Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bylem dzis w Biedronce

faktycznie Kaczynski mial racje, mowiac, ze to sklep dla najubozszych

Polecane posty

Gość bylem dzis w Biedronce

klienci stanowili calkowicie inny przekroj spoleczny niz w delikatesach Piotr i Pawel wystroj sklepu rowniez pozostawial wiele do zyczenia napojow energetycznych typu Burn czy Red Bull w ogole zas tam nie bylo

Gość dj kanco
prawda

Gość zeropracy
trzeba bylo kupic napojj POWER BE to dokladnie to samo co firmowy TIGRER rozni sie tlko jednym konserwantem i czterokrotnie nizsza cena

Gość Garbata Biedronka
Kaczyński ma tyle samo racji, co czytana przez niego w młodości Trybuna Ludu.

o Boże załamka. Pewnie jeszcze nie mięli w ogóle ekologicznych brokułów, Mirindy oraz jogurtu pistacjowego Muller Milk:O Wspólczuje Ci:(

Gość klop klop
i gdzie problem? jak zwykle w polsce,nawet na zachodzie lekarze itp w aldiku zakupy robia tylko u nas w polsce to jakas obraza w biedronce kupic.jak ktos chce pieniadze tracic to na zakupy niech do paryza jedzie ,ja nie mam zamiaru za wystruj sklepu placic i wymalowane pindy w nim

Gość nie martw sie autorko!
a ja Wam powiem ze robie zakupy i tu i tu z racji tego ze w biedronce niektorych artykulow po prostu nie ma i bywa roznie , rozni ludzie kupuja w jednym jak i w drugim sklepie z tym ze marza w piotrze i pawle jest bardzo duza,

Gość Garbata Biedronka
lepiej zagłosujcie na PiS, bo Kaczyński będzie należał do najuboższych, jak mu odetną zródełko kasiory w sejmie. Mgłą smoleńską się nie nażre.

Gość dziwne ja bywam regularnie
w Piotrze i Pawle i w Biedronie i tego nie zauważyłam :O.... w piotrze i pawle kupuje to czego nie ma w Biedronce.... ale nie zamierzam przepłacać za to co w Biedronce jest w lepszej cenie, bo szanuje swoje pieniądze... ... ci co je dostają za dramo z naszych podatków, jak np Kaczyński- bo ściemnianie w TV ciężko praca nazwać, to może sobie rozpieprzać na lewo i prawo :O mnie zwyczajnie szkoda.

Gość A prawda jest taka, że...
Ja mam Bierdonkę pod nosem, więc często tam kupuję, co prawda tylko wybrane artykuły i wcale mi to nie przeszkadza. Na główne zakupy robię dłuższy "rejs" i to też do wybranych sklepów.

Gość wawcia the best
nie jest zadna nowoscia ze sklep taki jak biedronka jest dla biedniejszych co z tego ze sa tam jakies dobre artykuly czy cos jak 90% produktow z tego sklepu jest po prostu slabe i kazdy o tym wie ale przeciez to prezes PiS-u powiedzial wiec trzeba bylo go zjebac i nagle stac sie wiernym fanem zakupow w tym sklepie

Gość klop klop
jak produkt moze byc slaby??????????????????????????????????????????

raczej może 60 ale na pewno nie 90! ... tylko trzeba wiedzieć co kupować!

Gość Garbata Biedronka
prezes Kaczyński nie wziął przepisanych mu psychotropów i cos bełkotał, niektórzy zrozumieli Biedronka, a to była dupa biskupa

Gość iugjhg
wawcia a jakie to sa slabe produkty w biedronce dla ciebie?

Gość wawcia the best
to znaczy czego nie rozumiesz ? nie rozumiesz ze produkt moze byc slaby:)?

Gość A prawda jest taka, że...
Co po-wcy jesteście? Miał racje Kaczyński, powiedział prawdę i cóż takiego się stało? Prawda w oczy kole? W droższych sklepach niech se kupują ci, co im za bezczynne siedzenie w pracy, kasa z nieba spada. I chwała biedronce, bo nikt o zdrowych zmysłach, kto ma 1000-czek raz w miesiącu, nie będzie kupował w sklepie, gdzie jest kilka razy droższy towar niz w biedronce.

Gość iugjhg
pytam sie dokladnie ktore. ty nie rozumiesz chyba :D

Gość wawcia the best
niech sobie kazdy kupuje gdzie chce ale niech nie pier doli ze biedronka to jakis szał jest :D

ja się nie zgadzam, Polak ma takie coś w charakterze...chyba z czasów komuny, że nawet jak w totka by wygrał...to i tak będzie jeździł i szukał gdzie taniej.... ...przynajmniej ja tak mam i większość moich znajomych... a nie należymy do ludzi mało zarabiających jak na polskie warunki!

Gość Garbata Biedronka
Kaczyński to będzie miał rację jak go hanysy nauczą mówić na drobny węgiel , tak jak kot Alik: miał!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wawcia the best
hehe tusk pewnie obsrany ze przegrac moze :D:D

Gość wawcia the best
zrobili juz ludziom taka wode z mozgu ze nawet uwierzyli ze jak kupuja w biedronce to sa kims wyjatkowym i unikneli kryzysu :D niezapomniane przezycie podcierajac papierem dupe po sraniu jak ci wpada w nia palec hehehehehehehe

Gość Garbata Biedronka
Kaczor i Tusk na równo boją się Palikota, może im kota popędzić.....

Gość weeesooollaaaaa
wawcia ty pewnie nawet nigdy zakupow tam nie robilas ;) A drzesz mordę jakbys wszystko wiedziała 🖐️

Gość ja mam biedronkę najbliżej
z marketów, ale rzadko tam bywam, nie mam czasu jechać tu kupić kilka rzeczy, potem gdzie indziej resztę. Ja pracuję i tak jak pisałem, wolę więcej zarabiać niż po biedronkach i innych sklepach latać. Lepiej 500PLN więcej zarobić niż 200 PLN w biedronce oszczędzić.

Gość biedroneczka ha ha ha
a ja sobie robie zakupki w biedroneczce i wcale nie jestem najuboższa robie bo lubie !! a w biedronce mają bardzo dobre produkty nie to co made by tesco !! a cena podobna !! lubie wydawac swoje pieniądze rozsądnie :) i nie jestem wcale dusigroszem

mnie wszystko jedno kto wygra, ale nie będzie mnie nikt biedotą nazywał, tylko dlatego że szanuje swoje pieniądze i nie przepłacam za to samo co w innych sklepach drożej kosztuje :P

Gość Garbata Biedronka
a ja kupuję w polo i bieronce i sram na pseudobogaczy z warszawki, złodziei co nawet wdupę przed wyborami by cmoknęli wyborcę oczywiście w przenosni.