Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola _b

Wyprawka do przedszkola - pomóżcie

Polecane posty

Gość Ola _b

Witam! Mój synek idzie od września do przedszkola i po mału mysle o wyprawce dla niego. Wiem że napewno potrzebna jest posciel i piżamka oraz pampers do spania. Do tego rzeczy na zmiane (ile par?? czy papcie też na zmianę jakby się posikał??). Co jeszcze?? Pomóżcie!!

Gość vdsvdsv
kup tylko kapcie i przygotuj posciel (ja wkladalam w srodek koc i jakas mala poduszke) oraz pizame nic wiecej nie kupuj, reszty dowiesz sie we wrzesniu

Gość Ola _b
Dzięki za odpowiedź. Wolę jednak trochę wcześniej kupic jakieś rzeczy niż zostawiac wszystko na wrzesień.

Gość byłam mama przedszkolaka
wiesz, w każdym przedszkolu jest chyba trochę inaczej. Mój syn kontrolował oddawanie moczu, więc w sprawie kapci na zmianę ci nie pomogę. Pościeli dawać nie musiałam. Za to poduszkę tak :) W jednym chcieli, żeby rodzice sami kupili kredki , bloki i takie tam, w drugim była składka :) (przeprowadzaliśmy się po roku do innego miasta). Wiesz,wydaje mi się, że nic specjalnie drogiego nie trzeba było kupować. Ale jak cię to niepokoi, to może po prostu zadzwoń lub zajrzyj - zawsze ktoś jest, nawet jak przedszkole nieczynne :)

na zebraniu może się okazać że na wyprawkę będzie składka ,ja nakupowałam synowi niepotrzebnie a potem musiałam dać forsę bo przedszkole samo kupowało ,na pościel też się dawało bo szyli jednakową.

vdsvdsv koc do środka, zeby się zwijał w środku i dziecku było niewygodnie??? chyba zwariowałaś!!! Kup mu nowe ciuszki, najlepiej z postaciami z bajek, żeby miał ładne do przedszkola, idź do wychowawczyni i sie zapytaj jakie książki, czsem jest składka w przedszkolu na wszystko, a czasem nie, dowiedz sie. I nowe buciki konieczne takie na zmiane.

Gość he he hah ha hu hu
"Mój syn kontrolował oddawanie moczu, więc w sprawie kapci na zmianę ci nie pomogę. " Buahahahaha, nie mogłam się powstrzymać - jaki związek z kontrolowaniem moczu przez Twoje dziecko mają kapcie?