Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosalineeee

PEDAGOGIKA UNIWERSYTET SZCZECIŃSKI

Polecane posty

Gość rosalineeee

Pytanie raczej do osób z zachodniopomorskiego województwa. Czy to prawda, że na Uniwersytecie Szczecińskim na wydziale humanistycznym (kierunek pedagogika) jest niski poziom na studiach zaocznych??? Jak z innymi szkołami w Szczecinie jeśli chodzi o pedagogikę? (resocjalizacja lub ed.wczesnoszkolna i przedszkolna) Prosze o odpowiedź !

Jest niski ;p Najbardziej wkurzające było wstawanie rano na 8... i nagle puf nie ma zajęc... ;p

Gość rosalineeee
a dokladnie mowisz o jakiej specjalizacji? czy to ogolnie o caly widzial? i to tylko tak na us jest, czy wszedzie w szczecinie?

Wiesz specjalizacja ma tutaj małe znaczenie;p Mówię o us... Poza tym to chyba kierunek jeden z tych na jakie może dostac się każdy... koleżanki mające mega słabą maturę w zasadzie wymagane minimum by zdac ją, dostawały się na te studia...

Gość rosalineeee
to nieciekawie... ja akurat mialam dobre wyniki z matury, ale po prostu jest to kierunek, ktory naprawde mnie interesuje.. chcialam sie ogolnie zorientowac jaki poziom jest w Szczecinie, bo nie wiem jeszcze gdzie bede skladala papiery:) na razie sugeruje się tym, co słyszałam, a słyszałam niewiele... tylko na temat us, że tam niby kiepsko z poziomem.

Gość rosalineeee
nikt więcej nie doradzi??? proszę piszcie !

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Szczerze odradzam.. jestem na US na drugim roku resocjalizacji (dzienne) i nawet nie ma kto od nas czegoś wymagać, gdyż wykładowcy nie wymagają niczego od siebie, ogólnie sesji " nie ma", weekend często jak dobrze pójdzie zaczyna sie juz we wtorek. Niby uczyc sie trzeba jak ktos chce, ale jak ktos nie chce to i tak zaliczy, ja bardzo zaluje ze wybralam ten uniwerek..