Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nieznajoma144

Mój ojciec alkoholik.

Polecane posty

Witam. Mam na imię Alicja. Nie wiem już sama co mam robić więc szukam pomocy tutaj. Problem z tym że mam ojca alkoholika. Wiem że wiele ludzi ma taki problem więc postanowiłam porozmawiać. Mój ojciec pije odkąd pamiętam. Przez cały czas w domu panuje terror. Mama drze się o to że pije a on jej grozi i tak bez przerwy. W dodatku ja nie jestem w pełni sprawna i czeka mnie operacja. Nie mam wsparcia od rodziców. Boję się co będzie dalej. Uważam że jeśli tata by nie pił nie byłoby tego. Ale mama też mogłaby przyhamować. Tyle razy mówię. Olej to. Ale ona dalej swoje. Nie wytrzymam tego dłużej.

Gość paróweczka pana
współczuję, mój ojciec przesadzał z alkoholem choć alkoholikiem nie był raczej, ale pamietam ten stres, nerwy, wulgaryzmy, znęcanie się psychiczne nad nami (dziećmi), alkohol jest okropny, niestety nie masz na nich wpływu bo to choroba:( pewnie dopiero jak będziesz na swoim to odetchniesz, nie wiem co ci napisać, trzymaj się

Gość TheJooKerr
Mój stary też chleje i nie umie przestać ale ja mam to w dupie wale to i jakoś żyje :p

Gość tinabella888666
mój ojciec to też alkocholik nie chce się wogule leczyć i ma nas gdzieś już mówiłam mu na trzeźwo żeby nie pił ale do niego i tak nic nie dociera :(

Gość xxXxxReeikkuKuroosawwaaxxXxx
:(

Gość narutogirl58676865986
w dupie mam to niech se pije :p

Gość wedel fabryka przyjemnosci PL
Oh to smutne mój ojciec też pije i nie wie kiedy przestać ale już zaczął się leczyć i mam nadzieję że wróci do normy :)