze ma ktos pomysl na cos innego niz panierowana rybka i ziemniaczki?

Gość dziwnystach
jak ktoś nie lubi tłustego mięsa to maklerzy jest kot dachowiec mięsko jest pyszne i mieciuśkie tylko najlepiej wybierać duże i dorodne bo te suche kocury są łykowate

Gość milenka25
mam dwa koty w domu i napewno ich nie zjem :P

Gość milenka25
ratowniczka- może zapiecz rybkę w ziołach z ziemniakami (wcześniej podgotuj,bo dłużej się pieką niż ryba) i warzywami? :) żeby nie było suche zrób marynatę z oleju i przypraw

Gość maryśka37
ja raz z biedy nie powiem bo nie miałam wyjścia to musiałam zjeść tego kota, mięso jak mięso podobne do kurczaka, jak ktoś nie zna biedy to mnie nie zrozumie